Mozes uvijek otici u vip i platit 50 kn za zastitnu foliju, ne garantiram za kvalitetu, i mozes oko 80 kn dat za koznu futrolicu no nije bas nekaj. Imao sam ju i ako hoces mogu stavit slike iste?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Printable View
Mozes uvijek otici u vip i platit 50 kn za zastitnu foliju, ne garantiram za kvalitetu, i mozes oko 80 kn dat za koznu futrolicu no nije bas nekaj. Imao sam ju i ako hoces mogu stavit slike iste?
Dali netko ima problema recimo kad spoji mobitel sa kompjuterom nekad mi želi ponudit onu listu kao charge only, hard disk...i to samo par puta od kako ugasim pa upalim mob i onda kasnije svaki put kad ukopčam mi ga puni ne ponudi listu,a stavljeno je da kad uključim usb da me pita.
Probaj spustit notification menu pa tamo odaberi dali hoces charge only ili mass storage.
A kaj se tice futrolice, to ti ima svakakvih ja sam uzeo privremeno koznu futrolicu u koju se ugura mobitel pa kada ga hoces koristiti moras ga izvaditi. Neznam kako da ti bolje opisem.
Imas na www.memorije.net ili .hr probaj.tamo imas svega I ovih futrolica...po 80kn su...
Nema ga u notifikejšnu uopće gore ne pojavi se ni ikonica, samo ga charge-a i uključim i isključim usb i opet isto,al kad ga ugasim pa upalim opet onda mi hoće prvih par puta i kasnije opet isto onda ovo samo puni.
Cek, jel ti ga komp uopce prepozna? Meni ovo zvuci kao da ti nesto kabel zeza, da mobitel samo skuzi struju pa se krene puniti...
Ako ga je komp skuzio, mora se pojaviti USB notifikacija...
Čuje se onaj zvuk kad ga ubacim kompjuter da ga je prepozno i baterija se počne punit nema onog menija da mi ponudi evo i sad sam probao,sumnjam da je do kabla da je kabl oštećen nebi ga ni punio, ubiti nebi ga ni prepozno onda.Neznam koja mu je to fora.A da ga ugasim sad i upalim opet onda bi ponudio meni i tako jedno par puta još kad ukopčam i onda kasnije više ne samo ga puni.
Zbog čega si ne kupiš iPhone? Očigledno ti Desire nikako ne leži i samo imaš probleme s njim (ne ulazeći zbog čega :D)
Zato jer je meni osobno iphone smeće i Desire mi leži kako treba bez brige ti budi,imam ga od već dosta i mislio sam da će se ovo sa froyom riješit da je to neki bug ili nešto,al neznam očito nije.
Ulazimo u off topic ali vidim da non stop imaš nekakve probleme sa njim i gomilu pitanja. Btw, ono gore je bila ironija ;)
To je onda samo problem sa tvojim uredajem...probaj ga vratit na tvornicke postavke...
Nemam nikakvih problema nit sam ikad prije imao.Probat ću vratit na tvorničke postavke pa vidit.
EDIT: Čini se sad poslije hard reseta da je sve ok.
Na desire-u se nikako nemoze podesit multitouch...??jer kod nekih igrica je bas potreban...
Multitouch postoji u aplikacijama koje ga omogućuju. Blame the developers :)
Ajd mi reci jednu app da probam...
3d gallery (vanilla ROMovi), HTC gallery, raznorazne multitouch test aplikacije po marketu, txt vieweri, rss feederi (kako koji), browseri... Igre ne pratim.
Ima i nekih glazbenih aplikacija tipa klavijature koje isto podrzavaju multitouch...
Ali da, to je iskljucivo do same aplikacije, niti do uredjaja niti do ROM-a... Tako da ne mozes reci "Na Desire se ne moze dobiti multitouch". :P
Vi se odnosite na pinch to zoom...jel?to znam...
ali Istovremeno nemoze primit dvije naredbe.
Ahaaa, tako reci :)
Toga nema, nazalost. Dal je hardverski ili softverski limitirano - neznam
Meni jos uvijek nije jasno sto je pisac htio reci... Kakve dvije naredbe? Te na sta se ja to "odnosim"? :hm:
No dobro.
Kako stojite s gps-om, meni nikako da nađe, bio danas relacija Zd-Vž i bas sam isao gledati 15ak min i nikako da uhvati signal. Probao preko "car home" programa i google maps.
Tipa multitouch - stisneš dvije tipke odjednom i mob obje tipke prihvaća. Probaj recimo na onscreen tipkovnici kliknuti bilo šta i u isto vrijeme još nešto - brejka se.
Neznam kakvi su to problemi koje autor ima u igrama, ali mene recimo ovaj nedostatak muči kod brzog tipkanja - često mi ne shvati 2 slova zaredom jer ih "prebrzo" natipkam, valjda ono drugo slovo tipnem dok još uvijek držim ono prvo :\ Hardverska tipkuša je tu majka, znam, ali valjda će uskoro doći i neka multitouch tipkovnica za Desire (a da to nije ona portana tipkovnica sa Droid X-a jer ona se možda zove multitouch keyboard, ali na Desireu ne radi na predviđen način).
Eto upravo ti je xlr objasnio...pinch to zoom I multitouch nije jedno te isto...zato me zanimalo dali postoji ili ne...iako sad igram neku igricu mini squadron I tamo ide multi...lijevim palcem upravljam a desnim pucam I sve istovremeno...