pinokio daj piši na hrvatskom ;D kaj si sad htio reći?
Printable View
pinokio daj piši na hrvatskom ;D kaj si sad htio reći?
ma mogu svi glasati za više odabira... mene jedino čudi da je andrea glasala i za sašu, a pljuvala je po njemu...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Kinfa,trudim se,ali mi nikako ne ide,uvek mi se potkrade koja greska!!! :wall:
Tko ono rece da zeli da mi plati vlak,da idem upoznat Andreu?Jel jos uvek ostaje pri ponudi??? ;)
Nego,veceras neko leti iz BB!!! Voleo bih da to bude Marina,jer bez Zdravka ili Filipa,gledanost bi jos opala!!!
ja bi ti platio ako hočeš i avijon kad si toliko zabrijao na nju:beer:
Ono da uspije to bi bila forumska ljubav;D
Ma nisam ja toliko zabrijao,nego me vi napraviste takvim!!! :crazy:
ja bi da filip izleti, taj tip me koliko god malo gledam bb previše živcira...
A to "forumska ljubav" i nije lose,sto bi Sasa BB rekao:"SUUUPEEEERRR"!!!
Odmah bi nas bacili na RTL da gostujemo!!!
Postali bi slavni... :tomato: :tomato: :tomato:
Gog,ali ako Fica izleti,ko ce se onda svadjati???Meni se BB ne svidja kad je sve mirno.A zamisli zaplet,kada bi Marina izletela,voleo bih da vidim kako bi se Alen ponasao tada!?
E pinokia a zašto si se toliko zapalio za andreu jer koliko vidim da si u "drugoj zemlji",pa valjda i tamo ima cura...a vidio sam ja slikice andree,dobar ukus pinokio:thumbup:
Pa i ja sam video "slikice" :love: (ubice me kad vidi ovo ;D )
Nego,kad si vec napisao "druga zemlja",odmah da vam uputim izvinjenje sto sam pokusavao pisati "na vasem" jeziku.Nije mi to bila namera,ali kada me je Andrea 2-3 puta ispravila (nije LEP nego LIJEP isl.) prihvatio sam to kao izazov da pokusam da budem jedan od "vasih". Frendovi,fakat mi je zao!!! Nego,jel uspela kamuflaza (prerusavanje)??? Odmah da vam kazem,super ste likovi,svi ovde,i mnogo stvari sam od vas naucio sto se tice mobilnih tel. Eh da,MOBIL redovno citam!!! :beer:
ne budi ono što jesi a očeš pisati LEP ili LIJEP meni je tako svejedno...a nevolim osobe koje se pretvaraju...budi ono što jesi a ako te takvog ne prihvate onda su takvi ljudi ljudsko smeće:thumbup:
btw. imam i ja slike andree,točno 6 komada;D
Ok,ja i jesam ovakav kakvim se predstavljam,samo sto sam sad napravio zbrku oko jezika,pa sam poceo brljaviti,mesati... ipak,dugo sam ovde sa vama.
Nego,ode nam Fica (kad nije mercedes :) )!?
Od nove godine i kod nas pocinje BB,ozbiljno razmisljam da se prijavim...
Ali... ja mrzim rastanke,ubio bi me rastanak kao npr. ovaj ficin.
ma ja sam te samo zafrkavao ja te razumijem, te malo zezam jer sam takav tip...:D
ko je ispao?
...FIĆO is out...
...a sad bi rado da van izleti i ona Vlatka...kako me ženska iritira,ne mogu je gledat...
i mene! ali da je odpocetka u kuci vjerovatno nebi, jer bi se navikli na nju... ma nije ni zeljko nis posebno. a zao mi je filipa, ali znao sam da ce on letit
Da stvarno mu je bilo bolno...dobiva besplatan party,put za dvije osobe,dect telefon,nokiu 3220,a koliko mu se čini i nije mu toliko stalo do stanara...
ma dobro... ali netko od ovih ce stvarno osvojit milju... zamisli sta se sve stim novcem moze... ferrari. to bi bio moj izbor :)
a jeste pametni! ja bi taj novac negdje uložio i samo trošio i gledao kako se "množi" na više zbog pametne invensticije...ja bi od jednog dobio 10,a vi bi od jednog dobili ferarija i dugove za ne plačanje benzina za ferrari...;)
E da kupio bih od tih novaca nekoliko naftnih barella po 54 dolara...a ini prodao po 56...čim navršim 23 god idem u BB!:thumbup:
odlicno, samo daj... dok ti cekas da se cjena nafte popne, ja po ljetnim vrucim danima vozim u svom ferrariu i skupljam koke
fala svima koji su glasali da onaj dosadni filip
ispadne i bb-a,ja nisam al fala ostalima;);D
pa neznam zasto ljudi trose tolike novce na glasanje zamislite koja je to zarada ht-u i rtl-u
je istina mislim 3,66 kn za jednu poruku ili poziv
je fakat previše pa i da je 100 buba cabrio u
nagradnom fondu.....
;Da ja te prestignem u ferrari-autobusu;D...znači vama je drago da je fićo out...i meni!Bio je previše umišljen...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
...ispod tuša :)...
http://www.imageuploader.net/images/8554691000.jpg
http://www.imageuploader.net/images/9779791003.jpg
...gledaj ti Zdravka...
http://www.imageuploader.net/images/1986591010.jpg