Ja to nekužim kak nekome to funkcionira, a nekome ne kao kod mene.
Printable View
Sve su to gluposti. been there, done that... ništa ne pomaže..
Iako mi moje godine nalazu pristojnost nekada djeci treba dati packe. U firmi smo dobili 10-ak E66 i svima, znaci svima koji su ih dobili, je baterija trajala jako kratko, maksimalno dva dana. Do sada sam navedeno primjenio na sveukupno 3 uredjaja i svi, znaci SVI, vide poboljsanje. Ostala dva (jos je pet novih u kutiji) su na sluzbenom putu vani i psuju mi mater sto sam ih nagovorio na taj uredjaj jer im uz gps baterjia traje dan do dan i pol. kada se vrate i njima cu isto napraviti pa javim da li je kod njih pomoglo. Znači telefoni su iz T-Mobile, dosli su nam prosli tjedan. Meni je trenutno telefon potrosio 2 crtice baterije u dva dana, uredjaj gasim preko noci (ugasen je od cca 21.30 do 06.00 ujutro). Ako ovako nastavi sigurno ce izdrzati 4-5 dana a koristim ga dosta na poslu jer smo u vpn-u i tako besplatno komuniciramo. i na njemu nije nista instalirano osim Garmin, ova zadnja inacica.
pozdrav i nauci se postivati tudji rad zelju za pomoci.
Samo kratko, da to instaliram moram aplikaciju potpisivati "sta god to znacilo" ili se zabavaljati sa onim hakiranjem? Da li se to moze negdje platiti, ono skinem platim 5€ dobijem neki kod i sve lijepo radi bez previse za..bancije? unaprijed hvala.
Zašto ne probaš ovu metodu hakiranja:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=845535&postcount=7
Nemaš šta nego samo instalirati i pokrenuti jednu aplikaciju, ona sve napravi sama, a nakon toga je možeš obrisati. Kasnije možeš instalirati aplikacije bile one besplatne ili ne. Metoda je stvarno jednostavna jer sam prošao i one stare tutoriale gdje je trebalo sve ručno mjenjati ;)
Btw ovo s brisanjem cardrunner.dll fajla funkcionira i na E71, razlike u trajanju baterije su preočite.
Eto, baterija mi traje 4 dana. Nemam instaliran Garmin i mob koristim svaku večer za surfanje netom iz kreveta :D, odigram neki tenis, porazgovaram i to je to.
Nije tak loše, al žao mi je što nije bolje :(
Prvo se ispričavam ako je tako ispalo. Ali nisam mislio ništa loše. Ja cijenim sve što su ljudi napravili da bi pomogli. Ali sam isfrustriran svojim mobitelom. To je sve. Nisam ništa loše rekao protiv vas tu. Sve je isto samo što mobitel ne gasim preko noći. Al to ni nema veze kad se kroz dan isprazni preko pola pa trebam puniti po noći...
kratak osvrt na temu trajanja baterije - izdržala je puna 4 dana bez gašenja. Ukupno vrijeme korištenje mobitela je kao i prije, ali poboljšanje je stvarno vidljivo i svaka čast momcima koji su tu za pomoći i od kojih se svaki dan može nešto naučit.
Ukratko, sa mobitelom sam i više nego zadovoljan, topla preporuka
Jučer sam kupio e66 i nikako ne mogu isključiti blinkanje gumba za navigaciju, isključeno je opcija svjetlosna obavijst na obje lokacije na telefonu, nema propuštenih poziva niti poruka nepročitanih no mob i dalje svitli!
Ideš u profil>podešavanje>obavjesno svjetlo>isključeno i neće više blinkat ;-)
Kad smo kod E66 , jel itko ima nekakvo riješenje za kašnjenje zvuka prilikom snimanja videa ??
Koliko čujem kod E71 je sve ok, a E66 je katastrofa ...
imam par noob pitanja..
kad spojim mob na komp ne mogu nać cardrunner.dll.napominjem da je uključen show hidden files u win..
druga stvar, da li je moguće koristiti navigaciju bez ikakvih downloadanja,crackiranja,novih firmwarea..hoću izvadit mob iz kutije i pokrenut navigaciju da me vodi do recimo neke krčme..pokušao sam malo prčkat ali nakon što odaberem adresu kao odredište mob samo stoji i piše izračun rute..i ništa dalje..
pa evo,nek mi netko upućeniji pomogne.tnx
Cardrunner file ćeš imati na memorijskoj kartici ako si instalirao Garmina.
A za navigaciju možeš probati već predinstalirani Nokia Maps..
al daj mi molim te pojasni kako upogoniti navigaciju (nokia maps) jer mi nikako ne uspijeva..znaci,ako ti nije teško,objsni mi step-by-step kako postaviti mob da me vodi recimo od cibone to jelačić placa..evo to je sve što mi treba..ponavljm,mob friško izvađen iz kutije,ništa downloadano,cracknutu..
Pogledaj ovo za Nokia Maps. Također možeš koristiti i Google Maps ali isti zahtijeva vezu na net zbog pristupa kartama.
Te možeš probati i sa Garminom: [Tutorial] Garmin Mobile XT 5.00.30 , Mapsource i karte - instalacija
zahvaljujem na odgovorima,ali...opet svi preporucaju download ovog,instaliranje onog..kaj me fakat e66 out of the box ne moze dovest do jelačić placa?
može.
kad otvoriš Nokia Maps, ukucaš ulicu do koje želiš ići i stisni idi.
onda bi te trebao pitati nešto za licence -> stisni porvrdno
izabereš vozi i hodaj -> prihvati i to, pa te ona pita da preuzmeš, opet stisni potvrdno, onda izaberi Jugoistočna Europa i Balkan i potvrdi
i to bi ti trebalo biti to.
Onda ćeš imati kartu Hrvatske.
(besplatno ako je mobitel kupljen u T-mobile-u ili Mobisu)
Pričekaš malo (ako ti je uključen a-gps) ili malo dulje ako je isključen (i pripazi da nisi u nekoj zgradi, jer ti onda neće baš naći satelite)
tnx ico,isprobat cu kad se vratim s posla..mob je inace kupljen u vipu,jel to onda znaci da cu ipak morat nesto skidat?
imao sam problem sa baterijom na e66-trajala mi je dandva
problem sam riješio tako da sam naljepio naljepnicu preko senzora za svijetlo i stavio osvjetljenje na manje od pola i sada mi baterija traje do pet dana.
kad smanjiš osvjetljenje opet se automatski pojačava i smanjiva svjetlo ekrana ovisno o vanjskom osvjetljenju
iam mob skoro mjesec dana, i još ne kužim kojia je svrha one tipke sa strane između tipki za pojačavanje i stišavanje zvuka.
Ako je držiš dovoljno dugo onda ti se pokrenu glasovne naredbe. Ako si u razgovoru onda stisneš tu tipku da isključiš mikrofon. Ako ti ništa od ovoga ne koristi onda će samo lijepo svijetliti..
Jel bi se možda moglo s navedenim programom SmartSettings možda napravit da tipka dobije funkciju???
ak ne onda će samo svjetlit :D