onda idem i ja defrosta stavit...do danas sam imao miui, ali me poceo zivcirat...i dalje se zna zablesirat, ugasit i sl.a to mi bas i ne odgovara.kao da imam malo dijete, pa moram stalno pazit dal se resetirao,ili ne...
Printable View
onda idem i ja defrosta stavit...do danas sam imao miui, ali me poceo zivcirat...i dalje se zna zablesirat, ugasit i sl.a to mi bas i ne odgovara.kao da imam malo dijete, pa moram stalno pazit dal se resetirao,ili ne...
Mene je MIUI razocarao cim sam vidio kako izgleda UI..
Malo sam imao onaj DHD ROM, ali covjece ima preko 250 MB i jos pun klinac glupih stvari. A da ne govorim o tome kako je spor..
Ali kod DF-a me i dalje nervira onaj "bug" kada se mobitel zaledi dok je u lock screenu pa ga moram rebootat...
koliko si imao interne memorije nakon instalacije oxygena??
S kojim ROM-om ste najzadovoljniji??
S kojim vam je baterija trajala najduže?
Ja sam stavio DjDroid 2.0 , ali mi se čini da baterija dosta kraće traje (u odnosu na stock ROM)...
PS: kako kod ne-Sense ROM-ova (OpenDesire, DeFrost i sl) postaviti da mi je DailerOne aplikacija dole pored izbornika i web preglednika, umjesto "default" dailera (koji mi se nimalo ne sviđa, falu mu Smart Dail)
EDIT: da li koji od tih ne-Sense ROM-ova ima mogućnost povezivanja kontakata sa FB-om??
FB kontakte sam syncao tako sto sam instalirao prvo FB app i onda unutar aplikacije sam odabrao da mi synca sa postojecim kontaktima.
Za sada je DeFrost najbolji i baterija traje cca 1 dan ali ostane jos 40-ak% tako da bi mogao i do pola 2. sigurno izdrzati.
Hvala na odgovoru...
A sad pitanje koje sam već prije bio postavio:
da li se umjesto default dailera, kod DeFroSt-a, može staviti DailerOne aplikacija? (mislim na početni home screen)
Budem danas stavio DF 6.1a, pa ću malo vidjeti kako će se ponašati i dal ću se moć naviknuti na ROM koji nema SENSE...
PS: od kud mogu skinuti HTC IME (da mi tipkovnica bude kao na stock Desire ROM-u) ??
Vec ti je odgovorio gore.
@Ico: Jedino ako koristis neki Launcher, inace ne.
PS: Stavi si odma 6.0c kernel da te batery drain ne zafrkava.
Mozes odavde skinut HTC IME.
Jel imaš neki link za taj kernel??
Znači instalirati drugi launcher i s time riješiti stvar... Hvala...
Jedini launcher s kojim sam se susretao je LauncherPro
ali neznam da li ima neki bolji (koji bi preporučili? )
Kada skines DeFrost u meniju imas DeFrost Setup. Tamo ces vidjet slikicu sarafcigera i tamo ti pise "Older Kernels" i tamo su ti svi 6.0c kerneli pa si odaberi jedan.
Ja koristim Launcher Pro + i stvarno sam zadovoljan :)
Kloni se Zeam Launchera.
A ADW Launcher nisam probao, ali kazu da je ok.
HTC IME ti dolazi u Defrostu kao standard.
dgrgic: nisam ništa podešavao, rom sve sam shvati. Usprkos tome što imaš ext, jedan dio prilikom instalacije ide na internu. Zato najbolje preko nekog alata provjeriti koristi li ti se uopće ext i u kolikoj mjeri (npr preko Titanium backupa - on pokazuje stanje interne memorije, sd kartice i ext particije)
ja sam mislio da si ti nesto prckao, pa da si uspio sredit.jer sam do sada koristio lee, miui, i jos par njih sa ext3 particijom i sve je radilo normalno. jucer sam isao stavit oxygen...instaliram par aplikacija i vec mi padne na 70-ak
defrost http://xda.richardtrip.org/
Stigao fix za S-OFF opciju kod Desireova PVT-4. Dakle, s ovime dobivate kompletan "root", jedino što će se morati pričekati da čovjek složi posebne particijske tablice jer one ne vrijede za ove nove modele.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=794314
EDIT : S-OFF se nikako ne preporuča, i to je proces visokog rizika. Dakle, ako znate što trebate dobiti sa time, tek onda možete početi se dvoumiti. :)
Je'l potreban S-OFF ?
xlr: pitaju me pitaju me :P
http://qtadb.wordpress.com/ :>
meni ne radi ovaj program baci mi error....
jel zna ko kako na defrostu staviti da gledam brojeve sa SIM kartice?
Vratio sam se na Oxygen RC5 u kombinaciji sa BFS vorkernelom i ako pregrmite nedostatak ledica, mozda cete biti sretni :)
Meni je zasad ok, planiram ga probati da duzi period a ne kao zadnji put. Budem stavio i Oxygen partition table jer imam 50mb free (a koristim n1table) :/
Ps: rom je super smooth, radi ljepse nego defrost, a i browser je puuuno boljeg odziva prilikom skrolanja teskih stranica.
kako napraviti vi novi partition table itd, da imate 200mb internal memory?
www.alpharev.nl
A ima i na XDA istoimena tema i tutorial.
imate oxygen rc6
Koristim samo google imenik, ništa fejs pa ti ne bi znao reći.
Partition table sam stavio jer mogu :) Ali činjenica je da mi na Oxygenu brže curi interna memorija u odnosu na Defrost. Na DFu sam imao zauzeto 100MB interne, a na Oxygenu s istim appovima imam zauzeto oko 130MB. Oxygen u startu uzme oko 30ak MB, a neznam zašto (to sam već spominjao).