Samo da kazem,prodao sam svog Evo-a,nisam bio prezadovoljan s njim,ali sam zavolio Android te prelazim na S3.
Hvala svima na asistenciji! :)
Printable View
Samo da kazem,prodao sam svog Evo-a,nisam bio prezadovoljan s njim,ali sam zavolio Android te prelazim na S3.
Hvala svima na asistenciji! :)
--
Ja sam svog imao namjeru prodati, ali kad sam vidio da mu se dosta nisko kreću cijene, odustao sam jer realno vrijedi više. ;)
I ja mislim da vrijedi više.Neki prodaju za 1600-1800kn sa orginalnim garancijama.To je zato što je bila akcija prošle godine sa cijenama od 1950-2500kn. pa su ljudi masovno kupovali.
Meni je uređaj ok.Jedino što mi nedostaje je malo bolja kamera i to sa malo više mpx.
Da,nitko ne zove,cijene su im smjesne,ljudi samo placaju masno za iPhone...Bilo mi ga je zao prodati,ali dosadio mi je skroz i kad sam isprobao Galaxy vidio sam da je jednostavno drugi svijet.U zadnje vrijeme nisam bio zadovoljan s mobom,nisam mogao naci dobar ROM...itak
modovi sorry na offu!
Ja sam svoj na kraju dala za 1500 kn :/ u 2 tj mislim da je bilo svega 2-3 poziva i uglavnom zamjene :(
Bez obzira na sve mane, nakon isprobavanja raznih android mobitela ja ostajem na Evo-u. Meni je aparat super. Sad mi izlazi preplata pa ću curi uzet SGS III, ali ja definitivno ostajem na ovome. Hvala svima na postovima i pomoći i nadam se da će ovaj stroj ostat u upotrebi i da će se dalje razvijat da se imam s čim igrat :)
--
Definitivno nije top kvaliteta.Moj se sav izgulio bio,a nisam ga bas ni bacao.Lagg je bio dostupan na svakom custom rom-u.Kamera je stvarno losa...Da ne bi bilo da samo pljujem,ekran je bio dobar,hardver isto,ali nazalost neiskoristen.Moj je bio dobro izradjen,nije skripao.
Uglavnom,moja ocjena za nepunih godinu dana koristenja je 6/10.
Steta,Evo je bas imao potencijala i bio dosta zanimljiviji od Sensationa...
E da,reci da je bolji od SGS2 je tesko.To je subjektivan dojam ali po meni jednostavno nema stvari po kojoj je evo 3d bolji,osim tipke za kameru. :)
Isprike na offtopicu!
--
Ajmo se vratit s usporedbe na mob.
A sto se tice moba, koristio sam ga 4-5 mjeseci i bio zadovoljan njime, cvrst, robustan, nigdje nije skripao a ni izlazio se u to vrijeme.
Stose tice romova, bio zadovoljan u to vrijeme. Posto ne koristim rosie launcher i widgete(u globalu samo koju aplikaciju id Sensea koristim) nisam primjetio bio bas laggove i to.
A sto se tice benchmarka. Brojka na njemu nema nikakve veze hoce li mob imati lag. Bitno je kakav je u koristenju. Benchmark je samo brojka koja njne relevantna u nicemu.
ovako...
ja sam svoj EVO kupio prije skoro god. dana..., star 1 mj., placen 1700 kn! novi-novcati....
nikakvog skripanja, klimanja itd... do sada nema...
pitanje?
kad bi sada kupovao mob. za 1700 kn., sta bi mi preporucili, a da bude bolji mob. od eva 3d?:rolleyes1:
dakle, u teh. smislu godina je jaaaako duga, a on hardverski jos briljira...
stoji da mu je kamera najveca mana, a sve drugo je vise nego ok, pogotovo kad se upari sa dobrim custom rom-om.
bez uvrede, ali masu ljudi ne napravi "skolski" flashanje rom-a, i onda pusti problemi...
zakljucak!
meni je ovo najbolji mobitel ikada ulozeno-dobiveno..., a vjerojatno ce tako i duze vremena i ostati... do pojave i poplave kineza (ne mislim na huawei...)
i na kraju, odlican (malo je reci!!!) Viper3D 1.6.3 najnovi rom.... svaka preporuka!:smile:
cudo od roma...!!!
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1991150
Moj Evo je kao novi iako je star godinu dana.Sa zaštitnom maskom naravno.Nigdje ne škripi,nema lagga,nema mrtvih piksela.Zvučnik mi je solidan,na hd2 je bio duplo slabiji...
Pozdrav ljudi.
Evo moga problema
Jučer mi došla nova memorijska kartica (Samsung SDHC 32 GB class 10). Do sada sam imao 8GB Samsung class 6. E, pošto sam već nekoliko puta mijenjao kartice na drugim mobitelima mislio sam da znam proceduru, ali nešto ne štima. Staru karticu sam prekopirao na komp i svi fajlovi su mi u redu na kompu, ali kad sve prebacim na novu karticu muziku, slike i video mi uopće ne prebaci, a aplikacije ne mogu instalirati. IGO mi uopće ne nalazi datoteke, a vidim ih u folderu na kartici. Jesam ja stvarno toliko glup ili je možda kartica neispravna ili nešto treće?
Jesi li siguran da je kartica formatirana kao FAT32?
Da. Formatirao je ja dva puta, za svaki slučaj
Ima li kartica particijsku tablicu kako treba? Čak i da je ne misliš dijeliti, kartica mora imati particijsku tablicu (u kojoj je onda samo jedna particija koja pokriva čitavu karticu). Neke kartice dođu propisno particionirane a neke ne.
Ako nije ni u tome kvaka, onda nemam pojma.
Staru karticu sam sebi particionirao da imam 2 GB "interne"memorije, i to je radilo super. Sad sam i novu isto particionirao pa mislim da to nije problem, ali možda sam u krivu
I još mi u recovery-u kaže da je kartica savršeno particionirana
Evo, uspjelo mi je prebaciti muziku, ali kaže da se taj format ne može reproducirati iako je najobičniji MP3
Ne znam onda. Nažalost možda treba razmotriti mogućnost da je kartica neispravna.
To je i meni palo na pamet, ali nove fotografije mi uredno sprema. Pokušat ću ujutro ponovo formatirat karticu pa šta bude. Hvala ti na pomoći :thumbup:
Evo, nakon par dana kartica se pobrisala bez ikakvoga razloga. Najprije je jako usporila (sd tools mi je pokazivao smiješno male brzine čitanja i pisanja, u rangu klase 2) i jučer pokušam otvoriti aplikaciju koja je na kartici, a nje nema. Ljudi izbjegavajte Samsungove kartice, ništa ne valjaju
Ako neko ima preporuku za kvalitetnu class 10 32GB karticu, bio bih vrlo zahvalan
Epilog moje priče s novom karticom
Nije bila Samsung nego neko smeće iz Hong Konga. Srećom mi je Pay pal stornirao uplatu pa nema štete osim nekih video zapisa i fotografija
--
A do sad nisam imao problema pa sam mislio da će i to proć u redu. Koliko inače košta class 10 32GB u nas? Zadnje što su meni rekli u trgovini je bila cifra oko 500 kuna, a toliko ne dam za nešto što mi stane na nokat
http://www.nabava.net/memorijske-kartice__210
gornji link:comp: