probaj ovim postupkom http://theunlockr.com/2010/09/27/how...he-htc-hero-2/
probaj ovim postupkom http://theunlockr.com/2010/09/27/how...he-htc-hero-2/
klima ti je pokvarena
a da malo pojasniš kako pokušavaš reinstalirat rom
preko rom managera ili iz recovery moda
Hvala na odgovoru,mislim da bi to pomoglo ali sad imam novi problem. ne mogu nista instalirati sa sd.Pise nije instalirano,ne znam sto nije sad u redu... I da, instalirala sam romove preko rom menagera.A i sa Universal Androotom nije u redu,kad stisnem root kaze ne moze rootati,failed..No ---Fu goo--Sto bi to znacilo?-.:(Ima li to veze sa problemom s marketom ili ne?
Al netko uredno brise postove...svako malo pa nema sto napisem..To sa instaliranjem sam rijesila ali ovo sa Universal Androotom ne mogu. A onda ne mogu koristiti Rom menager,sto mi je jako zao...pliz pomoc.Zakajlana sam na ovom FroydVillain-1.5.0 a htjela bih Froyu nazad.
Novi problem, na froydVillan-u mi se izgubio imenik. Nema kontakata, kada saljem sms i napisem ime kontakta on ga izbaci isto tak kad me neko zove pise mi njegovo ime. Ali pod kontaktima kad zelim zvati nema niceg, probao sam sa import sa sd kartice. Također nađe kontakte i lijepo pise se kontakti uvoze i pisu imena svih kontakata ali kad zavrsi postupak opet nema nicega. Probao sam i syncati i sa sim-a prebaciti. Isti problem. E sad dali ko zna kako to rijesiti jer sam si bas sredio rom i neda mi ga se spocetak stavljat aplikacije
Odi na opcije kontakata, u opcijama prikaza jedna od grupa nije oznacena!
Android FAQ - najčešća pitanja i odgovori
ps. nebi škodilo kad bi pročitao android faq= Citat =:
4. Imenik
a) Zašto imenik ne prikazuje sve kontakte?
Za prikaz svih kontakata pratite sljedeće korake: otvorite imenik-Menu- Display options- odaberite što želite i kako želite prikaz imenika. Također se odnosi ako ne želite kontakte s GMaila npr.
contacts-----menu----display options
:hm: imala sam identicnu situaciju,ali sto sam napravila da se pojavi imenik....ne znam tocno:) Mislim nesto sa google racunom,syncanjem ili tako nesto i pojavio se imenik.A sto se tice rootanja mob je rutan ali rom menager mi odradi sve do instalirati rom sa sd ,i kad izaberem rom ,opcija beckup,wipe,reboot i onda se pokrene reboot i ostane crni ekran s hero logom . i ne mogu nista osim izvaditi bateriju .AUniversal Androot mi javlja gresku pa zato mislim da nesto ne valja a ne mogu skontati sto..A kako se instalira iz recvery mode??
skineš rom i staviš ga na sd karticu, onaj skinuti zip jednostano kopiraš uroot kartice
nakon toga ugasiš mob i prilikom paljenja držiš home tipku i tipku za paljenjei držiš ih stisnute sve dok se ne pojavi recovery mod
kad si u recoverx modu pobrišeš dalvik ash i user data, malo scrolaj kroz meni i nać ćeš sama di i kako se to naravi
nakon toga ideš na install rom from sd card, odabereš rom i to je to
eto ovo je ujedno i moj zadnji post pošto modovi malo pretjeruju pa napuštam forum i prepuštam im ga pa neka se igraju sami sa sobom
poz i sretno
Joooj,evo nesto tako jednostavno mi ne ide. Drzim tipku home i power zajedno i samo mi se pojavi logo hero...da poludim vise s tim logom. Ne ide mi u recovery...help. Sto god da drzim zavrsim na tom f..logu.
Gle, da je tako jednostavno nebih pitao. Pa normalno da sam to prvo pogledao, ali svejedno ga nije bilo.
Nazalost to ne pali, to sam odmah gledao.
Morao sam opet nanovo staviti rom gore i sad je dobro
Čudno, jesi probala pricekati neko vrijeme?
I meni se cini da si u pravu ali ne znam sto tu mogu. Ovo sto si mi napisao ne znam sto znaci ni kako na heroju to napraviti. Vjerovatno mi se zato javlja eror u Universal Androotu .Ako netko zna molim pomoc:)
Danas sam skinuo mob s punjaca oko 4h i bio je pun. Ostavio sam ga na stolu i nisam ni pipnuo jer sam zaspao. I sad prije 15min ga pogledam i vidim da je baterija na 60% !!! Inace prije je uvjek durala cca 2 - 3 dana. Nisam nista posebno instaliravao, iskljucio sam wlan, gps, mobilni internet i sve sto bi moglo nepotrebno trositi bateriju.
Jesi na custom romu?
Kolko dugo ti mob upaljen(Up time)?
Meni se baterija brzo isprazni kad mi je up time cca. 250 sati na više. Nekad se krene brzo praznit na 250, a nekad i na 500, 700(30 dana bez gašenja, reboota hehe) sati. Ak ti je tu negdje onda ga samo restartaj(reboot).
Koji je najjednostavniji nacin za vracanje zadnje originalne verzije firmwarea za ovaj mob? (2.1)
Skineš original rom(ruu...exe) i instaliraš. Tutorial
Samo ako imaš G2 touch trebaš nać njegov rom jel ima one T-mobile stvari ako sam u pravu.
Je, G2 touch je, ali stavit cu original HTC.
Trebam li prije toga iz recovery moda napraviti one Wipeove?