Otključavanje Motorole SLVR L7
Tražio sam posvuda na netu software za dekodiranje moba koji je na vip-u da je otključan i na cronet mrežu ali nisam našao. Ako tko zna neka napiše i objasni. Unaprijed hvala.
FLEX verzija SE4793AXXQ512
Verzija software-a R4513_G_08.B7.ABR_RB
DSP S/W verzija 631F1F00.
Koji programi mi trebaju i koji je postupak, ja se u to ništa ne kužim. thx
Kako na kraju otkljucat v3?
Sorry na ovom postu ali mnei jednostvno ne ide...otkodirao sam dosta mobitela do sada (siemens, nokia, SE) ali ovaj nece i nece!Valjda imam potreban program smartclip...Kako to napravit.Jel treba biti u "service modu" ili upaljen ili ili.....boot loader verzija je 8.23 a verzija softa je R374_G_0E...Dali mi netko moze objasnit u dvije recenice kako i sta napravit.Jel potreban TP?Moze i na mail program ako moj nije dobar...Placam pivu i čevape...:) markich07@yahoo.com
Molim pomoc za unlock V525!
Ljudi nemojte se ljutit,znam da ima vec brdo threadova o tome,ali kako po prvi puta radim to na motoroli potrebna mi je pomoc,jer se po onim postovima nemrem snac jer svako pili po svome.Unaprijed se ispricavam moderatorima(SORRY GUYS)
Ovako napravil sam neko sr...e,kako imam moto v525 i lockana mi je na vip,pokusao sam s onom forom pomocu repstudia,i sve polako po postupku,izbrisao mi je sta je trebao i onda sam drzao *#,ali nisam znao sta kasnije tako da mi je phone ocito ostao bez flasha.Dajte mi pomozite molim vas,jel kaj trebam skinut od firmwarea ili tak nesto?Napravio sam neki backup na pocetku i spremio mi je u .sbk,a sta dalje napraviti.
Thanks svima!