Instaliraj prvo Installous preko Cydie
Printable View
Instaliraj prvo Installous preko Cydie
instalirao sam installous i skinuo nekoliko apps stvarno je super. drugi telefon kad mozes koristiti i non free aps za dzabe. hvala
jeli to jedini nacin da se instalira ili moze sa jos nekom metodom konkretno moze li sa itunes kao prije sjecam se imao sam americki account i samo bi izabrao aplikaciju odkacio i zakacio telefon napravio sincronizaciju i vala aplikacija bi bila tu. sad vise nemam taj americki acount zaboravio sam pass da li se jos uvijek moze preko i tunes na isti nacin instalirati. hvala puno pozdrav
da, otvoris si novi acc sa novim mailom. ali mozes tako samo free aplikacije ili skines sa apptrackr na komp i onda samo sync sa itunesom
dobar dan.... :) dečki trebam pomoć! dali se može skinut od nekud SHSH?
SHSH je za svaki telefon poseban i ne moze se prenositi, tj. stavljati sa jednog na drugi telefon
Daj ti meni reci kak da vidim koji shsh je spremljen, ako vec napravim update i nemam cydie tj. nisam pogledal prije update.a ? Hvala
poz, ja bi htio jailbreakat iPhone4, 4.3.3 pa me zanima kojim alatom, kojim je jednostavnije i bolje- Redsn0w ili Jailbreak.me?(i naravno da je untethered, jer sam cuo da je Redsn0w semi-tethered.)
Možeš sa jailbreakme.com, on je najjednostavniji ;)
Poštovanje , imam pitanje u vezi iphonea 3gs ...Nažalost updejto sam mu ios na 4.3.5 , a ssh nisam sacuvao.Uređaj je tethered jailbreakan , modem firmware mu je 05.16.02. Interesira me dekodiranje mobitela (kodiran je na 098 mrežu, meni treba vip), da li je moguće bez gubitka gpsa? Također ,posto sluzbena verzija iosa 5 izlazi najesen , vjerovatno ce malo nakon toga izbaciti untethered jailbreak? Zahvaljujem , pozdrav
Ne. Možeš samo staviti iPadov BB, ali onda gubiš GPS.
hocu update iOS sa 4.3 na 4.3.3 i izbaciva mi error 3194
Imaš tutorial u sticky temi kako se radi. Moraš imati spremljen shsh
pozdrav trazim pomoc od sivi koji se razumiju u iphon evo o cemu se radi,
Juce sam dekodirao iphon kad sam dosao kuci slucajno sa izbrisao mobilne podatke koji su upisani u njemu potrbea mi je da mi neko objasni ili dan te podatke popuni.
Mobilni podaci
APN:
Korisnicko ime:
Lozinka:
MMS
APN:
Korisnicko ime:
Lozinka:
MMSC:
MMS proxy:
Maks. velicina MMS poruke:
MMS UA Prof URL:
Djeljenje interneta
APN:
Korisnicko ime:
Lozinka:
Dali zna neko od vas kako da ovo popravim,jer dok ovo ne uradi nemogu da primam niti da saljem msn pruke,, Hvala unapred svima
A koji operater?
Imaš te podatke na netu, proguglaj malo.
A jesi probal resetirat mrežne postavke? :)
operater m:tel jesam ali oevo ponovo cu pa cu da javim ehhe sta je bilo :)
hvala svima popravjo sam nekako naso nesto na netu ali opet hvala svima na pomoci :)
Kad jailbreakam iPhone, dali se automatski otključa?
Ne, samo se jailbreaka.
Jel ima onda kakav tutorial za otključavanje iPhonea?
bog.imam problem sa iphoneom...skidala sam neke aplikacije sa itunea i od tada ne radi.na ekranu je samo nacrtan punjač i itunes ,nema mreže,ništa...i piše mi da moram staviti sim karticu koja nema pina-a..sta napraviti? hvala (kupljen je u americi prije tri god,iphone3)
Restore, ali trebat će ti kartica od ATTa ili hacktivated fw za aktivaciju i unlock.
Inače, iPhone 3 ne postoji, postoji 3G i 3GS.