150-170 kn.
Ja sam svoje prije 2 god platio 140.
Imaš u svijetu medija (Importanne galeria) plave s 1 god garancijom.
Printable View
Možete li mi preporučiti neke slušalice do 100 kn. Koristio bi ih za mob Samsung Galaxy Ace.
Koliko su slušalice u ovom rangu lošije od ep630??
I mogu li se naći u kvalitetne in-ear slušalice koje su ujedno i handsfree (imaju integriran mikrofon, a spajaju se samo na jedan 3.5mm jack)?
Hvala
Ja bih radije na tvom mjestu dodao još 50 kn i uzeo EP630, ali neznam gdje ih ima kupit!!
Vjerovatno Emmezeta drži, ali mi je jako daleko.
Cijena je prihvatljiva ako su tako dobre koliko se piše... Još da nisam iz Pule... hehehe
Preporučam Meelectronics M9P (P je oznaka za slušalice sa mikrofonom)
Prati http://www.facebook.com/MEElec za akcije. Svaki petak se objavljuje neka akcija koja traje vikendom. Kupio sam bio M9 koje su u rangu cx300 a bolje od EP630. EP-630 sam imao davno, bile su zakon ali krepala lijeva. Na jednu preporuku sa foruma sam uzeo M9 i bile su zakon, njih sam dao frendu i naručio M9P sa mikrofonom i opet su zakon :) Od izrade, do kvalitete zvuka i opreme za tu cijene (još i bolje ako pogodiš akciju) Imaš stvarno velik izbor, od sluški za bas, pa do onih koje idu preko uha, pa ovih keramčkih koje su top ponuda... dostava je iz amerike, 7$ sluški ovisno o cijeni ali oko 20tak $
Ako tko želi savjet, mogu dati jer sam dosta pratio te modele i računao kad su akcije jer se dostava i vrijednost sluški treba spustit ispod 30$ zbog eventualnih problema na carini, naravno, može se odabrati po želji pa možda platiti na carini razlike.
Ja sam prošao ovak:
sluške M9P 24,99
3.55mm adapter za skype 4,99 (trebalo mi je nešto da bude više od 25$ jer se tad aktivira popust za shippin a i fora mi je stvarčica:)
shipping (poštarina) 6,95 (stiže za oko 10 dana)
popust 8.99
total = 27,94 (cca 140-150kn)
ako netko želi neke druge, mogu se dobit jako dobre sluške za nisku cijenu
Ja sam sad narucio EP-830 pa cemo vidit kakve su. Citajuci par postova iznad i na netu, trebale bi biti malo bolje od EP-630.
Ako nebudem zadovoljan (a trebao bih) probati cu te Meelectronics.
Da, meelec ima odlicne slusalice za malu cijenu. M6 je "sportska" verzija M9, imaju jednake karakteristike i sound driver, razlika je u tome sto se M6 moraju nositi prefrknute preko uha, a M9 ne. Neki reviewovi kazu da zbog razlike u kucistu M9 ima malo snazniji, a M6 kvalitetniji bass. Probao sam oba modela i mogu rec da nisam primjetio razliku. Tj M9 sam zamijenio s M6, ali nije mi to bas najsretnija odluka bila posto M6 u svakoj situaciji osim eventualno nekog sporta izgleda u najmanju ruku glupo.
Kad je već tema postala akvtivnija da pitam.
Ima tko kakvu preporuku sluški, al onakvog tipa kakve Apple ima, kakve uz Desire dolaze i kakve su nekad samo postojale dok se nisu pojavile ove koje "skroz ulaze" u uho.
Bilo dal ih ima ovdje ili vani samo.
Cijena: 200-300kn
Hvala na prijedlozima. Zamimlive su ove MEE. Mislim da ću čekat akciju. :)
Da, radit će.
btw. na stranici imaš listu kompatibilnih uređaja
Evo ultimativni vodič za slušalice, s cijenama. Redovno je updatean, jednostavno jedno jedino mjesto gdje treba ić kod odabira slušalica. Link
Evo jučer sam si naručio M9P I Čekam nestrpljivo da stignu hehehe!
Juppy!
Upravo slušam mjuzu na M5Picam... Nemogu se nadivit kako dobro rade!
Isplate se za svaku plačenu lipu. Sa šipingom su me izašle nekih 180kn ako se ne varam, I bile su nekih 10 dolara jeftinije.
Još kad se malo usviraju bit če još bolje!
M5P ili M9P????
Imas mozda link od koga si narucio?
Ja još čekam na EP-830, za par dana su kod mene, te sam naručio još ove što je yager preporučio za eksperimentirat.
I zašto te m9p nisu podržane za Galaxy S? Za S2 i Desire su podržane..
Blah.... hahaha! Ma m9p... neznam kako je 5ica tamo finila!
Link ti je:http://www.meelec.com/MEElectronics_...ne-m9p-mee.htm
Znači otišo na njihovu stranicu, regao se i naručio! Čekao svega 7 dana.
GT-R....neznam zašto Galaxy S nije podržan...
Jel netko ima iskustva sa M6? Po recenzijama kažu da su bolje...
Ja ih imam. Ok su, tehnicki bolje ne mora znacit bolje i normalnom korisniku. Imaju nesto bolji odziv na nizim frekvencijama (precizniji), ali m9 imaju veci tako da ako volis bas bolji je m9. Ako volis kvalitetniji zvuk onda m6. Ali razlika je zbilja tesko primjetna ako bas nisi audiofil. A da jesi, ne bi kupovao meelec :).
Hm, da, to sam i ja zaključio, no za slušanje mp3-a na mobu bolje imat jak bas nego čišće visoke tonove, dakle M9!
Ako hoces jak bas, al natprirodno kupi skullcandy fmj. Imam i njih ali su nazalost nastradale pa mi jedna prekida. Potrazi njihov graf frequency responsea i sve ce ti bit jasno. Standard za velicinu drivera u inear slusalicama je 9 mm, a fmj su 11mm. Probao sam hrpu slusalica i ovo su jedine koje ne samo da sviraju duboko, nego se osjete i vibracije. Ali to je samo ako si "basofil". Kvalitetnija verzija i puno skuplja su monster turbine, pa si i to pogledaj ako imas viska novaca.
Hvala na savijetu, al ipak ću naručiti M9. :)
Nečeš pogriješiti!
Ja naručujem i ove: MEElectronics HT-21 Portable Headphone. Nisu in ear, ali namjeravam ih koristiti za po doma, isprobam ih i po gradu.
Na akciji su ovaj vikend za 25$ + 3$ shipping. cca 150kn, za tu cijenu ko bog. Jedva čekam :)
Više info na njihovoj facebook stranici.
= Citat =:
The “Go Earphone-Free” sale: HT21 for $24.99 with “15_OFF_HT21” Sale ends Monday 10/17
$2.95 off shipping coupon for purchases of $24.99 or more "SHIPPING_COUPON"
Stigla su mi tri komada Kanen slusalica koje sam narucio s DealExtremea prije tri tjedna.
To su par ovih:
KM-92 (18-20000 Hz, 32 Ohm, 116 dB)
i jedne ove
KM-928 (18-20000 Hz, 16 Ohm, 95 dB).
Malo sam ih testirao pa cu napisati kraci laicki osvrt, mozda nekog zanima (napomena: nisam prethodno radio "burn-in", testirao sam s Nokiom N91 s istim pjesmama i s istim gumenim nastavcima (defaultnim crnim)).
Za pocetak, sve tri zvuce podjednako glasno, podjednako (vrlo) dobro ulaze i ostaju u usima (i vrlo dobro izoliraju) i sve tri su ispravne (moram priznati da sam ocekivao da ce bar jedan par imati neki defekt ;)). Uglavnom sve su prilicno kvalitetno napravljene (recimo tako, "vise nego sam ocekivao"...). I drvo je, cini se, stvarno pravo drvo. :) Gumeni nastavci dolaze u tri velicine, srednje crne i manja i veca velicina u pastelno-plavoj i ruzicastoj boji (?!).
Po kvaliteti zvuka osciliraju, nevezano za model:
Kanen KM-92 ("prve") - Imaju najizrazenije (ali ne i najbolje) basove koji dominiraju zvucnom slikom - vrlo su obuhvatni i ulaze i u podrucje srednjih tonova koji su prilicno utopljeni u dominirajuci bas. Visoki tonovi su potisnuti i "nerazgovjetni", a vokalne dionice zvuce distancirano, kao da su u drugom planu. Sve skupa ipak solidno za cijenu (4.70 US$).
Kanen KM-92 ("druge") - Ove reproduciraju ubjedljivo kvalitetniji zvuk od druge dvije "drvene" slusalice - imaju najujednaceniju zvucnu sliku (basovi su prisutni i "zategnuti", ali ne "ubijaju" ostatak zvucne slike), najbolje odijeljene instrumente te "razgovjetnije" niske i visoke tonove - i, ovaj put vokal zvuci kako treba. Ne znam s cim bih ih konkretno usporedio, ali rekao bih da su kvalitetom zvuka na nivou nekih skupljih Sony EX-"neki broj" modela srednjeg ranga. Za svoju cijenu odlicne!
Kanen KM-928 - Cini mi se da imaju najkvalitetniju izradu i najbolje izgledaju (iako je su sve vrlo slicne), ali po kvaliteti zvuka koji reproduciraju su losije od ostale dvije. Zvuk je nekako bezlican, visoki tonovi zvuce kao neka stopljena, amorfna cjelina iz koje je tesko razbistriti pojedine instrumente/tonove, pogotovo pri jacem volumeu. Zvuce otprilike kao prvi KM-92, samo bez ekstra basova. Ukratko - losije od drugih, ali, iz nekog razloga (pakiranje je nesto drukcije i gumeni nastavci dolaze u posebnoj plasticnoj kutijici?), ipak nesto skuplje od njih (6.55 US$).
Dopisat cu naknadno ako uocim kakvu promjenu po pitanju kvalitete zvuka nakon visesatnog koristenja. :)
Zakljucno, ako narucite Kanen KM-92 slusalice (nema razloga uzeti skuplje KM-928), uzmite odmah par komada (4.70 US$ x broj slusalica - shipping je besplatan) jer je, po svemu sudeci, u pitanju je cisti "hit & miss" sto se kvalitete zvuka tice (mada i ove koje sam opisao kao losije svakako vrijede svoje cijene). U svakom slucaju, nakon takvog izdatka ne ostaje se gladan... :D