...pa onda svratili malo u Slavoniju...do Vinkovaca,Nove Gradiške,Požege,Osijeka...
Printable View
...pa onda svratili malo u Slavoniju...do Vinkovaca,Nove Gradiške,Požege,Osijeka...
zasto???:confused:= Citat =:
Poslao: Bubbles
znam ja zakaj bigb hoce da coma organizira.... ;)
hrpaaaaaaaaa zgodnih, lakih (kilama naravno ;) ) maloljetnica plus dvoje (ak dobro pamtim) punoljetne ak netko bas pozeli nesto starije :angel: :D
ne samo kilama :)= Citat =:
lakih (kilama naravno ;) )
pa onda malo do playera u Kanadu, pa malo u burkina faso,mauritaniju, čad, gabon, rusiju, egipat, indiju, sisak, Japan, Kinu, donju stubicu, Švedsku, Dansku,Brazil, Široki Brijeg............................= Citat =:
Poslao: Eminem
tam smo vec bili, daj nesto originalno...
kak si pogodila :)= Citat =:
hrpaaaaaaaaa zgodnih, lakih (kilama naravno ;) ) maloljetnica plus dvoje (ak dobro pamtim) punoljetne ak netko bas pozeli nesto starije :angel: :D
coma pocni traziti prostor
evo kupio sam pet gajbi neke nove cuge za meeting.
http://web.vip.hr/kakav.nered.vip/mobildrink1_small.jpg
al cemo se oblijat :cool:
...samo je pitanje kolko ima konzerva u jednoj gajbi :confused:
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
nered, sta je to ? neki juice ;D
imas 5 gajbi u jednoj konzervi
jel daje krila ;)
da samo krila. i batke i zabatke i rep od svinje, a nekima možda i pamet prosvjetli :)
ja sam ziher da mi niti to nebi pomoglo
....nisi ti kriv....
znam, ******
= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
da samo krila. i batke i zabatke i rep od svinje, a nekima možda i pamet prosvjetli :)
:lol:
..."nered",jel ima tog u slobodnoj prodaji (da znam kupit još)...= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
evo kupio sam pet gajbi neke nove cuge za meeting.
http://web.vip.hr/kakav.nered.vip/mobildrink1_small.jpg
al cemo se oblijat :cool:
imas ducan kod doma sportova koji to prodaje
coma kad je sljedeci sastanak???
neznam, budemo se dogovorili, ocemo sutra? ali cijelu noc
ovako, sastanak je u subotu u 8 navečer, može opet u onoj istoj pivnici kod kvatrića (budweiser). Evo, obaviješteni ste. Ko mi ne dođe čestitat novu godinu i božić bit će bannan. :D
Ozbiljno ljudi, ajde ovako je najbolje kad se odmah postavi vrijeme i mjesto, sad svi sve znate, pa se vidimo.
Može? Može!
ma jesi looood, pa subota je zadnji dan praznika, dosta forumasa su srednjoskolci , prebacimo to na nedjelju
valjda može
nema prebacivanja coma, meni su praznici već završili i boli me za vas školarce ;) ovako to mora biti fiksno, jer bi stalno neko imao nekaj za reči tipa 'joj meni ne paše tada, meni tada..' e pa hebiga, ima vam svima pasat. Uostalom, kakve veze ima kaj ti je zadnji dan praznika??? Pa još bolje, bar ga sad možeš iskoristit na dobar način.