pa daj i ja bi takvu bateriju :P .... tebi između punjena će sad prolazit po 2-3 tjedna hhh ja svaku noć moram punit :D
Printable View
Što se točno smatra pod usage? Koliko ti je od toga bio upaljen ekran, ima li možda taj podatak? :) Ljubomoran sam moram priznat :p
Usage se smatra sve ono što ti čačkaš po mobitelu ili pričaš ili slušaš muziku, najviše usage timea možeš nabit slušanjem mp3 na slušalice (jer troši cca 3% baterije na 1h) ali danas nisam to koristio i to onda nije fer mjerenje. Ja sam inače uvijek na jedno punjenje znao imat od 3.5-4.5h usage time, dok evo jučer navečer sam imao 7.5h, izgleda da kombinacija nove baterije i novog OS-a čini čuda :D
Evo što sam radio i na koliuko čega.
Upaljeno: osvjetljenje na 80% (fixno, uvijek je na 80%), Edge (3G je off jer mi u stanu slabo hvata 3G, točno jedina rupa u ZG je tu :D), wifi upaljen non stop.
Radio: Prčkao po porukama, app store, i još prčkanja po datotekama, pričao 1min poziv.
Evo report baterije. iPhone 4 (16GB) star 5 dana.
Stanje: 9%
Usage: 6h 0min
Standby: 1 day, 12hours
Osvjetljenje na 80% (fixno), koristio se i edge i 3G (pola pola), wifi upanjen non stop, igranje igrica (1.5h), slanje poruka, IM, slikanje i druge gluposti, email (15min refresh), FB (push).
Ja zadovoljan :)
iOS5.0.2 coming in the next few weeks. iOS5.1 coming early next year.
Informacija iz sluzbene Grupe na facebook iOS5
ha nista cudno s obzirom da ekipa jos uvijek ima probleme s baterijom
pa kad nemres zgasit 3G na 4S!!!!!! nije ni cudo...idijts...
Nije to previse bitno. U prostoru dobre pokrivenosti mozes imati 3g stalno ukljuceno i baterija ce bit ok. 4s muce druge stvari, softverske, a ni moj 4 se ne ponasa pristojno s ios5 (ne baterija, opcenito).
Odlucio sam da necu stavljat iOS5,jer cuo sam da ne radi bas najbolje,mada notification system mi vrhunski izgleda :)
Trenutno sam na 4.3.3,dobar je ali vec ga imam pol godine i poceo je
pravit probleme,da li nekako mogu stavit "friski" 4.3.3. pa ga opet JB-at,imam spremljen SSH(4.3.3)na cydia-i?
Mozes. Samo u iTunesu SHIFT + restore, skines firmware file (imas link u sticky-u) i pustis da odradi svoje. Za backup nadam se da znas sve. Ako mozes spremi sve i napravi clean restore, da ti ne vraca stari backup
EDIT: Ajde drzite se teme, Apple vijesti..., za ostalo postoje odgovarajuce teme
Prvo,ispricavam se sto sam fulao temu,puca me temperatura pa ne znam bas sta radim :D
@imaticx hvala,probam sutra
Evo nesto za sve one koji su kupili ili kupuju Iphone4S:notooth:
http://www.jutarnji.hr/iphone-5-stiz...ekran-/990740/
Da,da..naravno da će doći u ožujku..kao i do sad,lako je predvidjeti da će to biti ljeto..
Ma da dode i dogodine u ovo vrijeme, jesen-zima, opet dobro. Ne treba štancati previše uređaja, i sa ovim, ajmo rec ne velikim napretkom Apple jos uvijek tuce konkurenciju. Imao sam priliku koristiti SGS2 i moj iPhone 4 je x puta bolji uređaj od njega, mada je stariji.
OK..a kako prebacujes glazbu na mob?daj mi reci gdje da ukljucim delivery sms?
Raul jailbraekas ga i pazis da se ne ugasi ako si negdje daleko od svog kompa doma :)
Drzite se teme
da ne spamamo vise
uglavnom prije ios5 imas normalan jailbreajk koji nije nikakav problem spojis mob i treba ti 2min da ga JB
za ios 5 je izasao samo taj da moras bit uz komp al taj uvijek prvi izade...doci ce i normalan zato ne zuris.
ja prebacujem preko itunesa jer mi je tak najlakse ali ako te to bas tolko smeta imas par aplikacija mp3 playera neznam napamet kak se zovu i mozes preko wifa prebacivat bez problema....za delivery skines delivery report iz cydie i radi report normalno
uglavnom sve se moze samo treba potraziti zato i imamo forume ;)