Oduvijek se znalo, da su srbi od nas jaci u humoru, a mi u glazbi. ;D ;D
Ne slusam, al imam Tv Pink i vidim. ;D ;D
Oduvijek se znalo, da su srbi od nas jaci u humoru, a mi u glazbi. ;D ;D
Ne slusam, al imam Tv Pink i vidim. ;D ;D
da....koliko god imaju smeće od muzike(bar meni)....toliko imaju i dobre komedije:thumbup: kad se samo sjetim kamijondžija;D lol
ne slušam narodnjake, nekako mi strana muzika bolje upada u uho... Ali isto tako nemam ništa protiv njih. Čak ih mogu i poslušati, ali kod kuće nemam neku kolekciju narodnjaka...
Negovorim za sve samo za naše grupe(kolko se sječam tema govori o narodnjacima, a ne o oliveru i ostaloj škvadri) koje kopiraju turbofolk iz srbije:), . Možeš ih poslušati na radio banovini, al za tvoje uši bolje nemoj:-/ . Evo nabrojit ću ti par primjera= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Grupa hot-line: prekopirala sve moguće pjesme od srpskih cajki
iam tu još nekih pjevača koje neznam kak se zovu (ni ne trudim se znati) al kod nas pjevaju uglavnom narodnjake. Popularne pjesme kod nas su ti prerade: šampanjac, crne kose, mahinalno, obeležena, neke ptice, nikotin, ciganče, pola vino pola voda, neke stare pjesme od miroslava ilića npr. jedan dan života, lopov... Nema smisla da ih dalje nabrajam i nadam se da si shvatila poantu ovog.
Whaj pobogu?? :-/= Citat =:
Izvorno postao jana
Pa Underground soundtrack (kao i film sam) nema veze sa cajkama, to je priča za sebe. Evergreen totalni. Kao i Šaban Bajramović :)
Jako lep i pristojan odgovor!!!!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
nije to muzika ni za kavane!nego za brda!:spin:
= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Slažem se s tobom
evo zanimljiva je latinica,bas o narodnjacima
ja ne lovim hrt...