Znam da su godišnji i da je heb..o vruče, ali molim još jednu malu pomoć. Naime, zanima me da li se može nekakvim kodom provjeriti da li je mobitel flashan i koliko puta? Može li se to kako resetirati? Hvala i lijep pozdrav.
Printable View
Znam da su godišnji i da je heb..o vruče, ali molim još jednu malu pomoć. Naime, zanima me da li se može nekakvim kodom provjeriti da li je mobitel flashan i koliko puta? Može li se to kako resetirati? Hvala i lijep pozdrav.
Ideš u download mode i tamo ti točno pokaže koliko si puta flashao,a briše se sa USB jigom ili triangle away app.....
Prijatelju, hvala na odgovoru. Kad svoj S3 stavim u download mode (vol. down, home, on/off) ne piše ništa osim odabira da li želim download-ati. To bi trebalo značiti da mi mobitel nije flash-an iako sam putem odina napravio ponovnu instalaciju vip-ovog I9300BUALF1_I9300VFGALF1_I9300BULF1_HOME.tar.md5 koju sam skinuo sa sammobil firmware?
Da,ali si nakon toga morao stisnuti volume-up pa bi ti sve pisalo.......probaj opet......
Zaboravio napisat ako ga nisi rootao i nisi stavljao neki Custom onda možeš preko odina flashat Stock romove kolko god hočeš i neće biti nigdje ništa zabilježeno....
Ova informacija zlata vrijedi. Flash-o sam ga Odinom samo jednom i to s gore navedenom datotekom. Bojim se rotati telefon jer nisam toliki profesionalac sto se da vidjeti iz mojih pitanja. Veliko hvala.
A kak je recimo kod, mob je rootan, i poslije update se briše root, znači taj update briše root, i ne vidi se kolko je put flešan?
U ovom slučaju se ne resetira counter......
Pozdrav,
vidim da je izasao novi update (onaj sa opcijom automatic light kada povucem opcije) ali moj S3 ga ne zeli ponuditi. Niti ga nema na KIES. Kako ga natjerati da povuce update i da li će mi se maknuti root kod updejtanja?
Lp
Je. Ocito je to tvornicki tako. Ja isto nekad primijetim kao da mi milimetar lufta ima kad s prstom stisnem odredenu tocku. Al kako je sad u futrolu nemam problema s tim. Pretpostavljam da je to problem zbog debljine poklopca. Ipak je pretanak da bi djelovao cvrsto.
imam problem sa zvukom cam. instalirao sam bio neke razne vidgete za profile. i sad kad iskljucim zvukove. opet imam onaj klik. a kad sam ga tek kupio nisam ga imao. interesira me dal je moguce to rjesiti bez reset svega. hvala.
Vidim da je danas izasao jos jedan update. Nakon onog lfb izasli su jos lg2, lg6, lg8 i danas lg9 . Dakle update u hrvatskoj poprilicno kasni.
Imaš popis updatea?
Ja sam danas uzeo S3, nakon prvog paljenja ponudo mi je dva update, jedan malo veći i jedan manji, cca 8 mb koliko se sjećam. valjda ovaj lg6 i lg8. Mobitel je iz Vipa.
Pa kaj opet update, bum pričekal radije JB samo kaj nije došel.. Stalno nanovo radit root, već je zamorno malo;D
Za one u VIP.u,stigao update SamMobile Firmware ..... ;)
Meni ponudio OTA update. Nakon instaliranja napravio reset. Za sada sve radi ok osim što mi radio i dalje ima šumove. Vjerojatno tako mora biti. Zgodne novosti s dodatcoma na on/off tipki kao i light bar. Vjerojatno ima još toga. uglavnom, jako mi je drago zbog novog update-a. Jedino što mi još uvijk nije jasno što nisu napravili full update s aplikacijama poput offica, video i picture editora... jer se sve mora skinuti naknadno.
Koju verziju sad imate? Kako provjerit dal mi je mobitel zakljucan na vip??
*#7465625# otkucaj ovo i vidiš jeli mobitel zaključan na neku mrežu
mdgrgic procitaj malo postove unatrag pa ces naci kodove. Ne znam ih napamet ali uvijek svratim ovdje i provjerim kad zavoravim. A sto se tice verzije sw je Osnovna verzija I9300BULG2, Broj verzije IMM76D.I9300BUBLG3. Nadam se da sam pomogao.
A problem je sta taj kod ne prolazi...a cudan mi je firmware xxblfb. Dali ima koji drugi nacin provjere osim tog koda i stavljanja druge sim kartice?
Kod za provjeru da li je telefon otključan ili ne *#7465625# ne radi ni kod mene više, a surfajuči netom, nisam jedini kojem ne radi.
Ovo dole je moja verzija sw-a za telefon iz Vip-a.
http://img812.imageshack.us/img812/6...0910215.th.jpg http://img96.imageshack.us/img96/351...0910221.th.jpg
Usput, posjeti ovu stranicu za svoju verziju room-a!
http://androidromupdate.com/2012/07/...ope-stock-rom/
Instalirajte si SamMobile app pro. za verziju roma...ima je na Play Storeu...alternativa je Blackmart Alfa...ovako to izgleda...
http://i46.tinypic.com/dpj04y_th.jpg
Zanima me dal ima možda za kupit silicon case, al da je zadnja strana hrapavija?
Ebay i ostatak svijeta me ne zanima, neg samo ono kaj je kod nas dobavljivo...
odi do t com ili vip centra pa pogledaj. imaju origigi i zamjenske. cijenu ne znam jer ja imam onaj paket od 499 kn s maskicama i baterijom.