1.Postavke-jezik i tipkovnica-jezik sustava-hrvatski.
2.Postavke-jezik i tipkovnica-HTC Sense input-odabir tipkovnice-samo oznaci za hrvatsku a ostale odznaci te iskljuci izmjenu tipkovnica
Printable View
Neki dan uzeo u Tele2... Nigdje u Zg-u i jedva našao u V. Gorici. Ko nov. Hehe... :)
Nemam primjedbi za sada :thumbup:
Pozdrav,
Malo važem oko novog moba pa da pitam nešto... Da li se ikome dogodilo da mi se mob zbloka? Kod drugih telefona se to jednostavno rješi vađenjem baterije, a kod ovoga?
pozzz
da li je netko za htc one x koristio HTC Media Link DLNA Adapter, i ako je kakva ima iskustva.Zanima me, jer bi mogao preko Wi-fi sa streming football app gledati tekme na telki.
zahvaljujem..
Probao sam na kratko mobitel, skroz mi se sviđa, veliki ekran i skroz čista slika- fenomenalno. Uz to je i jako tanaka. Po meni je ovo najbolji mobitel, jel odprilike među 2-3 najbolja na tržištu ? meni je bolji od iphone-a (ne gledajući sad neke vanserijske mobitele)
Najbolji mobitel je osobna stvar, ne objektivna.
Najjači po pitanju performanski izvođenja zadataka vjerovatno je, ali po pitanju baterije je među lošijima. Primjer jučer od 17h-00 mi je razr maxx bio spojen na wifi i svirao je youtube (sviranje na YT znači da je ekran upaljen stalno, inače nemože svirati :D ) to je na HOX nemoguće.
ekipa jel se isplati stavljanje custom romova? osobno sam zadovoljan sa stockom, jedino mi malo smetaju one 3 tockice sto zamjenjuju menu tipku... a i vidim da sljedeci mjesec treba doci jelly bean XD
ako si na sense 4.1 onda postavke>zaslon pokreti i tipke>tipka nedavnih aplikacija i odaberes drugo ili trece i nema vise tri tockice
a ako napredak na jb bude kao i na ovom prvom updateu onda nema boljeg mobitela :D
Te tri točke se mogu maknuti u postavkama, ispravljeno zadnjim apdejtom.
tnx, promaklo mi ovo za multitasking. tak je trebalo tvornicki doc, a ne da se tu zezam(o) :diploma:
nego, jel bude baterija sta bolja sa custom romom? sa sadasnjom batt sam zadovoljan, na kraju dana mi ostane nekih 30% uz dosta cackanja, a kazu da nakon nekoliko punjenja tek postane prava (moj se tek 3 puta punio)
Mislim da nema baš puno smisla da pitaš jel se isplati. To si jedino možeš sam odgovoriti. Pročitaj što sve neki custom ROM nudi, procijeni zanima li te to uopće, te onda eventualno isprobaj i na kraju odluči sam.
Sad se probudim i vidim nesto cudno na telefonu. Ono malo svijetlo kad se uspostavi poziv u gornjem lijevom uglu telefona stalno svijetli. Kad telefon ugasim nema tog svijetla i znam da sam ga samo vidio kad uspostavim razgovor. Sad stalno gori??
Edit: rijeseno. Viber update uzrokuje stalno gorenje proksimity senzora pa da znate
Nakon 4 mjeseca koristenja mi se pojavio problem s wifi antenom.
Jeli to netko popravljao u nas? I dali spada pod garanciju?
A ja unistio dva screen protectora jer sam mislio da oni uzrokuju buduci da sam upaljen senzor skuzio tek prilikom postavljanja novog antiglare protectora. :)
Ne znam ovo za custom romove i bateriju ali imas preko ebaya narucit masku koja osim sto stiti mob sluzimi kao dodwtna baterija. Naručio sam je,treba doci svaki dan... Pa javim jel valja sto :-)
Jedno pitanje rajo
dali ce instalacijom sluzbenog jelly bean-a sav sadrzaj ,aplikacij
e slike i slicno nestat sa telefona
Do kad treba doci taj JB na nase telefone?
Kroz mjesec dana
što će se dobiti instaliranjemslužbenog JB?ima li tko informacije..
Uzeo sam jučer HOX iz Vipa i vidim da je brandiran, tj. ima Vip animaciju kod boota i neke Vip aplikacije.
Zanima me mogu li ja stavit neki unbranded rom, ali stock, ne zanima me custom. Neki unbranded za Hrvatsku ili EU? Kak je onda s garancijom, pretpostavljam da se gubi?
Sad je gore 4.0.4 sa Sense 4.1
Ako ti baš smetaju te aplikacije i animacija probaj si ovdje naći "čisti", ali morat ćeš zbog garancije vračati vipov. Valjda se neće nikad pokvariti pa nećeš imati problema.
Da, tako sam si i mislio... no danas me više jebao spori gps fix i nemogućnost gašenja vibracije, tj. da mobitel samo zvoni, ne i vibrira istodobno... Mislim da će u prodaju uskoro. :)