kak ti uopće uspije trajat 3-4 dana? ja smanjim osvjetljenje na 50% i svejedno jedva 2 dana preživi...
Printable View
kak ti uopće uspije trajat 3-4 dana? ja smanjim osvjetljenje na 50% i svejedno jedva 2 dana preživi...
Da, slaba je baterija jako, pogotvo u usporedbi sa većinom Sony Ericsson mobitelima. Ja sam se naviknuo na 5-6 dana sa K550i i sada moram svakih 2-3 dana ga puniti. Malo je frustrirajuće.
koliko vam traje baterija kad nemate flash menu? ja s mobom nemam jos nemam nikakvih problema;D
Ja sam pokušao staviti običnu temu umjestu tih dinamičnih koje su stvarno eye candy, ali nisam primjetio razliku. Budem danas stavio neku običnu i vidio od današnjeg do idućeg punjenja koliko će izdurati.
EDIT:
Primjetio jesam da ima male razlike u trajanju baterije kada ne koristim flash temu. Sa običnom temom sam dogurao do 3 puna dana, a sa flash temom jedva 2 i pol. Nije neka posebna razlika, ali možda je nekome i to dovoljno.
Meni baterija traje 3-4 dana uz relativno malo razgovora i 1-2 poruke dnevno.
Obzirom da sam kupio polovni S500 nisam dobio upute sa njim pa me interesira kako ugasiti bočna svjetla u svrhu štednje baterije.
koliko ja znam ta se svjetla nemogu ugasit..
Da, i ja sam cuo da se to ne moze ugasiti. :)
Može se ugasiti jedino kod dolaznih poziva, ali ne i kod otvaranja slidea.
Moze se ugasiti....patchem....
nemam taj mob pa ne znam,ali je li tko probao promijeniti temu pa staviti u njoj boju svjetla na crnu,kolko ja znam crno nebi smjelo svijetliti :D
Strašno domišljato. :coffee:
rekao sam to u cinicnom tonu,a i da imam taj mob probao bi,zasto ne
Probao i svjetli klasično zeleno plavo.
Primjetio sam da trajanje baterije sa običnom temom naspram flash teme traje značajnije dulje. Skinuo sam ga s punjača u petak rano ujutro i trenutno je na 36%. I indikator baterije zna varirati. Kada ga uzmem i provjerim stanje nakon standby-a, obično je nekoliko posto manji nego što bih ga koristio malo, pa tada provjerio stanje. Nelogično.
Evo i mog osvrta na mob ;D
Kupio ga 12 sati nakon kupovine k550tke, dakle sve vam je jasno kaj mislim o k550, pa necu tu nista ni pisati, a nije ni tema za to ;)
Dakle s500... Prvo malo o istrazivanju...telefon je imho debelo najljepsi i najelegantniji u crnoj boji ali problem pucanja tipkovnice (ipak se preko 90% slucajeva pucanja dogodilo na crnom) radi reakcije zelene boje i plastike (tako tvrde izvori bliski SEu) su me obeshrabrili od kupnje...
Jos sam slucajno svratio u VIP gdje su ga imali izlozenog i na njemu je vec puknuta tipkovnica tako da rekoh nista od crnog... I kaj sad, ostali ljubicasti i zuti... ljubicasti mi je prefucking dobar ali mislim da bi sprdnja bila prevelika da frajer kupi ljubicastog, pa sam ipak uzeo zutog...
Ajmo malo na konkretnije stvari; ekran je vrhunski, bitno bolji od recimo k550, k750, pa cak i w880....prema prikazu slike se meni vise svida i od k800 jer su boje bolje izracene i cijela slika je nekak kompaktnija iako naravno k800tka radi fizcke velicine samog ekrana i prakticnosti pobjeduje...no dobro...ekran 5/5... (sve ovo ocjenjujem prema klasi u kojoj pripada)...
Baterija 2 dana sa 30 minuta razgovora, 50 poruka, 2 sata slusanja muzike i 50tak ispaljenih fotki i cca sat i pol povezanosti sa kompom...nije vrhunski ali nije ni lose... Kuciste je barem za sada iznimno kompaktno i koliko god da je ona lak crna sminka ova mat boja na zutom spasava od mazanja kucista i konstatnog brisanja, a i daje dobar osjecaj u ruci za vrijeme tipkanja...
Memorija ugradena je mala (nekakvih 15mb) no s obzirom da imam 2gb karticu to me i ne dira previse... Light effects po meni bezveze jer em smetaju u nekakvom full mracnom prostoru, em trose bateriju i najgore od svega kaj se ne mogu (osim patchom) iskljuciti... Tipkovnica i gornji i donji dio ok, nista specijalno uz napomenu da bi desni soft key mogao biti milimetar vise izbocen da ga je lakse pritisnuti...
Kamera nije ni priblizno na razini kamera sa AF i flashom ali sluzi svrsi i daje zapravo bolje rezultate od onih usporedivih kod drugih proizvodaca (npr bolja je od one na 6300) uz to s obzirom da je ekran stvarno odlican onaj tko ne prebacuje na komp nego fotke samo lista na mobu biti ce i vise nego zadovoljan istom :thumbup:
Meni se mob izrazito dopao...malen i tanak, razlicit ipak od nekakve prosjecnosti dizajna SEa...sve u svemu super... Tko ne trazi mobitel sa vrhunskom kamerom, a zasitio se vec koncepcije candybar Ericssona sa joystickom u dosadnoj crnoj boji, ovaj malac ce mu biti pravo osvjezenje ;D
evo da se pohvalim, 2 mjeseca imam crnog i tipke su ko nove... al mi se zato ekran jako izgrebao... a pazim ga...
pitanje....dal ide u s500 m2 4 gb? i dal to sve ok radi?
Ne... 100%... ali bi trebalo raditi.
pa pise tam kao da s500 podrzava 2 gb..a w580 4....to mi malo cudno...
Ako ništa uvijek postoji mogućnost da staviš softver od W580.
ma radit ce,kako nebi radilo,mozda ce kod ocitavanja neke datoteke mob biti malo usporen ali to je skoro neprimjetno,nista ozbiljno
naime kupio sam SE S500i preko vip pretplate, doso doma spojio ga na komp, registriro na se sluzbenu stranicu, tamo mi ponudili neki program koji kakti apdejta software i uglavnom, sad mi se zna svakih par sati mobitel ugasit i kad ga upalim javi mi da ubacim sim karticu (a ona je jos uvijek unutra)
to traje kojih 10-15 minuta i onda odjednom prihvati karticu
jel mi moze neko rec u cemu je problem i kako ga rijesiti?
nosi na reklamaciju,ali nemoj reci sta si radio jel ce bit kao dirao je updejt i te sheme vec ih znam.znaci odes kazes da se blesira pali gasi ne prhvaca karticu i u roku 3 dana ak odes dobis novi.good luck
ok...a zašto si osjetio potrebu spajanja na comp ako ti je tel savršeno radio?!
mislio si povćati memoriju? pojačati kameru ili šta već...ukoliko ne znate šta radite ne radite ništa- vrijedi za sva polja a ne samo flashiranje tel...pozz