onaj cd kaj se prodavo po 30kn, onako sprzen.
ma kolko se meni cini on je dosta oso u qurac
btw cypress hill-->Tequila Sunrise
Printable View
onaj cd kaj se prodavo po 30kn, onako sprzen.
ma kolko se meni cini on je dosta oso u qurac
btw cypress hill-->Tequila Sunrise
jok nije ta...nešto se zove "7 zwerge" ili tak` nešt...= Citat =:
Izvorno postao sodom
http://www.iskon.hr/forum/thread.jsp...113385#5113385= Citat =:
Izvorno postao damgol
ja naravno vjerujem sve kaj pročitam;)
@Coma
To sam i ja cuo, s vise strana...
Tvoj problem :spin:
@Flejmka5--svaka čast, odlična izjava!
@IggXy--oprosti, al ta izjava ti je jako glupa, to kažeš samo zato jer ti slušaš cajke pa ti je to kao najkvalitetnija glazba! REALITY CHECK!!!--metal, a i sve vrste rocka, su uz jazz i još neke tipove glazbe, po svojim objektivnim glazbenim osobinama najkvalitetnije glazbe ( ne računajuči klasičnu, naravno). Ako je metal faza tinajđer onda 97% njih ostaje tinajđerima do smrti. A ako je tako, onda su čajke faza pijanih nadrogiranih idiota. I, btw, sonne je 101% ta pjesma sa snjeguljicom.
ja mislim da je ovo topic o tome tko sta slusa a ne kome se sta svidja,= Citat =:
Izvorno postao IggXy
gusti su gusti kaze Vitasovic
a da je metal faza tinejđera onda sam ja u toj fazi vec 10 godina i da cu i dalje to slusati. Za razliku od nekih.
Adam F feat. Redman-->Smash something
nemam ja ništa protiv te glazbe...naprotiv imam nekoliko cd-a metalike i ostalog...ali "metalaca","repera"(onih koji su si to umislili)...imamo na bacanje ako pogledaš 95% njih je mlađe od 18 god...a oni koji su stariji(i nastavili su se tako oblačit,slušat) su snimili barem demo singl,bili imitatori...uglavnom se ozbiljnije bavili tim...želim reći ovi mojih godina samo nagrđuju tu vrstu glazbe nazivajući sebe "metalcima"(ili kako se već kaže?)a slušaju komercijalu s MTV-a
Ali najluđi su mi oni 11-12 god...kožna jakna(obavezno duplo veća od njih)i ispod "Iron Maiden" majica...ili reperi eminem hlače s placa i majica obavezno "Yo" pozdrav...
a cajke?To se barem nemoraš pretvarat niti glupirat s a odječom i izrazima kad slušaš to odmah si seljak :thumbup: da da i ja ih slušam
IggXy, ja vrlo aktivno slasam metal,znaci cesto odlazim na koncerte ,imam preko 18, i "metalci" tvojih godina kako ih sam nazivas me ne smetaju nimalo,to mora svatko proc a na njemu je dal je u to ušo iz vlastita gušta ili nekog fejk dokazivanja,ako je slucaj ovog drugog onda se nema pravo nazivat metalcem....ja sam osobno zaljubljen u tu vrstu muzike i dizu mi se lasi na glavi (a dugi su do guzice-vjeruj) kad netko kaze metal......danas je to tako opsiran pojam da mi se gadi kada se neke grupe svrstavaju u metal....no otom potom...i btw.nikad nisam bio u bendu neznam svirat gitaru,nezelim niti mi se da----naprosto jel sam pre ljen,a okružen sam samo takvim ljudima....sve ti je to relativno,svi smo ljudi.......ne mrzim ni jednu drugu vrstu glazbe,ali mrzim kada netko prica o necemu o cemu nema pojma.ljep pozdrav
Paris Hilton -> One night in Paris :)
dre & snoop-->the next episode
manic street preachers - the holy bible
samo jos da nadodam, odjeca (po meni) ne odredjuje ljude po vrsti muzike.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Ja se npr. vise ne oblacim kozna jakna, hlace, lanci sa strane i sve dodatno sta neki stavljaju pod metal-punk odjecu, a isto slusam (black) metal.
:thumbup:
elemental zajedno smo skupa
ni na nebu,ni na zemlji (autor-nepoznat)
Ma ta se djeca furaju na nesto očemu pojma nemaju posebno miidu nazivce ti "reperi" djete od 13god obuče sve za par brojeva vece...digne mi se pritisak kad to vidim= Citat =:
Izvorno postao ReNE
ciara-->goodies
Paris Hilton -> One night in Paris opet
ciara-->1,2 step opet :)
fear of the dark - iron maiden
...drago diklić...
the roots-->dont say nuthin'
New order --- Blue Monday
ni na nebu ni na zemlji (opet)