A kad već nudiš :D
Psiloc Extended Recorder
Heresy Composer (ili ak imaš nešto bolje za melodije)
Camcorder Pro v3.7.5
Neki dobar preglednik PDF-a
Rayman 3
Ako je bilo šta od ovog preveliko za poslati, daj mi link pa ću sam skinut,
Hvala
Printable View
A kad već nudiš :D
Psiloc Extended Recorder
Heresy Composer (ili ak imaš nešto bolje za melodije)
Camcorder Pro v3.7.5
Neki dobar preglednik PDF-a
Rayman 3
Ako je bilo šta od ovog preveliko za poslati, daj mi link pa ću sam skinut,
Hvala
Da li bi hteo da mi posaljes ove programe na ostajovde@yahoo.com!?:
15.Mad mixer
16.Theft alert
27.Screen taker
38.Forward
Hrc daj mi mail pa cu ti poslati sve osim Raymana, malo je velik. Nkeih 6MB zipan. Ja sam ga skinuo ovjde ako ga jos ima: http://mgrzeszczyk.free.fr/n-gage/
@Pinocio
poslati cu ti sutra navecer...
bilo bi super kad bi mi poslo slovoED, operu i smartmovie(ZAJEDNO SA KONVERTOROM,jel imam neku prastaru verziju)
marko.maric@biomax.hr
Hvala puno! Ovo hrc.zip mi se posebno dopalo :D
:thumbup:
Ja sam sad skinuo,HVALA!!!
Idem da probam!
Bok,kako sam prije dva tjedna nabavio SX1,eto mene za molbom 3aTmr-u da mi ako možeš pošalješ slijedeće programe sa popisa kojeg si objavio:16,18,22,23,25,30,31,33,38,49,73,82,87.Ja se ispričavam ako sam neskroman,jer ne znam koliko je to veliko za slanje.Imam karticu od 256MB i ja bih sve to spremio tamo.Moja je adresa:z.kljajic@vipnet.hr:angel:
3aTmr da si za svaki program koji si poslao nama smrtnicima
dobio kunu bio bi bogat čovjek;D
3aTmr,probao sam sve programe,i onaj za zastitu od kradje aktiviram i kad promenim karticu,ne sljaka???
A Forward salje samo datoteke sa memorije mob.???
ti imas 6600 jeli tako? koliko sam vidio kod nekih ljudi taj program zaista ne radi na 6600, ali na sx1 radi odlicno...
kod forwarda je ista stvar kao i gore...
a ako hoces da mozes ti sa svog moba slati sve, onda bi ti treabo recimo FEexplorer... Odlican programcic, a omogucuje ti slanje bilo koje datoteke sa moba i to preko BT, IrDA, sms, e-mail...
Daj mi pliz pošalji FEexplorer jer mi takv onešto zbilja treba. Usput, jel se mogu slati poruke preko BT-a?
Meni Camcorder ne radi dobro :( Javlja mi neki error a video snimljen s njim je , blago rečeno, čudan. Boje su totalno krive. Tebi radi savršeno?
radio je dobro, ali ga ne koristim... jako rijetko snimam klipove pa niti nemam nista takvo instalirano...
Imam ja explorer... nego sam hteo i ovo probat.Postoji li fazon da poruku koju dobijes preko blututa i koja je u inboxu odmah prosledis dalje,bez otvaranja i iz inboxa,a ne iz FExplorera?
mislim da ne..... ak za programe trebaš forward onda i za poruke
treba neki program za slanje preko bt-a
Hrc, na www.aivanet.com možeš nać najnoviju verziju fexplorera koji donosi mnoga poboljšanja. A možeš isprobat i program eFilemanager koji je meni čak i bolji od fexplorera.
zadnja je verzija je ta koju sam ti poslao, a ako bas hoces pratiti koja je zadnja verzija, onda ti je to najbolje na autorovoj stranici: http://users.skynet.be/domi/fexplorer.htm
Da, zadnja je 1.11 i tu ja imam. Kak se screenshoti slikaju?
Tools-->schreenshot on, pustit fexplorer da radi u pozadini, i pritisnut abc+0
A kaj znači "abc"????
na sx1 ti je to ona strelica gore (velika tipka)...
Neznam šta krivo radim ali mi ne funkcionira
dakle pokrenes fe explorer i onda u options/tool odaberes Turn screen saver on. Sad potvrdis kako ce se zvati slike (po defultu je FEscr) i kliknes OK. Onda jos jednom kliknes OK.
Sad si izasao u idle screen. Odes na ono sto zelis slikati, npr, u menu i onda kliknes strelicu gore i 0. Onda se slika spremi u folder c:/FE_img
to je to
Pozdrav svim forumašima. Ja sam totalno novi u svemu ovome. Prije 2 dana sam kupio SX1. Tražeči po internetu sve o njemu naletio sam na vas. Iskreno nemam pojma što on sve može. Trenutno znam da postoje programi za njega i zanimljiv mi je total ir remote. Samo ne znam na koliku daljinu on funkcionira. Isto tako imam probleme kao i neki ovdje. Prilikom snimanja videa nema tona i slično. SX1 sam kupio u vipu na pretplatu pa imam garanciju.
Što se tiče opreme imam na kompu i blutut, a dobio sam i USB kabel. Sutra kupjem MMC 128mb.(200kn ve-mil). Zanima me postupak instaliranja pograma na mob. Odakle da uopče krenem. Te pokoji zanimljivi program i za šta služi. Jer sam naziv....hm. I gdje da se skine. Bit ću zahvalan na svak info. A pošto sam često u Zg. častim i pijačom ako se javi netko odande. POzdrav!!