well to bi bio second guess....meni sve djelujete tamnoputo hehe....morti sam daltonist
Printable View
well to bi bio second guess....meni sve djelujete tamnoputo hehe....morti sam daltonist
ja sam bila najtamnija, ova u sredini poslije mene, a ova treća je onak svjetlije puti...
iii nagradu(???) dobivam jaaa jer sam prva pogodila...
ovi drugi se ne uvazavaju! heh:D :D :D
nemoze niko gledati mojih 63kg misica :D= Citat =:
Poslao: creative
eee aj da to provjerimo!:D
gog ajde i ti...vidis da zenske navaljuju...
nebudite pizde...hihihihi:D :D :D :D
kaj se nagrade tiče imam samo ovo :kiss: pa evo...bye...= Citat =:
Poslao: creative
iii nagradu(???) dobivam jaaa jer sam prva pogodila...
ovi drugi se ne uvazavaju! heh:D :D :D
nemrem naci ove teretana, no evo jedna s mora, zanemarite totalno losu frizuru, imam problema s kosom na moru, zgledam ko lolek, ili bolek, teko god da vam je drazi :)
eh da, drage forumasice, moja djevojka vam je porucila da je se cuvate jer je opasna... :)
heh kad vec djelis!:cool:= Citat =:
Poslao: andrea
kaj se nagrade tiče imam samo ovo :kiss: pa evo...bye...
coma...pa kaj nisi ponosan na svoje tijelo...ako imas kaj za pokazati (:D :D :D :D ) ako ne daj mi jos fotki od cucka!!!:five: :wave: :D
u ljourlsftkosčlkgi majko moja koje tijelo....pa čovječe...od čega si ti? :) super izgledaš i slika je zakon....reci curi da zna ona zbog čega je opasna....sad i mi znamo....
ajde sad ostali forumaši....pa da vidimo tko je najbolji....hehe pikiram na jednog.....
o hooooo gog!
niceeee....:D
hvala vam na ovom lijepom ego tripu :)
= Citat =:
Poslao: gog
hvala vam na ovom lijepom ego tripu :)
i drugi put!:thumbup: :thumbup:
WOOOOOOOOW GoG ja sam ostala bez texta..... ono fakat wow...
nisi mi tak djelovao na meetingu, ali ocito ti nisam pruzila dovoljno paznje, mislim buljenjem
zbilja lijepo, ruke ramena, i sve to fino izrezano...iako mi se cini da si prirodno tip koji nije sklon buckanju,
al one zile na rukama su super sexy.........mmmmmm
btw kaj se mene tice ja ti vec imam prsten na ruci i ne vatam nit slobodne nit zauzete, nazalost ne mozem rec da ne volim mladje.. , a kaj se tice opasnog....lol.... lako prepolovim curu od 50 kg ( a i od malo vise)...hehe ne bojim se potuci dapace...to mislim ak ce trebat andreju branit od tvoje curke a sve mislim da ce bit opasno
šalu nastranu dovedi lijepo i curu na meeting pa nek vidi da smo mi pristojne curke .... i da se nema uopce zakaj brinut
si luda pa kak ce onda šarat :)
hahaha ...damn imas praf.... al gog svejedno ..zbilja sam iznenadjena... nisam ocekivala tak nekaj.... ono ne znam ... obicno se decki hvale i kad nemaju cime... istina znas trebali bi vidjet i donji dio (noge andrea mislim na noge ;) ) jer znas da obicno decki pumpaju gore a zaborave dole... daklem lijepo ti nama pokazi sve..ono kao strucnom ziriju
...imamo i mi fotoshop....:)
;D= Citat =:
Poslao: tomo
:lol: :lol: : :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D ::D :D :D :D :D= Citat =:
Poslao: tomo
sad ovo opet pročitaj, ali zanemari noge!:D= Citat =:
Poslao: Bubbles
istina znas trebali bi vidjet i donji dio (noge andrea mislim na noge ;) ) jer znas da obicno decki pumpaju gore a zaborave dole... daklem lijepo ti nama pokazi sve..ono kao strucnom ziriju
gog pa ti me fakat iznenađuješ, ove žile na rukama su mi nekaj predivno....ali reci curi da ne brine, kako je mjehur(:D ) rekao, nas dvije smo dobre puce, ne zanimaju nas zauzeti....
ej mjehuriću pa ti si se bavila bildanjem ili? ti bokca, mene strah...:-/ :D
well...damn bilo je kasno...LOL hehe ....ali vise ni ja ne znam sto sam htjela slozit...
ne treba pisat pospan...
well daklem valjda sam mislila fotografiju kvadricepsa, i okolnih misica (prema doleeeeeeee...) ok sutim shvatili ste...
a cuj andrea ko bi vise znao kaj sam mislila ;)
draga moja znam da na kaj si ti mislila....već znam kak izgleda...čim sam vidjela gornji dio... ;)
hmph......i to kaj kazes ;) imas ti praf
ja imam predivno izražene žile negdje drugdje... lol ;D
Ovdje zasluzujes lol :-)
a da? pa daj da vidimo....= Citat =:
Poslao: whiteboy
ja imam predivno izražene žile negdje drugdje... lol ;D