http://www.youtube.com/watch?v=jNL1F3G7xgM&
hvala uspio sam ga ozivit sad sam uspio napravit JB ali s cime da napravim unloc jer vidim da mi neide sad na vip , s cime preporucujete napravit unlock sad mi je ovo u postavkama fw 4,1 i 6,15,00 pa me zanima kako da ga odkljucam i s cime ?? hvala unapred
Moze preporuka,
Imam iPhone 3G 8GB,
4.1 (8B117) verzija iOS-a,
Modem firmware 05.14.02
Model MB489B
Vidim da su neki imali problema sa signalom i WIFI, meni radi obadvoje dobro.
Koju verziju mi preporucate da radi dobro za ovaj mob?
2 sokre: Unlock se radi ultrasn0wom iz Cydie
2 007: Najveća verzija fwa koja ide na 3G ti je 4.2.1, ali neznam koji bb ide uz nju. Ako ti sve radi ostavi kako je.
jel se mogu kako vratit na 3.1.2 verziju ili neku drugu stariju?
Možeš, ali čemu. Dosta aplikacija zahtjeva 4.0+ fw, pa ono...
pozdrav ekipa.treba mi vasa pomoc nakon 3 dana bezazlenih pokusaja.
naime imam jednog 3g iphone-a kojeg ocu jailbreakati.evo sto sam sve pokusao.
znaci spojia sam ga na itunes i updejta na 4.2.1 verziju i firmware sam dobia 05.15.04
nakon toga sam skinua firmware 4.2.1 i skinua sam snowbreeze 2.2.1 i redsnow.
stavia sam taj firmware u snowbreeze i po uputama stavia cindiu i maknua onaj hackunlock posto ce ici u njega org tmobile kartica,znaci netreba mi unlock.zavrsia sam jailbreak,pita me napocetku pin,ukucam ga i radi mog al naravno nemore mrezu ocitati.malo sam citao o tome pa sa nakon toga opet isao jail break sa redsnow,takodjer sve napravia isto,on je skida nesto na mob neke podatke o jail breaku itd i onda kad se upalia samo pise da je mob zakljucan i slika mi se pojavi da spojim mob na itunes i nemogu uci uopce u menu ni nista.poluditi cu vise,pomozite mi sto krivo radim?sad cu ga opet spojiti na itunes da on skine svoj software da proradi ali zelim cindiu i mob koji ima mrezu.hvala
cak sam probao i sa onim jailbreakom sto ima ananas nacrtan ali opet samo slika da ga na itunes spojim i neprihvaca mi karticu!
Napravi restore u iTunesu, i lijepo skini greenpois0n, i sa njime napravi. Trebalo bi radit ;)
idem probati jos sa tim...evo taman vracam sa itunsima nazad...btw dali sada i tunes skida sa interneta ili vraca moj bivsi config?
hmm jeli ovaj greenpoison podrzava 3g?tamo u readme nepise.
Greenpoison radi sa 3g-om, da ne radi, nebi ti reko da ga skines ;)
nazalost nista.proba sam ankon restora i greenpoison i limeran1 ali u njima mi se nista ne dogodi,stavim u ovaj dfi mod ali green ga neocitava uopce koda je u njemu.u limeran1 ista stvar,samo pise da waiting for device.sad opet moram sa itunsima vracati.
inace postoji tema za iphone 3G, a ubuduce prvo procitaj pravila foruma, pretrazi ako vec postoje teme o 3G i koristi tipku "Uredi" umjesto pisanja postova jedan za drugim
ne, samo greenpoison. :) ako opet nece, probaj sa redsnow (ali moras imat bas za tu verziju iOS-a, mislim..)
evo proba na drugom compu i nije htjelo.naravno zasto bi meni nesto uspjelo.sad sam sa redsnow0.9.6b5 i on je odma ucita da je iphone bia u dfi modu i sada je on patcha one kernele itd i kaze da ce se ostatak napraviti na mom mobu.meni je na mogu samo crna slika sa osvjetlljenjem pa cemo viditi sta ce se desiti!javim
Bump:
hah evo nista se nije dogodilo,pustia sam ga nako nekih 15 min dok se nije i osvjetljenje ugasilo.nakon toga sam upalia mob i sve je ostalo ka prije.nista novoga ali makar nemoram opet i tunes za vratiti nazad.eh a sto sad jos probati.imali jos koji snjeg a da nije lanjski :-)
Jel ko probao custom iOS, ako jest kakav je dojam sa njim?
Gdje mogu naci postavke za internet (Tele2 mreza)?
Internet i MMS postavke
U glavnom meniju odaberite Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network:
Cellular Data (Internet pristup):
APN: internet.tele2.hr
Username: ostavite prazno
Password: ostavite prazno
MMS (MMS slanje):
APN internet.tele2.hr
Username: ostavite prazno
Password: ostavite prazno
MMSC: http://mmsc.tele2.hr
MMS Proxy: 193.12.40.66:8080
MMS Max Message Size: 614400
MMS UA Prof URL: ostavite prazno
Kliknite na Network
Svakako provjerite u glavnom izborniku pod Settings -> Messages da je MMS Messaging podešeno na ON. Također nakon napravljenih podešenja isključite i uključite vaš mobilni uređaj.
Dakle ovak, imam problem.
Frend mi je dao iPhone 3g, iOS 4.2.1, da ga jailbreakam. Nema kaj nisam probal, greenpoison, limerain, redsnow, ma svašta, i jedino ga RedSn0w prepozna. I dođe do dijela "Waiting for reboot...", i stane, ne ide dalje. Probao na više kompova, i evo, sad ga na kraju uopće ne želi niti jedan komp pročitat. Niti iTunes, uopće se ne čuje onaj zvuk kad se ušteka iPhone.
E sad, vidim da je malo taj konektor (dock) smeđkast na jednom dijelu, ko da ima hrđe (možda je i čokolada, šta ja znam....), jednostavno, ko da je totalno mrtav. Sad, jel je taj dock riknul (maloprije je radio), ili nekaj drugo? Neznam ni sam kaj da radim, pa evo, da znam, nebi ovdje pitao :)
IPhone je toliko tesko za softverski unistit da je blizu nemoguceg. Ako je konektor smeđ, nije elektricko ostecenje jer bi bilo crno, čađavo. Očisti konektor suhom krpicom ili ako ne ide tako, destiliranom vodom pa osusi krpicom prije spajanja (ne alkoholom). Nakon tog dfu, ili ako znas kako dfu2 (bijeli ekran), clean restore i onda probavaj dalje.