jel postoji kakva aplikacija kad se spoiš na wirles da mozes maknut zaštitu ili kljuć
Printable View
jel postoji kakva aplikacija kad se spoiš na wirles da mozes maknut zaštitu ili kljuć
aircrack from cydia nisam probao................
bečari more još jedno pitanje skino sam program u dab extanziji kak se to ubaci u iphone 4 riječ je o ovom programu Voice Notifications v 1.0
ima li koja aplikacija sa kojom bi se mogao bežićno spojiti bilo gdje,znaći da mi aplikacija sama nadje ključ i da se tako spojim na bilo koji wlan
Ima iSpeedTouched, za speedtouch routere.ja ju svakodnevno koristim :)
postoji li neka tema dok razgovaraš da u pozadini svira muzika kao da se nalaziš u kafiću ... ovo sam vidio da Ericcsoni imaju ali nisam našao za iphone
Nije li očito, za one koji se nisu dosjetili neke tamo aplikacije sa Cydia-e koja anulira enkripciju bilo koje vrste :D
jel koristi ko kakav program za alarm da ima paljenje alarma postupno ne da svira odmah na najjače nego da se postupno pojačava trebam za četvorku
na 3g je tesko jer nema multitasking
postoji mozda koja aplikacija da mi dok stigne poruka da nastavi vibrirati svaki minutu, 2, 5, nije bitno ili da nekak jace vibrira dok je na stisano, bilo kaj ?
i kakav domaci radio, a da ne koristi net ?
preko app storea
hvala
Pozdrav svima.
Imam MotionX GPS i GPS Kit. Svaki od njih radi ono kaj meni treba, ali i puno previše toga dodatno, kroz hrpu kompliciranih postavki. Postoji li program (apps) koji će preko GPS-a, jednostavno omogućiti da snimim fotku pozicije i stavim oznaku na mijesto fotke i naravno zapamtiti to mijesto, kako bi me nekad kasnije, mogao navigirati do te točke, tako da ima označenu rutu prijeđenog puta. Treba biti precizan i namjenjen za pješačenje.
i4, 4.2.1, JB GP6
Hvala!
Treba mi aplikacija za skidanja s youtuba pjesma dal ko koju zna
mxtube sa cydie
A jer ima koja s app storea za mxtube znam
mislim da nema,bar ja nisam nasao
Može li preporuka neke aplikacije za bicikl? Dakle, navigacija, planiranje i snimanje rute i što već ide uz to. Ne smeta ako koristi google maps ili sl.
Naravno, volio bih AllInOne aplikaciju, ali može i više njih sa određenom funkcijom.