Gdje mogu kupiti otključani K800?
Printable View
Gdje mogu kupiti otključani K800?
Trazi na www.oglasnik.hr ili www.kupiprodaj.net pa zovi ekipu i pitaj....:famous:
ja sam ga uzeo u vipu u gajevoj i nije kodiran prima sve 3 mreže
Dva pitanja:
Kako ugasiti wizard kod paljenja K800?
Zašto mi se kod svakog gašenja prečaci vrate na defaultne?
zanima me jeli paše u k800 memory stick duo pro
negdi san pročita da ima neki adapter?
U k800i ide samo M2...
E jel ko zna jeli ima SE k800 ono svjetlo kad se ide slikavat kao k750?
nema, ima samo blic koji se upali kada "okines" sliku
Ali mozes ono narancasto svjetlo za red eye removement koristit ali malo je jadno.
upravo kupih k800
zanima me jeli postoji neki alat koji je free za skidanje t-com menija
(nešto ka šta je bilo za w810)
jel se da namjestiti npr kada mi netko salje vise slika odjednom preko bt da nemoram stalno stiskati da prihvatim svaku sliku nego da sam prihvaca?
ne znam da li je to slučaj samo kod mene i frenda, ali na slušalicama ne radi jedna slušalica
ispočetka su radile obje, ali sada ne radi jedna
nisam očekivao neku kvalitetu od tih slušalica, ali me zanima je li se još nekome to događalo
meni ne (barem za sada) a koristim ih barem 10tak sati tjedno..........
Meni se nije pokvarila. Mozda trebas usi ocistit. :D
Nema tu losih serija. Kvaliteta je losa, to se zna, a mozda je i preglasno slusao muziku ili je nekako ostetio. I smola ih zna zahebat. Treba cistit usi. :D
Ja mislim da to sve ovisi o uvjetima koristenja. Nisam siguran. Mozda si u pravu.
Mozda zbog razlicitih ljudi, tj. razlicitih nacina koristenja?
Netko je grub a netko fin. :)
sory ako je bilo pitanje ali nisam našao, ako netko zna zašto me mob k800 traži ,tj. postavlja pitanje za novijom nadogradnjom softvera, da li tu šta treba potvrdit ili samo odbijem i da li se to može isključit. hvala i uputite me ako je bilo:confused:
odbij to, a imas i da se iskljuci. idi na podesenja - nadogr. softvera - podsjetnik - iskljuceno
napravi to preko komp. jel ce te ovako preskupo doci
da li je to potrebno, tj. da li noviji softver ime toliko poboljšane funkcije ili su to samo nijanse. Recimo moj je CXC 1250210 R1GB001 061129