forzaaaa franceeeee:klap: :klap: :klap: :klap: :spin: :king: :closed:
Printable View
forzaaaa franceeeee:klap: :klap: :klap: :klap: :spin: :king: :closed:
:rifle:
portugal :headbang: :beer: :beer:
-Francuska je novi svjetski prvak i tu se nema sta vise za reci!!!!!!!
Ne, Italia je novi prvak....;D
ako bude 0-0 do 85 minute ocekujte pobjedu talijana ^^,oni su kada se svi umore,najbolji ^^
>>>>>>> ITALIJA <<<<<<<
prvak
---------------------------------------
pa odkad ti gledas nogac???
Miceki su prvaci !!lalalala:spin:
...a hebiga bila upaljena telka pa vidim odavde di sjedim :D ...= Citat =:
Izvorno postao lili
e šteta, žabari........ trebala je kolonija ovo dobit.
steta steta steta...
sramota . velika sramota .
:rifle: :rifle: :rifle: :rifle: E ovi usrani TALIJANI!!!!!
neka pati koga smeta...lalala;D
Kako ga Zidane glavom udari :retard:
Mogu mislit sta mu je rekao ;D
eto...pobjedili moji talijani :)
sad idem festat!!! :kiss:
:jump: :jump: :jump:
žabarčine dobile...užas, pjetlići bili očito bolji......ma nek se vesele. Jedino me zanima šta je onaj smrad žabarski reko caru da je tak popizdio, jedino mi drago da su i Talijanski navijači fućkali svojima, jedino tralalallala niš ne kuži.
meni je isto krivo što su talijani dobili... Najviše mi žao Zidana i onog trenutka slabosti... Svi kritiziraju sad njega, a ko zna šta mu je ovaj opsovao. I Bog i vrag bi tak reagirao...
mozete pricati sta god hocete :) ali kakav je zidane igrac ako se da ispizdit od nekog igraca tako???ah...
ma :jump: :jump: :jump:
nego...ja ne razumijem zasto nasi decki ne vole talijane????opcenito...
zato sto su zgodniji,zabavniji,romanticniji...???zasto???to mi nikako nije jasno :) ja ih obozavam i mislim da su BOGOVI :love:
ma recimo ja nemam ama baš ništa protiv talijana. Igrali su super i zaslužili pobjedu, samo je fora ta da sam ja navijao za francuze. Ma ajde, drugo mjesto je i predobro! '98 prvi, sada drugi i imaju razloga za feštu i francuzi, talijani i švabe!= Citat =:
Izvorno postao tutlek
..mislim da se razmemo nisu igrali nijedni ni drugi da bi rekli e ovi su ono klasa+,kao i obicno faktor srece je odlucio!!!;D
potpisujem sve ovo gore, al mene bilo strah napisat govna žabarska, da ne bi bilo nisam znao......... i zidan je car, također potpisujem, jedan od rijetkih koji nije iz kolonije ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
koji komentar!? kolko godina ti imaš? na ovu glupost bi ti mogo svašta napisat.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Kao što Napoleon reče: "...dajte mi 100.000 Hrvata i pokorit ću cijeli svijet." mislim da sam ti sve rekao. EOD
opaaaa, pa nego od kud je taj Zidar??
meni je bilo muka kad su talijani prosli s onim nazovipenalom al sam bio sretniji da su dobili jer su francuzi govna (op.a) i zbog toga sto inace obozavaju nas kao naciju sto se moglo proteklih godina vidjeti.
Neka radje cigani odnesu prvenstvo, al za govanca mi se fucka.
ne gledaš sa sportske strane nego političke
da , nazalost. tak je i zavrsila i ona famozna tekma kad su cetnici trgali stolice na Dinamovom stadionu. ak je to sport onda gledam sa sportske strane ;)