hmmm malo glupo znaci sta ne stavim na njega sa kompa nego downloadam na phone nemrem si poslije spremit negdje posebno na komp
hmmm malo glupo znaci sta ne stavim na njega sa kompa nego downloadam na phone nemrem si poslije spremit negdje posebno na komp
itunes - edit - preferences - advanced - i oznaci "Copy files to itunes media folder..." i onda ce ti npr. sve aplikacije koje instaliras biti smjestene u c:\user\my music\itunes\itunes media\mobile applications
pozz ljudi. jedno pitanje samo. ima li mozda koji tutorial za spojit se na net na laptop preko iphonea jer me cijelo ljeto nema doma a wireless mi se stalno gubi i to bi mi bio jedini izvor interneta preko ljeta skoro. hvala na pomoci. iphone je 3.1.3. a win je sedmica
Ako je jailbreakan, pogledaj u Cydia-i bi trebao bit program koji se zove MyWi, on služi za "tehering" :)
Lijevo u izborniku klikni desnom tipkom misa na "ime telefona" i Transfer purchases
Jel i vi imate problema sa PUSH obavijestima? Kasne mi i na wifi-u, i na mobilnoj mreži (wifi je Iskon, mobitel Bonbon, a za bonbon znam da kasni). iOS 4.3.5, nije JB. Sve obavijesti kasne. Jel možda zato što mi je stalno uključena podatkovna veza (kada je spojen na punjač ili na komp, on je stalno na wifi-u, ali opet sve kasni...). :dunno:
Da, ne koristim push na mailu ali na msnu mi push ne radi uopce, dok kod brata facebook kasni abnormalno. Oba su 4.3.3 i nisu jb.
Ma nemam ni ja PUSH na mailu, neg npr ebuddy, neki mi šalje poruke, meni obavijesti za poruke ne dolaze. Na twitteru mi isto ne dolazi kad me neko mentiona. Neznam stvarno šta mu je :/
Ok je radilo prije nego je izasla beta iOS5, Moguce da su na njoj osim vizualnog mijenjali i nacin na koji radi push pa imaju problema trenutno.
Moguće, al evo, sad su mi normalno došle obavijesti od facebooka... Weird :-/ malo oče, malo neće... :S
pozdrav. decki dali vama radi Installer na 3GS-u i dali je to vrijedno stavit uz Cydiu i Installous? Ja ga instaliram sa Cydie i kad ocu uc samo me baci van svaki put bez da mi pokaze ista.
poz
Na installosu nema tipka back?
Danas navecer je 3GS ispustio zvuk kao s linka dva puta http://www.youtube.com/watch?v=LTFmKAV4v6s
zanima me da li netko zna sto je to i je li se nekom ovdje dogodilo...pogasio sam sve aplikacije i respring-ao i nisam vise cuo,zvuk sa linka je identican.
Nije mi se dogodilo, ali zvuk me podsjeca na mikrofoniju (kada mikrofon snima zvuk iz zvucnika npr i onda to "kruži", iz zvucnika u mikrofon, on to opet pusti, mikrofon snimi, i tak u nedogled, i nastaje taj glasan zvuk). Nešto kao da ti se mikrofon aktivira kada zaključaš mob :dunno:
iPhone 3gs 4.3.3 05.16.02 i želim napraviti jailbreak, koja je razlika ako to napravim sa jailbreakme.com ili redsn0w. hvala
Nikakva, napravi sa jailbreakme :)
pozdrav! vlasnik sam iPhonea 3GS i zanima me dal postoji downgrade Baseband-a 6.15.00 na 5.13.04 (iz razloga što na 6.15. ne radi GPS)
bio sam na internetu pronašao postupak za 3G, ali za 3GS nigdje...
iOS je 4.1.
Nemozes, 3GS sa iPad basebandom se nemoze downgradeat (mislim na baseband). Morat ces živjeti sa time :-/
jel imao neko slicnih problema sa wifi-syncom naime od kad sam instalirao i povezao komp i mob itunes cim se upali se sfreeza.Onda se freezao i kad sam ga na usb kabel spajao tek sad kad sam maknuo wifi-sync sa kompa radi ok
Da, imao sam iste simptome. Makni to, samo pravi probleme :)
haha ok cekamo ios5 ;)