Pirati s Kariba - mrtvačeva škrinja
ocjena: 9,45/10
Dobar filmić... Svidio mi se, jedna od prvih scena je malo gadljiva, al ajd... Sada jo čekam treći dio...
Printable View
Pirati s Kariba - mrtvačeva škrinja
ocjena: 9,45/10
Dobar filmić... Svidio mi se, jedna od prvih scena je malo gadljiva, al ajd... Sada jo čekam treći dio...
kaj ce biti i treci dio? a mislim da je najbolji bio prvi..moram nekog nafukat da ide samnom to pogledat:rolleyes:
Da... u trećem dijelu traže Jacka...= Citat =:
Izvorno postao mala
Gle, ak ćeš nafukat nekog da ide gledat, hm... (na)fukaj mene pa možemo ić... (šala mala) ;D :notooth:
ajde samnom u kino :notooth:
da se ispravim,nagovorit...tu kod mene u kvartu imaju cudne rijeci :)
A gle... Sve se možemo dogovoriti...
Idemo na neku projekciju popodne, kada su dvorane prazne? ;) :D
Ma znam, i kod mene se ponekad kaže tako...
pm imas,imam i ja :notooth: lol
al i dalje mislim da je prvi dio najbolji..ko i kod skoro svih filmova...:kitty:
Imam PM, ali nisam ništa dobio... ;D
Ma prvi dio mi je stvarno super... Ali i ovaj je skroz OK... obično znaju sa drugim dijelom zasrat film, ali ovaj put to nije slučaj...
Ako se bilo kome svidio prvi dio, onda treba pogledati i drugi dio...
jucer sam gledala OBITELJSKE VEZE (znam da nije novi film,bilo mi dosadno pa sam ga stavila) gledala ga vec 3-4 put i jos mi nije dosadan ,super mi je.. 8/10
akcijska komedija za one koji nisu gledali:kitty:
Snatch i Lock stock and two smoking barrels spadaju u skupinu najboljih filmova ikad napravljenih (barem meni):thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sergio
usput, baš sam si kupila dvd pa sam pogledala Spaceballs.
jest da je malo stariji, ali mi je jako drag i uvijek me nasmije, pa zato:
10/10
Snatch mi je odlican, bolji od lock stock and two smoking barrels ;)= Citat =:
Izvorno postao nijala
A SpaceBalls je isto odlican, dobru parodjiu su napravili iz SWa ;D
ma Mel Brooks je stvoren da radi parodije!= Citat =:
Izvorno postao Smrt
njegov Robin Hood: Men in Tights je bio pravo osvježenje nakon onog patetičnog Robin Hood-a s Kevinom Costnerom:lmao:
(da nije bilo Alana Rickmana, taj bi film bio pravo smeće)
robin hood-princ lopova je odličan film
Gledala "Superman Returns" ocjena 7/10...malo su ga razvukli...nema do supermana 80-ih :D
Boomer2 10/10
Sve sto trazim od filma. Nije bas za svakoga, stroga tematika ruske mafije.
je to pravi naziv? nemrem ga najti......= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Nije nov al sam ga tek sad pogledao..STEALTH..meni je ok film.Šta nisam htio učit više i ići za pilota:wall::)
http://www.boomer2.ru/ Preporucam pogledati prvi dio prije ovoga jer se radnja nastavlja.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Go west - 6/10
Hustle & Flow - 9/10
Final Destination 3 9/10= Citat =:
Izvorno postao Router
zamjerka na to što je dosta predvidiv film. Sve u svemu, jako mi se sviđa zato što je sve trebalo tak dobro smislit! Najbolje mi je na početku kad one dvije ženske ubije onaj sok ili šta je već. temperatura se sama od sebe diže a one zaglavljene u solariju.
lol, kak dobre ženske, a tak reš pečene! ;D
Tja ja sam iso za vojnog pilota al su me odhebali na testovima ;)= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Sem toga ko kraj Jessice Biel nebi htel biti pilot! ;D
Meni je film dobar, al to samo zbog aviona i Jessice, ostalo su nebuloze kaj se tice voznje aviona i nacina ratovanja, pa ono dogfights se upotrebljavo zadnji put u korejskom ratu ;D
Si skuzil iz kojih aviona su sklepali ove Thalone? ono iz YF-23, F-22 i X-29, a onaj EDIE je od propalog F-19 ;)
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Evo ga na! Opet oni sa spoilerima! Dajte ako mislite ubuduće opisivati scene iz filmova, dajte napišite napomenu prije... Bio bih zahvalan... :-/
kuca vostanih figura 8/10
film je dobar,ali jako strasan
U tom filmu ni ono što bi trebalo biti dobro (P.H.) - nije..
The Inside Man; Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster itd..
Zanimljiva priča, radnja i psiho igra.. Iako kao da neke stvari ostaju nedorečene.
Sve u svemu, jako dobro..
+8/10
What??? Pa di si to gledao, očekujem taj film otkad su ga najavili...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
imas vec 2-3 mjeseca za skinuti sa neta :)= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
ma daj :jump:
ima, ima.... A lude su im ovaj put ideje! Da vidiš kako ljudi stradavaju! Užas... ;D Baš zakon...:smart:= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
Jedva čekam da vidim. :)
"One Missed Call" - još jedan u nizu japanskih horora (mislim da je Japanski, a možda i griješim) sa svim klasičnim elementima: spori tempo radnje, djevojčice sa dugom, crnom kosom preko lica... Nakon Kruga svi su mi filmovi lagano na isti kalup i sve su lošiji, mada se teško može reći da je i ovaj film loš... Ali nije ni bog-zna-kak dobar... (SPOILER ALERT) Uglavnom radnja se vrti oko toga da buduća žrtva dobije poziv na svoj mobitel sa mobitela bivše žrtve, što znači da će i ona nadrapat točno u ono vrijeme koje piše uz glasovnu poruku sa tog drugog mobitela u kojoj se začuju zadnje riječi žrtve... Nadam se da je netko usspio shvatiti... ;D
6/10
"Psst... Nikome ni riječ" (Keeping Mum) - malo twisted crnohumorna, britanska komedija o... neću ništa otkrivati... :) Nije da sam očekivao ne znam kako odličan film, a da sam mislio da će biti nešto malo bolji, jesam... Ako ga gledate kao polu-bajku, polu-komediju može skroz solidno funkcionirati...
6/10
Evo ja cu dva.
Saw I i Saw II ocjena:9.0/10
Mozda i visa ocjena treba bit al ne bi sad ovdje da pretjerujem.
U prvi film je ulozeno minimalno love, skoro samo dva glumca u jednoj prostoriji i snimljen je za samo 18 dana, dok je 2. malo veci.
Horori su i jako su dobro smisljeni , sa super radnjom i zapletom itd, itd.
Jučer sam ponovno pogledao The Texas Chainsaw Massacre (2003 god) ali ovaj put uz puno zvučnika , kao u kinu i film je super . Čak sam se par puta scimao baš zbog zvučnika . Po meni jedan od najboljih horrora - 9/10
= Citat =:
Izvorno postao Lich
Ti, nazovi horori koji svoju "atmosferu" baziraju na zvučnim efektima i banalnim kadrovima su mi za onu stvar... Taj remake ni nije loš, ali današnji horori su po jednom te istom receptu i prodaju se (nezahtjevnoj) publici kojoj je dovoljno da ih se može zastrašiti sa holivudskim forama...
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
To je istina , i primijetio sam da je sve više horor filmova snimano po istinitom događaju , što sigurno nije istina ...
Hm, ako piše da je po istinitom događaju ne vjerujem da je izmišljeno tj. sigurno su neki dijelovi izmišljeni, ali sama priča ne...
V For Vendetta
zanimljiv prikaz budućnosti u kojoj se ljudi iz paranoičnog straha od svega što je potencijalno opasno ili drukčije okreću okrutnom totalitarnom sistemu, koji je zapravo gori od svih potencijalnih prijetnji.
ocjena 9/10
Potpisujem, Vendetta me totalno iznenadila. Očekivao sam neko hollywoodsko preseravanje, ali film je kvalitetan i nema neke pretjerane patetike. V je genijalan lik, a i mala dobro glumi.
A ja čitam naokolo kako je film manje-više promašaj...
"Aeon Flux" - kao što sam negdje pročitao, žemska ima ime kao neki deterdžent koji vrišti sa polica "Uzmi me! Ja sam najbolji!"... Tak je nekak i ona: najbolja u svojem poslu... A to je tamanjenje svega živog... I to je više-manje sve kaj valja u filmu: znači Charlize u posebno dizajniranim krpicama... Uostalom, sve je u filmu posebno izdizajnirano... A ostalo je - voda... mlaka voda...
4/10
Waiting - komedija o ekipi koja radi u restoranu...not bad 7/10
Keeping Mum - dobra večernja komedijica s Rowan Atkinsonom...8/10
Alien Autopsy - 7/10 - dvoje ljudi napravi "domaču" obdukciju aliena i uzdrma svijet. Dobra komedija
Lady in the water,......umm....moram još jednom pogledat...s prijevodom:rolleyes:
Crimson Rivers 2 - Angels of The Apocalypse (2004)
ponovo sam ga gledo i preporucujem ga svima koji vole trilere !!
9/10
:thumbup:
Ma sve ja to kužim,al pošto ima manjak filmova na tu temu ovaj mi je bio dobar.Naravno tu je i veliki utjecaj muzike u filmu koja mislim da je stvarno OK (bar meni),i zato "podiže" film na bolju razinu,nego šta inaće je.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
2 kreki: a imaš ti to možda na dvd pa da se mi dogovorimo za slanje? ;)
Ja sam jučer pogledao "Lucky number Slevin" i film mi je fenomenalan!
Baš sam se oduševio, i pričom i raspletom. :)
8,5/10
http://www.culture.nokia.com/uploads/2046_m.jpg
Pogledao sam neki dan UVIJEK ĆU ZNATI ŠTO SI RADILA PROŠLOG LJETA(I'll Always Know What You Did Last Summer)
nije bas strasno ponovo glup kraj ocjena 5/10
http://www.upcominghorrormovies.com/movies/illknow.jpg
Za boga miloga, uopće davati 12 kuna za takvo što... I taj naslov... Debilana na kvadrat...
to mi je frend posudio tak da ja nisam trebao bacat pare ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Silent Hill - Jedan od onih horora di gotovo da nema niti jedne scene na prepad, ali je zato atmosfera kroz cijeli film totalno jezovita, baš kakva priliči Silent Hillu. Također, postoji nekoliko scena za koje će vam trebat malo bolji želudac, jer su likovi u filmu zbilja spooky. Moram napomenuti za one koji si igrali istoimenu igru (pogotovo prvi dio) da ima dosta sličnih likova, te oćenito sličnosti sa samom igrom. Uglavnom, radi se o jednoj od boljih ekranizacija igara na filmskom platnu, tako da film ima moju preporuku...ocjena: 7.5/10
LOTR - The Fellowship of the Ring (Special Extended Edition) - prava stvar za ljubitelje tolkiena!
u kino verziji fale neke stvari koje su ovdje vrlo lijepo prikazane i objašnjene.... 208 minuta čiste fantasy zabave. još ako ga gledate u zagrljaju s dragom osobom, uff :kitty:
10/10
Potpisujem! Imam kolekciju limited edition (da, fan sam :)). Ali pravi doživljaj je gledat to s projektorom prek 7 metra dijagonale zida... ;)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
ja bi tooooo..... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n022.gif= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nadam se da se nitko neće ljutiti na moje subjektivno mišljenje, ali meni je taj LOTR serijal fakat bezveze i pomalo glup...gledao sam prvi dio u kinu i zaspao koliko mi je bio zanimljiv... :-/
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ja nisam nijedan pogledao ni jedni knjigu procitao a imao ih sve doma :D
ni heri potera ;o
Ne vidim razlog da je glup, bezveze jos manje, al ko sto si reko to je tvoje subjektivno misljenje, nazalost nisti sposoban vidjet ispod povrsine, ono sto je bitno i sto ta remekdjela predsatvljaju; knjige, a samim time i film, te film se mora gledat u cjelini, odnosno sva tri dijela.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Samog Tolkiena, odnosno njegova djela treba cijeniti po tome sto je covjek stvorio jedan ogroman svijet, pun raznoraznih bicha, iz mitologije, stvorio je cijelokupnu povijest medjuzemlja, stvorio je nekoliko razlicitih jezika i pisma (vilenjacki, jezik patuljaka itd), dakle jednom rijechu stvorio je cijeli novi svijet, te ta cinjenica je dovoljna da ta remekdjela nisu bezveze, a jos manje glupa.
Kaj se tice samog filma, kolko je pak tu truda i novaca ulozeno, mislim da to nie napravljeno niti za jedan film, od toga da su izgradili cijeli grad, te posadili biljke kak bi izrasle i da izgleda da je to tam stoljecima, prosli su cijeli svijet u potrazi za lokacijama za snimanje, koje ce oduzimat dah, poprilicna kolicina predmeta iz filma, rucno je radjena, na orginalni starinski nachin (machevi, oklopi, shtitovi, odjeca itd.), film vrvi detaljima, tipa kad su u borbi, ljudi su prljavi, krvavi, znojni, te ostalim detaljima kroz film, koje sad nema smisla nabrajat.
Sve te cinjenice cine film kvalitetnim, a nikako glupim i bezveze.
@Fly_Nan
Sad jos trebas pogledat drugi i treci dio produzene verzije ;)
Pa ja sam shvatio da je pogledala. :)= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Inače ja to gotovo svake godine oko Božića maraton udarim... po tjedan dana traje, nemre se sve odjednom... ;D
dobri su mi lotr-i, al to fakat predugo traje...zato radije lupim maraton simpsona i futurame :D
THE HILLS HAVE EYES (BRDA IMAJU OČI) predobar horor, obavezno pogledati ocjena: 9.6 (zato sto se liku ne mogu strgat okviri na naocalama;D vidjet cete i sami;D )
http://bilder.vgb.no/9732/img_44670d7664b0f.jpg
btw. meni je lotr super obozavam fantasy filmove i knjige:rolleyes:
Fatalni preljub... iznenadjujuce ok film za pogledat...:kitty:
polako... budemo ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao Smrt
hmm... pa to ti ja pričam. još ako su drugi faktori u igri ;) fizički nemoguće izvesti.... hehehe ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
glory road-istiniti filmek o košarici ...solidno...6/10
Ali najjači detalj: skoro svi imaju crno pod noktima :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Smrt
I da, tolkin rula. LOTR rula. :D
Al ja osobno nikako da prežalim što nikad nije snimljen nastavak onog animiranog LOTR-a, ako si gledao, Smrt.
Okej, upravo sam Smrt pitao jel gleda crtiće :D samo na cafe mobilu ;)
Smrt, oš dat intervju za novine?
Slažem se... a i soundtrack iz tog crtića je mrak.= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Basic Instinct 2.
Čak mi je bolji od prvog. :)
7/10
A onaj Spyker na početku.. Mljac!
http://www.fantasycars.com/1/2001/Sp...violette04.jpg
Sirove strasti 2... da, da... pogotovo scena na pocetku filma u autu... khm...;D
Ali sam se razocarala kad sam vidjela da teta Sharon ugradila silikone u sise i da joj je guzica ravna ko zid. ;D ;D
JEL TAKO! Ona scena kad u njegovom uredu poseže za torbom ili šta već.. U onom nekom kombinezonu sa izrezom do guzice.. A guzice nigdje! Ajme katastrofa!
Imala je dvojnicu u filmu, posebice u erotskim scenama.
http://creature-corner.com/nextraima...Iposterart.jpg
Predobar... pshički te ubije, al je predobar... nije kao jedinica ali ima uvijek iznenađenja
9/10 :thumbup:
meni nije baš nekaj,1 mi je daleko bolja,ima par obrata,ali sve več viđeno...
Meni je čak možda i bolji od jedinice.. Hm.. Ali opet, svaki put sam ga morao gledati sa drugim ljudima pa mi je dosadan. Ocjenu zaslužuje scena u sobi s krevetom. Brrrrrr... Ali slažem se, 9/10= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
DAA!!!! Ta scena!! Kad se saginje u crnom uuskoom kombinezonu. Ja gledam "a di je guzica?" Strasno!! Aj bar me ti razumijes... hehe... ;D ;D Drugi kazu da pretjerujem.= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
Sjećam se kad sam prije par godina jedinicu posuđivao, bila mi zadnji izbor, i zadnjeg sam ga gledao, a poslije filma sam ostao blejat u onaj popis glumaca još 5 minuta (bio sam pun dojmova ;D ) ... film me iznenadio...= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Evo dokaza da ne pretjerujemo!
Evo, ajde svi: šta fali Sharon Stone na ove dvije slike?
Hint: guzica
http://www.imagestation.com/picture/...9/eccb4cfc.jpg
http://www.imagestation.com/picture/...b/eccb4caf.jpg
Jel tako?!
Opa imamo i dokaze ;D ;D ;D ;D
Ma skinuo sa svog DVD-a. :) Imam imam, ali ne znam da li će me banirati zato. Sad ćemo improvizirati malo.. ;D hehe= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
http://www.imagestation.com/picture/...4/eccb303c.jpg
http://www.imagestation.com/picture/...9/eccb300f.jpg
http://www.imagestation.com/picture/...b/eccb2fe1.jpg
http://www.imagestation.com/picture/...e/eccb2fc3.jpg
Hehehe. Teaser, rekli bismo..
P.S: ova treća slika.. Hm.. Izgleda kao da je.. Sjela.. na nešto.. :spin:
ma u kadi je ona guma za odštopavanje= Citat =:
..sada više nije :evil:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
zadnje sam gledala miami vice!!
ajme, to je stvarno samo za decke!
nije da ne volim pogledat neku dobru akciju,
ali ovo je stvarno bilo 2/10
"Kad stranac nazove" (When A Stranger Calls) - još jedan remake, a kako ni u ovom slučaju nisam pogledao original, ostao sam pod solidnim dojmom... Nije da ću film sad pamtiti, ali ima ono što treba imati: atomosferu... Jest da je glavna glumica mogla u nekim dijelovima biti malo uvjerljivija, ali neka... Još je mlada, naučit će... Dajmo ju u nastavak! ;D
6.5/10
Tja naravno da sam gledo, jos ko klinac i bil mi je preheben crtich, s obzirom da je sniman na specifican nacin, animacija je izmjeshana s filmom, sto mi je bilo hebeno u to doba.= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Da lik koji je snimo crtic, odnosno reziro, nie imal para da napravi sva tri dijela, pa je na kraju sklepo prvi i drugi dio knjige u jedan nastavak, nadajuci se da ce namaknut love za treci dio, al nazalost taj projekt mu je propal.
Mislim da sad neam smisla da iko ide radit taj crtic do kraja, tak da nazalost necemo nikad vidit kak bi to izgledalo :-/
BTW ke fali animiranim filmovima? ima tolko prehebenih filmova animiranih, koji su milion put bolji od nekih filmova s zivim glumcima!
BTW2: zna ko kak se zove animirani film, cija radnja se odvija oko toga, da lik izmisli igru tipa covjece ne ljuti se (dungeon & dragons), pa onda slucajno biva uvucen u taj svijet koji je zamislio, al bude zarobljen u tijelu zmaja, onda mora nauciti sve o zmajevima, kak letjet itd. Na kraju se mora boriti protiv nekog zlog carobnjaka itd. Taj crtic je nekad bil na Z3 (ak se neko sjeca legendarnog Z3-a), pa bilo bi ljepo kad bi neko reko naslov doticnog uratka da ga si mogu pribaviti ;D
Miami Vice - fakat mi je dobar film, za opustit se i uživat u lijepim scenama, ples na Cubi, fantastična kamera, dobar soundtrack, gluma... to što ima tipičnih HW elemenata me uopće ne smeta, dapače. 7.5/10
"Insider" (Inside Man) - Spike Lee se malo odmetnuo u naizgled visoko-budžetne vode, ali se i dalje manje-više kuži da se radi o njegovih ruku djelu... Hrpa poznatih faca, prilično dobar scenarij i priča, te klasično dobra izvedba glavnih glumaca... I naravno, ništa bez laganog twista na samom kraju...
8/10
klik-pogledati,uopče nije loš,ima odličnih trenutaka;D ....:thumbup:
Jel ovaj Click? Nekako ga ipak budem zaobišao... :-/
a gle,ima 1001 i jedan bolji film od ovog,ali sa curicom u subotu navečer ga pogledati je baš ok...odi ti fino po 50 x gledati donnie darko i građanina kanea ili casablancu...za zahebanciju i malo smijeha ovo je savršen izbor;D
+ti si jedan od onih koji prije čita šta kritičari napišu ha?
i ja sam pušio te fore do gejevske planine-aka - Brokeback Mountain;D
E to mi je nekaj najgluplje. Osobno nikad to ne čitam. Kritičari mi idu na živce svojim do nebesa napuhanim egom, pretpostavljajući svoje mišljenje svima kao jedino vrijedno.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Smatram da te kritike služe uglavom ljudima koji nisu sposobni sami stvoriti svoje mišljenje, ili onima koji se jednostavno žele praviti pametni u društvu citirajući pročitano, praveći se da su to njihova vlastita mišljenja.
potpisujem...:thumbup:
+klik nije remek djelo,ali s društvom uz čip pogledati vrijedi,i ne treba u njemu tražiti genijalnost i vrhunsko ostavrenje nego samo zabavu i potom izvuči koju pouku...:thumbup:
Inače mi filmovi Adama Sandlera ne garantiraju dobar/smiješan film, pa sam zato dao taj link... A ako ćemo trpat sve "napuhane" kritičare u isti koš da bi opravdali svoje neslaganje sa njima, go on... Ni ja se na povodim za tim što se napiše o pojedinom filmu, ali prema glavnom glumcu i pogledanom traileru znam da me ne očekuje bog-zna-kakva zabava...
tvoj problem;D ;D kaj se ti smiješ sam na intelektualne fore ili kaj?aj mi napiši par tebi smješnih fileka,baš me zanima-tj- preporuči za pogledat da se držim teme
Mislim, vrijeđaj koliko te volja, ali ako nekome nije smješan toilet humor, ne znači da nema smisla za isti...
Pa nisam vidio da te vrijeđa, zamolio te je da mu preporučiš par filmova za koje ti smatraš da su smješni.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
vrijeđam-ma di?i dalje te molim da mi napišeš par smješnih filmova-preporuči...:thumbup:
Ako nisi primjetio prvi dio posta u kojem se odnosi kao da sam ni ne znam kaj umislio, onda stvarno... Ne ulazim u daljnje rasprave...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
nevjerovatno, lijepo te pitam za tvoje mišljenje ,tj. da mi preporučiš par komedija,a ti odbijaš sudjelovati u raspravi...:rolleyes:
Uf, pa ima anima da padneš na dupe i pred kojima se može sakrit 98% holivudskih ispljuvaka :)= Citat =:
Izvorno postao Smrt
A ovaj crtić mi je predobar, sad sam doživio par flešbekova kad si ga opisao, ali nema šanse da se sjetim imena... :-/
Čekaj sad sam zbunjen... zar nije "anima" točno određena vrsta animiranog filma? Ili ti koristeći tu riječ misliš na sve animirane filmove?= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
nisi zbunjen kao je kako si do sad mislio...:thumbup:
Zato i jesam zbunjen, jer jedan priča o animiranim filmovima opećnito, a drugi je zabrijo samo na anime... ;)= Citat =:
Izvorno postao smogovac
[OT]animirani film je igrani film u kojem glume animirana trupla glumaca :p[/OT]
Ja isto volim dobre animirane filmove, iliti crtiće, no recimo anime ne mogu podnijeti...
probaj: Laputa: Castle in the Sky
Ma vjerujem ja da ima dobrih, ali taj način crtanja ne podnosim... vjerojatno traume od Pikačua i sličnih pokemona... ;)
Avanture male Chihiro i Animatrix su super crtići. zaboravi Pikačua!;D
http://www.dltk-kids.com/pokemon/adoptions/pikachu.gif