Re: Samsung Galaxy S III - službeno, komentari, rasprava.....
= Citat =:
Izvorno postao
TomZG
Koliko je težak update? Pitam tako da znam dal da ga povučem preko 3ga ili nađem negdje wifi.... :)
30 tak mega.
= Citat =:
Izvorno postao
Symbeq
26Mb ima
E..kad skinem preko wifi i onda me pita za instalaciju i kaze da odaberem " later, install all ili install". Koja je razlika izmedju install all i instal..ja sam lupio install i updateo je...bojao sam s da ce mi install all formatirat sve
Install all ti je ako neces odmah nego kasnije, npr. kad je mobitel ukljucen na punjac, a ti ga ne koristis. Nikakva opcija ne bi formatirala sve.
= Citat =:
Izvorno postao
Leone
pa u principu se ne bi trebao smrzavati, ali zna zaštekati kad pritisnes home tipku da te vrati nazad, restarta se nikad
ne bi se baš složio za ovo s restartanjem...cca 2,3 puta mj.... ali nista strasno... vise je ovaj lag iritantan
Iskljucite s-voice, tj iskljucite opciju da koristi home tipku i da se budi glasom.tada home tipka brze reagira.provjereno:)
hakiaj i leone, ako niste dosad, otidite u postavke s voicea i iskljucite paljenje duplim klikom home tipke. zbog toga se javlja lag, ceka na trenutak drugi klik tipke prije nego reagira na prvi.
= Citat =:
Izvorno postao
gjuro76
Ljudi, pomoc!
Imam mogucnost relativno povoljno doci do SGS3. Ono sto me brine je koliko se smrzava, reboota sam od sebe i slicni bugovi...
Trenutno imam Ip4S koji radi bez greske, jedina zamjerka mu je manji ekran od Galaxy S serije.
Svojevremeno sam imao Galaxy S, koji se svako malo smrzavao, gasio sam od sebe...
Zahvaljujem na odgovorima.
Ako je stock firmware bez root-a onda nemaš problema s lagovima, rušenjima itd. Ajfon mu nije ni blizu. Neznam kaj se uopće dvoumiš? I sam veliš da ti je apple ekran premali.
Moj ima lagove samo nakon OTA nadogradnje. I to ga sam restartam dva put za redom da nadogradnja sjedne kak spada i opet radi vrhunski.
ja isto potvrđujem da je nesto brzi na 4.1.2.... jel moze na tko ukratko objasniti kako dodam jos appova u onaj split screen izbornik? ne da mi se googlat jerbo mi spustilo brzinu... premalo mi ovo 521mb u tarifi :/
= Citat =:
Izvorno postao
Baskervil
Ne znam da li je prava tema za pitanje ali evo:
E-mail problem na Galaxy S3 i Androidu općenito (Gingerbread, ICS i JB).
Koristim T-com email adresu
ime.prezime@zg.t-com.hr. Podešeno mi je tako da kada "skinem" mail na mobitel on i dalje ostane na T-com serveru, ali kada ga skinem sa desktop racunalom podešeno je da se briše sa servera... Gdje je problem? Znaci, skinem mail na mobitel i ostavim ga, zatim kada dosjem kuci skinem ga i na comp, međutijm kada sliujedeci put provjeravam mail sa mobitelom on jednostavno pobriše sav mail sa mobitela s obzirom da jhe server "prazan"...
Zanima me da li netko ima rješenje jer mi je to za popiz... Takav problem nisam imao niti sa Symbianom niti sa iOS-om... Ne mogu vjerovati da Android ima takav propust, a nadao sam se da ce to popraviti sa GB na ICS pa onda na JB, ali evo ništa...
Svaki savjet je dobrodošao.
Evo rjesenja ako jos nekoga zanima:
T-com sluzba za korisnike nije ponudila nista vise nego ovaj forum... Stoga sam rjesenje nasao u aplikaciji Aqua Mail, free verzija dopusta samo 2 accounta i salje vlastitu reklamu u dnu maila, PRO verzija kosta 4,95$... Odlicna App koja dopusta puno vise customizacije od native email app i naravno nema problem brisanja mailova nakon ponovljene sinkronizacije...