u čemu može bit samo jedan filmić. Inače za youtube je najbolji mxtube jer ima super opcije i možeš te filmiće odmah i gledat u njemu
Printable View
u čemu može bit samo jedan filmić. Inače za youtube je najbolji mxtube jer ima super opcije i možeš te filmiće odmah i gledat u njemu
Skino sam program aTube za skidanje YouTube fimova
Međutim kada skinem film mogu imat samo jednog
Mogao sam, došo je update i sad mogu imat dva, wow.
Hvala na preporuci za mxtube, idem odmah probati.
Jel zna možda itko dal je moguće koristit iPhone kao eksterni disk bez instaliranja bilo kakvi aplikacija na PC, na iPhone slobno.
samo kao wifi disk, šta meni ne znači apsolutno ništa. Za drugi način nisam čuo
Ah, šteta baš mi dobro poslužio kao prijenosni hd
Ovaj mxtube, radi ko vurica
Hvala
Moze pomoc, molim ko zna pomocu kojeg programa mogu citati word na netu, kako otvoriti dokument u novom wordu, treba mi radi ispita na faksu jer neki su u tom formatu pa nemogu otvorit...na iphonu ofkors
Imam par pitanja
iPhone 3G 2.2.1
1. Da li se nakon Jailbreak-a i unlock-a gube sve aplikacije i postavke(postavke
maila i wlana...,slike, muzika...)?
2. Kako napraviti backup iPhone-a (mislim backup svih podataka i postavka
tako da se mogu povratiti na iphone ako nešto pođe po zlu)
3. Kako napraviti upgrade sa 2.2.1. na 3.0.1....pošto iTunes automatski tjera
na 3.1.
zahvaljujem
hm......
1-ne
2-kad god radiš sync s itunes (gledaj gore u traci na vrhu itunes), on prvo radi backup...
3-hm....skini negdje 3.0.1 i onda preko itunes...dfu mod pa klikni restor dok istovremeno držiš tipku shift.......i onda nađi taj 3.0.1 gdje si spremio kad si skinuo....
Imaš Documents to go, ako se ne varam, taj program može Word 2007 otvarati i editirati.
Ili reci profesoru da stavlja u .doc formatu ;D
Da, plaća se- 4,99$
Ali, našao sam besplatni viewer.
Pa probaj s njim.
Pa, da, s njim onda otvoriš.
Odite vas 10 i prijetite mu ;D= Citat =:
hehe tvrdoglav je prof već su mu govorili, kajćeš...
Ili mu pokažite kako da konvertira u doc. (mirnija solucija) :)
A, oprosti, krivi link mi je ostao u clipboardu. :)
Uglavnom, ovaj je pravi (aplikacija se zove Documents 2 free).
A ne može ga netko skinuti, taj DOCX, pa ga otvoriti na računalu, SaveAs DOC, i onda ga mailati okolo? A i prof je kreten, kaj misli da svi moraju imati Office 2k7?
Evo skinula sam taj free program..sam da skuzim jos kak radi :D Ma da ne kuzim kako jedino on stavlja u tom novom wordu, svaki put moram zicat nekog ko ima novi office da mi pogleda...
Zanime me sad nakon sta mi je iphone JB da li iTunes kad radim sinhronizaciju radi i backup i cydia-e i svih aplikacija sta su sad na iPhonu?
Kako sacuvam sadašnji/trenutni backup koji je u itunes-u, odnosno backup koji je jos napravljen dok je na njemu bio firmware 2.2.1. U kojem folderu na PC se sprema backup?
Vidim u iTunes-u Edit/Preference/Device da stoji samo zadnji backup koji se radio pri zadnjoj sinhronizaciji.... da li je moguce tu sacuvati vise backup-ova?
zahvaljujem
iPhone 3G 3.0.1 JB/Unl
isprobaj ovo, za komp http://docx-converter.com/
Ne preporučam ti stavljati backup nakon friške reinstalacije moba. Jer u backupu se nađe svega i svačega, pravog smeća koje ti može raditi probleme s mobom. Inače, cydia ima aplikaciju za backup svojih appova ali i taj se sprema zajedno s kompletnim backupom u iTunes. Jednostavno si napravi popis programa koji su ti potrebni pa ih ponovno na friško skini i instaliraj. A sve ostalo (kontakti, kalendar, SMS...) možeš pospremiti putem SSH na komp i samo vratiti datoteke natrag: http://www.ihackintosh.com/2009/07/m...-contacts-sms/
Malo više gnjavaže naizgled, ali puno bolje rješenje.
pozz imam jedno pitanje, danas mi se na iphonu pokazala brojka 1 u app storeu i odem tamo i ponudi mi update za neku aplikaciju i ja prihvatim.
međutim to je trajalo i ja prekinem taj update i sad mi ostala neka ikona ispod koje pise cekanje i nikako je maknut,,,ako moze neka pomoc!!??
hm...pa najjedostavnije makni tu ikonicu, tj. taj prog. ako ti već netreba.......
završi započeti update ili ukloni aplikaciju sa telefona.
kako misliš da je neće ukolniti, sinkronizirao si sa itunesima i pokušao na računalu ili...?
Zanima me, mislim si nabavljati Iphone za koji tjedan, imam adsl, al neam wlan, nego obicni ruter, e sada kako vidim da se se svodi da svi skidaju sa wifija, odnosno spoji se na kucni i onda stavlja fakeapn i ostale app. iz cydie, zanima me da li ja kako mogu natjerati iphone ili ga spojiti sa kompom pa da mi je na lanu i onda inst. aplikacije ili bas moram putem wifija tj. kupovati wirless ruter.. Puno hvala..