Molio bi jednu pozivnicu za torrentleech na the_zagi@hotmail.com
imam account na bitsupu preko god. dana sa 6.050 ratio-m, tako da garantiram seedanje (saljem screan shot ako je potrebno) thx
Dajem Demonoid inv ako kome treba!
pozz
Printable View
Molio bi jednu pozivnicu za torrentleech na the_zagi@hotmail.com
imam account na bitsupu preko god. dana sa 6.050 ratio-m, tako da garantiram seedanje (saljem screan shot ako je potrebno) thx
Dajem Demonoid inv ako kome treba!
pozz
zamolio bi da mi neko pošalje torrentleech pozivnicu na e-mail nikolak592@gmail.com
zahvaljujem unaprijed
Nudim 1 TorrentHR pozivnicu za torrentleech na PM.
kad nema niko za torrentleech aj mi molim te pošalji= Citat =:
Nudim 1 TorrentHR pozivnicu za torrentleech na PM.
Bok svima.
Evo, tražio sam gdje bi mogao ubosti pozivnicu za privatni tracker i nabasao sam na ovaj forum.
Nadam se da se ne ljutite što bi sa jednim postom odmah htio pozivnicu.
Nego da ne duljim, bilo bi sjajno ako bi mi netko mogao poslati pozivnicu za Torrentleech na Seventh.Advocate@gmail.com
Tamo sam već prije i imao račun dok jedanput nisam slučajno skinuo isti torrent dvaput, što oni protumače kao varanje.
U svakom slučaju, unatoč ovome gore, garantiram da ću održavati dobar ratio, kao što sam uostalom radio i kad sam prije imao račun.
Hvala unaprijed!
Trebam pozivnicu za torrent.hr i, prvenstveno, za Heroes of Newerth na dado_zmaj@net.hr
OffTopic: Jel zna tko jel ima gdje kod nas za kupit HoN?
može jedna pozivnica za TL plizz
P.S. mail mi je ivanbm@net.hr plizzz jedna pozivnica za TL:respect:
Trazim pozivnicu za Demonoid, mogu odrzavati dobar ratio, hvala unaprijed.
Mjenjam pozivnicu Crne Berze za pozivnicu TorrentHR. Obavezan ratio preko 1,5. Mail: tekstopisac1980@yahoo.com
...oni kolji "toliko jako" žele pozivnice za torrentHR - neka prate Twitter - http://twitter.com/torrentHR ...počeli su ih objavljivati - ali kada i koliko - ne zna se...
imam:
thr
TL
torrent damage
ponude na pm
dajem pozivnice za :
THR
IPtorrnets
TL
ebooksshares.org
learnbits.me
uvjet - minimalno 2 ss-a, na PM.
Mjenjam torrent leech za torrent hr..na pm ili
shashki@windowslive.com!!!
plizz ako ima netko pozivnicu za bilo koji privatni tracker tl, hd bits bilo koji nek mi posalje pozivnicu na mail ( mataija.marin@gmail.com).
Hvala puno!
www.torrentsnatch.org
Otvorene registracije; svi torrenti su trenutno freeleech
Većina naših torrenata su "scene", i osigurana je maximalna brzina downloada
(seedbox) Registrirajte se odmah na
www.torrentsnatch.org/signup.php i započnite s downloadom
dajem tri pozivnice torrent.hr za jednu torrentleech
pozivnica za TL
PM
hvala ;)
ako ima neko za Revolution, torrentleech,
moze za yuwa, leecherslairywot, torrenthr, hd-torrents, bit-hdtv nek se javi na pm
...masa "padobranaca" koji su se registrirali na foruma samo radi potražnje pozivnica - vjerojatno polovina vas je već izbačena pa ponovno želi natrag - a ja nudim 5 pozivnica za torrentHR samo pravim članovima cafe mobila ...
Može pozivnica za torrentleech na giovani21@net.hr Imam ponudit dosta dobre dokaze poznatih trackera i kao uzvrat nudim pozivnicu za revTT
Molim pozivnica za TL na mail: dedlyzona@gmail.com
Evo Vam link za TL pozivnicu & VIP ..... link
Nudim TorrentLeech za TorrentHR. Normalno da se očekuje minimalni ratio ako ne mislite updejtat na VIP account.
PM