Srećom, ja sam u trenutku ukinuća imao aktivnu tu uslugu pa mi je ostala aktivna i dalje. Evo, 7 godina nakon ukinuća radi i dalje. :klap:
Printable View
A dobro, nek uvedu ponovno uz recimo mjesečnu naknadu - uredu mi je i platiti tko želi, ili nek ograniče broj smsova koji stignu mjesečno...Meni isto dolaze samo bitni mailovi, kad god dođe spam ja napravim filter i riješen problem. Da je push ispravan ne bi bilo baš potrebe za sms gateweyem, ali opet dobro dođe i ta usluga - jer data troši bateriju! Kod edge signala isto nema baš puno smisla imat data on...
prebacio sam VIP broj u bonbon, sutra ujutro treba prijenos biti odrađen... šta ćemo sad dalje? :D moram aktivirati broj, dobijem koju kunu za dobrodošlicu ili odma po bon i koliko mi kartica "traje" kad ju aktiviram, bez prve nadoplate?
staroj sam broj prenio u tele 2 i ako se dobro sječam samo je poruku treblo poslat i dobila je "početnih" 10ak kn i broj je odma imao trajanje 2, 3 mjeseca...
moras nazvati neki broj, nebitno koji, da se aktivira kartica, teta bu ti rekla da nemas para na racunu, to zanemari, odma posle ti dolazi poruka da je kartica aktivirana... kroz par minuta nakon kaj aktivacija prode mozes ukucati prvi bonbonbon jer ti je stanje na racunu 00.00kn... kartica inace bez ukucavanja bona traje 3mj ako se ne varam...
baš dugo nisu imali neki mob na akciji :D
mogli bi.... :D
Kad se već radi oko pusha, bilo bi lijepo i da promijenite obračunsku jedinicu u paketima za internet. Vjerujem da bismo svi bili zadovoljni sa 10 KB, ne mora biti baš 1 :p
mislim da bi bonbon jako profitirao kad bi uveo posebne internet kartice i povoljne tarife za mobilni internet koji bi vjerujem puno koristio korisnicima tableta.... jer čemu plačati svaki dan za 300mb 3kn kad jednostavno možeš aktivirati 9gb za 90kn mjesečno... ne vidim nikakvu svrhu...
U Libiji nema mobilnog intreneta i nema operatera Bonbon
tadeii, za sad imamo jedino tu opciju 3kn 300MB, ako ti je malo možeš i u istom danu opet aktivirati novi paket i dobiti isto 300MB za 3kn.
Za korisnike tableta, a stavite sim karticu od podatkovnog interneta vipa ili t-mobile i surfate podatkovnim tarifama koje bolje odgovaraju...A za ovako neki manji promet, može se staviti voice kartica od bonbona gdje je 60 kn/1GB tj. 30kn sada uz nadoplatu 80kn bona.
Također, ako je ta tarifa aktivirana na mobitelu, može se laptopom/tabletom "nakačit" na internet od mobitela (wifi tethering, BT tethering, USB tethering...)
https://market.android.com/details?i...=search_result
Evo, ta stvar radi kod mene na x10 mini (2.1 android)... :D
Inače, što se tiče podatkovne mobilne usluge - ja koristim vip pretplatu uz carnet za 100kn/mj. 15GB na stolnom kompu.
Ovo kod bonbona je dobro za ljude koji žele povremeno, svakih par dana imati net...lijepo 3kn i imaš net taj dan. Kad netreba, ne košta te ništa. Ak ti je dosta 1GB, imaš na voice kartici. Ak bi još više - onda imaju pretplatničke tarife drugih operatera. A za najviše je ipak najbolje uzeti fiksni net... :D samo onda nema mobilnosti.
Ajde uvedite nesto tipa Simpa Mix kao sto je bilo. Dakle obavezem se da cu kupovati bonove, neki trajni nalog il kako je to vec islo, pa mogu jeftinije dobit mobitel.
Nije u planu za sad ;)
da ponovim pitanje na koje nisam dobil odgovor, imate mozda u planu sloziti provjeru potrosenosti paketa prek *xxx# koda?
@blebla - Probonbon aplikacija!
tocno to, koristi i internet kolko vidim, a ne mislim trositi novce na provjeru niti mi treba internet paket...
Internet mu treba za slanje web sms poruka. A što se brzine tiče, stavi se widget na homescreen pa se provjera riješi doslovno jednim klikom što je sigurno brže od slanja poruke.
Ipak, to je rješenje samo za android, slažem se da bi bilo zgodno uvesti provjeru preko koda :)
Jako je jednostavno, jednim klikom na widget se šalje automatski poruka i dobijem povratnu informaciju o stanju paketa, minuta, stanje na računu, što god... Sada ima i grafički prikaz u obliku widgeta, ali aplikacija čita taj povratni sms i pohranjuje ga u tablicu u aplikaciji...pokretanje aplikacije je instantno (nije to symbian ili neznam što). Štošta bi toga bilo lijepo i mi to vidimo da bi bilo zgodno i sasvim jednostavno za uvesti - ali operateri ne uvode! I ovu aplikaijcu probonbon nije izdao bonbon!!!
Zato, zasad je tako da je preko poruke a ne koda - prije probonbon aplikacije sam imao spremljenu poruku i samo sam je gotovu slao, da nemoram uvijek tipkati Stanje... Meni je osobno taj kod zafrkancija! Predug i prekompliciran za zapamtiti...ovaj za provjeru stanja na računu sam uvijek snimao u imenik i onda stavio na brzo biranje! Aplikacija probonbon mi je sada kao brzo biranje, čak i bolje i brže! E sad nek netko s iphonom ili dumy telefonom isprogramira također aplikaciju koja će biti za te korisnike. Ili kontaktirati kreatora aplikacije na probonbon.net
Bilo da je kod, bilo da se šalje poruka - uvjek je zafrkancija, a aplikacijama se to automatizira i zapravo ja ne vidim razliku jel se šalje poruka ili kod - ja dobijem povratnu informaciju na samo jedan "tap" na ekranu!
Naravno, može se i kupiti android! Zato treba gledati što se kupuje - da to nije neki manjinski zastupljen mobitel kao iphone ili bada os ili symbian koji izumire... :D
Drago mi je što se počinju mijenjati stvari na korist androida - prije su aplikacije uvijek bile prvo (i jedino) za iphone a ostali nek se slikaju. Sada nešto ima za android a nema za iphone, to mora da je šok za vlasnike iphona! :D
A za dummy telefone koje još puno korisnika ima - a njima puno toga nedostaje u odnosu na smartfon...tako da njima to baš ni nije bitno...
Kod bi bio jednostavniji, a nije teško poslati ni poruku - smartfon ionako ima aplikaciju pa im nije bitno! - valjda tako misle operateri!
Valjalo bi u poruci o stanju paketa osim samog stanja ispisati i vrijeme trajanja pojedinog paketa, a ne samo količinu.