e to si dobro rekao.
Printable View
e to si dobro rekao.
jucer papaya(ulaz u papayu :) ), pa Totem (samobor), tam ej bilo super, sam kaj me na izlazu haltala policija , "jesi ti tsa pio" , ma nisam, kakiiii. poslje peti element, pa malo voznje po gradju , pa doma, auto mi bio na rezervi , natocio za 20 kn da mi ne pisti onaj vrag
u petak sam slavio rođenda, iako mi je tek sutra ;) uništili smo se prvo kod mene doma, nestalo 30 pivi, jedan balić i pola tequile...
produžili do papaye, nastavio s pivama i zdrobio 2 long island-a... negdje oko 4 došli do jedinice, ali nas nisu pustili unutra (pitam se zakaj ;D) odlučili otić do gjure a kad tamo nigdje nikoga, zaključano i ugašena svijetla, pa smo zaključili da je vrijeme da odemo doma... već je bilo lagano svitalo kada sam došao, a cura je jučer umirala od smjega i pokazivala mi poruku koju sam joj napisao u 5, nije ju baš shvatila... ;D
opa zamjenili smo mm sa papayom:klap: :thumbup:
vidim kritika je bila dobrodošla:notooth:
inače fyi gjuro 2 ti ne radi već 2 tjedna,bum ti ja sredil ulaz u piranha bar kad se otvori,jedino ak se ne bojiš pirahna koje će plivat u aquariju iznad šanka;D
gle damgol, postavio si se kao da si veći jerfra od mene, ali to ti nema smisla kada svi na ovom forumu znaju da to nije istina, LOL ;D
što se pirahne tiće bilo bi lijepo, ali ako će postojati vip prostor onda ne prihvaćam ništa manje od toga ;D BTW, kako doći do onog usranog vip-a u baobabu?
ja bio jucer na Bleiburgu, prehladio se,koma vrijeme..a danas takav moram na trening
samo ti sanjaj pa ljudi će vidjet da su pogriješili:p ;D= Citat =:
Poslao: gog
gle damgol, postavio si se kao da si veći jerfra od mene, ali to ti nema smisla kada svi na ovom forumu znaju da to nije istina, LOL ;D
što se pirahne tiće bilo bi lijepo, ali ako će postojati vip prostor onda ne prihvaćam ništa manje od toga ;D BTW, kako doći do onog usranog vip-a u baobabu?
treba im vremena neka ja sam strpljiv:notooth:
a čuj što se piranhe tiče naravno da ima vip,a imat će čak i poseban ulaz
za vip-ovce(ne dmi ovo se ne odnosi na tebe:notooth: ) i znaš kak se
kaže za prave ljude uvijek ima mjesta:lol:
...je vip loža će bit' u akvariju... http://www.planet-smilies.de/ugly/ulgy_13.gif
@damgol, ja samo čekam poziv... :)
@dmi jesam rekao da se ne odnosi na tebe:nono: ;)
@gog dogovoreno ovaj mjesec je otvorenje!
u petak bila vani do kojih 9 ujutro...u subotu bila vani do 5 u nedjelju bila na cugi i zaspala već u pola 8.....
ovaj vikend nije baš bilo puno alkohola ;) čudno, ha?:D
da zato te i nije bilo jučer na forumu
imala si znači cijeli dan za oporavak a?
ja sam uvijek tu negdje.....čitala sam vaše postove, ali mi se nekak nije dalo pisat. u ponedjeljak sam bila jako ljuta o ranog jutra, neznam zašto
...hočeš reći da ponedeljkom ima sretnih ljudi??? :D
čujem da su ovi u ht-u uvijek dobre volje, bio ponedjeljak ili....:p :)
...osobito kad je plaća... :D
a to je jednom mjesecno,tako da se ne dicis previse
he, he, he...
Naravno očekujem je i ja! Idemo jednom zajedno u cruising po šankovima, pa da vidimo 'tko je tko u kafiću!' ;)= Citat =:
Poslao: damgol
@gog dogovoreno ovaj mjesec je otvorenje!
BTW damgol, koliko ti imaš godina?
previse za tebe :D ;D
dobar,dobar...
= Citat =:
Poslao: whiteboy
Naravno očekujem je i ja! Idemo jednom zajedno u cruising po šankovima, pa da vidimo 'tko je tko u kafiću!' ;)
BTW damgol, koliko ti imaš godina?
pa dragi moj wb i ja sam čekao đir u alfici pa štani......
nema ulaza za tebe :D :D :D
gog je dobio moje simpatije;D
imam 28 godina i ak stvarno misliš ići na cruisin' around
naravno da može javite mi samo ime i prezime na pm ti i gog
za slučaj da bude lista,a ak ne onda bute dobili pozivnice!
moje sumnje su potvrđene!!!:p :D= Citat =:
Poslao: damgol
pa dragi moj wb
gog je dobio moje simpatije;D
imam 28 godina
javite mi samo ime i prezime na pm ti i gog
za slučaj da bude lista
...kaj - krivo ti je ako se mi dečki držimo zajedno... ;D
ma kakvi, samo se vi DRŽITE:D