ma da budem uskoro nije zurba,zezam se..nego vidim da ljudi to cesto mjenjaju--tak se gubi njihov prepoznatljiv stil :)
Printable View
ma da budem uskoro nije zurba,zezam se..nego vidim da ljudi to cesto mjenjaju--tak se gubi njihov prepoznatljiv stil :)
ilegalan način promjene avatara - meni i zappanu se moraš javiti sa zatvorenom novčanom ponudom.
Prevedeno: Sa plavom kuvertom (ako je moguće da u njoj budu €) ;) ;) ;)
...sa otvorenom valda...;)= Citat =:
Poslao: whiteboy
ilegalan način promjene avatara - meni i zappanu se moraš javiti sa zatvorenom novčanom ponudom.
cjenim vasu ponudu..jel primate usmenu rjec da cu vam platit?
Mislim da ti se ne isplati. Pričekaj još taj dan, dva i proći češ puno jeftinije ;)
...to ti samo misliš - sad kad je pokazao da je otvoren za kamčenje sad će ga se ucjenjivat'... :D
nema avatara dok ne vidim lovu, broj posteva se više ne računa... ;D lol...
...eto vidiš!!! :D
Al' za sitne novce skidam uroke, zlo oko, lječim kurje oči... ;D
Zasto jos nisi promjenio avatar???
...sad ga je frka... :D
hehehe :) ma budem,stignem...kad nadem nes pogodno.nisam posto zato da bi stavio avatar..stavit cu , iamm na kompu par dobrih ,trebam jos vidjet.malo me muci ogranicenje od 65 x 65 al dobro.
prepuštam ti ja svoj za 100kn...;D
...govoriš o avataru... :D
ok, onda za 200...:)
...mislim da bi ti trebao platit'... ;D
ne meni....nek počasti neku svoju frendicu...:D
...sa avatarom... ;D
Btw. nije ograničenje samo 65*65 pixela nego ne smije biti veće od 5kb (ako slučajno nisi znao)
i u pix je ogranicenje
To već znamo
ma znam za sva ogranicenja..vidio sam.bas zato necu stavit nes bezveze...glupo mi je stavljat ,ko neki,nes tek tolko da se vidi da imam "svoj" avatar..bezveze...
pa zeko ti je simpa, uostalom napravi si sam avatar..:)
U Paintu ;) ;) ;)
Vidim da si stavio svoj avatar. Sviđa mi se, samo bi bilo bolje da je malo veće reze (da možemo staviti 100*100 pix :) )