Kaj, dobra ti je tetovaža ?
Printable View
Kaj, dobra ti je tetovaža ?
da
i njena kolekciaj cipela :rolleyes:
ma ima jebeno tjelo ... a djeluje mi tolko jeftino ... onak , njezinacjena je jedna koka kola or so.
Prije ko žuja ispred dućana hahaha
Daj molim te,ne reci mi da BB samo zbog toga gledas???= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Meni se vise i ne gleda kad nema Brankice.... ali kazem opet,ne zato sto je lepa,zgodna,sto se skida gola isl. vec szato sto je bila unikat,neponovljiva.... jedina je bila iskrena tamo,i briga je za price okoline,bila je nesto poput Krese u prvom BB
Da, baš je bila prirodna. Prvo veli da ne puši (u know), a onda veli sva u transu kako bi se nategnula da joj na grlo izađe. Mislim..http://i6.photobucket.com/albums/y22...i/cobanica.gif
Meni, ako moram birati Ivan nekako najprirodniji, a i najsimpatičniji, a od cura, možda Lana.
da slažem se s tobom meni je Kiki dobar i Lana,a i Ivek može proć!A ovehttp://img206.imageshack.us/img206/4...ily11094gm.gif;= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Je i Kris je okej. Ajme, čuj mene... http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/loser.gif
lol;D haha malo si se zanio..ono:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Lana mi je najzgodnija a nije ni glupa. Jedva cekam da zavrsi BB.
najbolje mi je,iako zadnje vrijeme nisam gledala niti jednu epizodu,sto se ljudi u tim alive show-ovima upocetku toliko upucavaju publici pa onda nakon nekog vremena malo se zaborave...i eto ti katastrofe.
Ma ne znam meni u principu nitko tko se tamo prijavi nije bas normalan(ono..novo iskustvo i prijateljstva) ma mos misliti.Kao nije im bitna para i to....
:rolleyes: ..da baš samo glumataju,a joj kad je ona Kristina blebnula da nezna tko i što i od kud je Dinamo,ali je čula pjesmu bbb koja joj dobro zvuči ,ne jednostavno nemrem vjerovat .....ggggrrrrrr:evil:
hahahahah a jojjj pa nije valjda to rekla?? ma da..pa ona i izgleda i ponasa se ko da je s nekog drugog planeta jeate...
ma mene samo zanima,di ih nalaze i po kojem kriteriju skupljaju te likove....?
...ma nemoraju ih tražit ,sami dođu!!!;D= Citat =:
Izvorno postao erika
hahahhah lili ajmo ti i ja u slijedeci serijal da razbucamo malo to..hahahahhhahaha
...to bi bio pravi reality show!!!haha;D
ehehheheeh ma bojim s ei pomisliti hahaahah ajme:)
Jao,jao... samo na novac mislis... cega ti je malo??? ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
A čega je malo... Pa znase čega je (uvijek) malo... :rolleyes:
...pozvat ćemo Blua ,jer on ima viška za djelit(tak bar priča),a od viška glava ne boli (ili da?):rolleyes:
viska cega??:) LOoooooL
Viška čega? Paaa... Viška kila, kolesterola, triglicerida, viška sala i celulita, viška HGH, viška noktiju, viška neplaćenih računa i dugova, viška lošeg ukusa... MA prava prilika!
Cure, navalite!
@Lili - od viška glava ne boli, naravno. To si uvijek ponavljam nakon cuganja ;D
Sem od viska krvnog pritiska ;D (jbt,danas sam extra raspolozen... kako me krenulo,mozda se i ozenim ;) )= Citat =:
Izvorno postao lili
A ono forsiranje dinamove himne! What the fuck was that!? Ono, ja se kužim u to, totalna sam purgerica, držim prst u zraku i... ono... guba!
Ova Lana je malo... infatilna... ili nije ponijela dovoljno tableta. Fasciniraju je otisci ruku na kauču.
LOL ;D Ma blesače.... ne znaju ni kaj znači dinamo... ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI