Trogovo s clanom dubrava...Tip je car...Sve 5 i preporucujem ga
Printable View
Trogovo s clanom dubrava...Tip je car...Sve 5 i preporucujem ga
Trgovao sa članom reno666.
Sve je prošlo u najboljem redu.Moje preporuke...:thumbup:
I s moje strane zadovoljstvo.
Sve po dogovoru.
S500i te čeka
Trgovao sa članom đejms 007
Poslao mu memo karticu poštom, on uplatio kako smo se dogovrili... 5/5 Brzo i jednostavno... ;) :thumbup:
Trgovao sa igor640. Pohvala na brzini dogovora jer mi je bilo hitno :thumbup:
5/5 nemam zamjerki.
Trgovao sa članom JAY, sve 5 :thumbup: , preporučam trgovinu...
trgovao sa BM0021 ... brzo i efikasno, bez previse filozofiranja...
kaj se mene tice 5/5
Trgovao sa članom ljevi brzo i efikasno
Za pohvalu
Mijenjao sa el ninom sve je prošlo u najboljem redu. Svakako preporučujem trgovanje s njim!
trgovao opet s ljevim... nemam riječi... sve super...
sad tek doso doma nakon burnog vikenda, pa da kazem, trgovao s clanom Kljaja .... bas mi trebao takav neki mob, sve super, preporuke..:thumbup:
Trgovao sa članom:
xianfu
unatoč mom malo zbunjujćem objašnjenju di se trebamo nać, stigao je čovjek na vrijeme... sve ispravno i funkcionira...
6/5
-Poslovao sam sa clanom kakosamlegenda,nasli se se u ZG-u ja sam pregledao mobitel dao covijeku pare i sve 5!!!
-preporucujem trgovinu sa doticnim clanom!:thumbup:
Evo trgovao sa Red Dwarfom! sve ok! covjek cak platio cugu :) hvala! :)
Trgovao sa člavom S.Silva, brzo se dogovorili, uplatio pare, ja poslao. Nemam zamjerki, još samo da javi kad primi pošiljku. 5/5
:respect:
da poslovao također sa xlr,uplatio sam mu pare on je još prije poslao tako da očekujem pošiljku ja mislim u pon,jer neće drugi dan doć,i još mi je maknuo poštarinu,nema šta fer čovijek.
Respect!:respect: :respect:
Trgovao sa članom RedkinG-om.
Sve je prošlo za 5. Čovjek je još platio poštarinu.
Svakako preporučam. :thumbup:
Trgovao sam sa članom bm0021 i sve prošlo u najboljem redu,mob mi je super!!!Moje preporuke:respect:
Trgovao sa članom RedkinG,sve prošlo za 5 s moje strane,jedino čekam potvrdu da su mu došli novci.
Moja preporuka.
Trgovao sa članom Kera, sve je prošlo u najboljem redu.
Zaboravio je donijeti USB kabel, ali će ga sutra poslati poštom :)
Moje preporuke
trgovao s krompirkom...covjek me cak sacekao da mu novce posaljem...mobitel je sve 5 kako smo se i dogovorili...jos on platio postarinu...ma jednostavno mi dodje da ga poljubim od miline (da je cura:) )
LOLCINA....
Sve 5.... sa Red Dwarf... lako se dogovorili prek smsa i eto obavili slanje...
preporuke...
Trgovao sa članom "digidoo"...fino se našli i sve proslo ok, onako kako smo se i dogovorili. Preporuka:thumbup:
Poslovao sam sa clanom RedKingom 5/5!!!!!!!!!!!!
Preporucam !!!!! ;)
pokušaj trgovine sa članom SINKE.
uglavnom, niti je došao, niti se javio.
krajnje neozbiljno, stoga NE PREPORUČAM
Trgovao s red dwarfom,sve pet,jos mi ostala sim kartica u mobu,i covjek se posteno vratio! 5
trgovao s članom dubrava, uz mob dobio svega veselja u vrečici, između ostalog i sim kartica :D, vračam sutra :p
Sve 5, mob radi ko ura. Moje preporuke.
Također trgovao sa članom dubrava. Naime on je poslao mobitel makar ja nisam ni uplatio novce,čovjek je pošten,sve preporuke. Sjeli su mu novci n račun,još samo cekam da stigne mob,ali u to ne sumnjam.
10/5
također preporuke....bio malo u zurbi i zametnuo karticu u vrecicu a mislio kasnije da sam lud sto je ne mogu nac u autu...javi kad ti je dubec usput..covjek i pol, donio karticu nije htio ni za bengu uzet..:respect:
nedavno trgovao s clanom extaza isto sve 5....
i da, trgovao postom s manijakom... brzo se dogovorili,ja poslao mob postom, sjeli mi novci na racun, jos samo da mu stigne mobitel sutra-preksutra(neradni dan pa ne znam kak to ide s postom)... sve preporuke:beer:
trgovao sa xlr -om, i sve proslo u najboljem mogucem redu... super upakirano, sve kako je rekao, i jeftino... preporuke 10/10
bubAmeZhivot - također sve u najboljem redu i bez zamjerke :thumbup: Sretan ti, sretan i ja! 10/10
član ljevi ,
moji putevi ova dva tjedna su isla desno a on lijevo :)
uglavnom danas se vozac nasao s njim sve 5 i korektno ,
sve preporuke .
ovako...amlo poduza lista...trgovaro s malenom, el tompom, i jos nekim al se nemogu sjetiti i sve 5 proslo
prije sve bih se htio ispricati clanu dbogdanic zbog svog ne postivanja dogovora. zasto ga nisam ispostovao?
09.10. prosle godine sam uzeo pretplatu od vipa. posto u tom trenutku nisam imao novaca za mobitel, mobitel sam uzeo naknadno za 7 dana (d600 za 991kn). ugovor sam potpisao na 12 mjeseci.
kad se ne uzima mobitel minimalno trajanje pretplate je 3 mjeseca.
e sad, kako se blizio 09.10 sam se ja poveselio da cu moci rskinuti ugovor s vipom, prodati svoj mob i kupiti HTC touch preko tele2 pretplate (1995kn tarifa 170 na 24mjeseca).
i sad dolazi do problema. danas odlazim do vipa raskinuti ugovor a zena mi kaze vama traje do 1 mjeseca 2008 godine. ja ono wtf? uglavnom, kad sam uzeo pretplatu su mi stavili 3 mjeseca jer nisam odmah uzeo mob, a kad sam za 7 dana uzeo mob su samo nastavili na to. i sad to ne mobu vratiti (shatro cu mi dati tarifu 100 ova 3 mjeseca, a ja cu placati 50 tarifu 50, bili zivi pa vidjeli, iance nikako nisam bio zadovoljan s vipom).
kako sam se ja s njim dogovorio prodati svoju nokiu 7373 i mislio sam kupiti HTC Touch preko tele2, a ovo me onemogucilo, tako da nisam mogao sad prodati mob jer nemam di uzeti novi.
jos jednom se javno ispricavam dominiku i nadam se da ce shvatiti.
trgovao sa članom gljiva1000 i sve je prošlo ok, moje preporuke!
Bravo za xianfu
trgovao sa igorom12 uz puno poslanih sms-ova, i danas napokon sve obavili. hvala na strpljivosti.
uglavnom, imas veliki plus od mene.
Ponovo trgovao sa članom Gocznet ...
Sve prošlo u najboljem redu...
5/5
:thumbup:
Trgovao s clanom Dubrava - reputacija na mjestu. Sve u najboljem redu. 10/10
Trgovina sa Dubravom! Mobitel stigao! Sve u redu! Moja preporuka za trgovinu!:respect:
red dwarf i mrkwa :thumbup:
Trgovanje sa smogovcem prošlo u redu, dogovorili se sms-om, našli, "stržili" i nadam se da je zadovoljan. Ocjena 10/10
Trgovao sa clanom matija051, moja preporuka nemojte trgovati s njime!
Dogovor je bio zamjena uredjaj za uredjaj, ja sam mu prosli tjedan o svoj trosak city expressom poslao mob, njegov mob sam dobio tek dana HP postom koju sam morao sam platiti (?!), sto se tice uredjaja, relativno je ok, bez 512 MB memorije koja je bila navedena.
Ocjena 2/10 (obzirom da sam ipak dobio uredjaj).
trgovao s Don Dumbuškom- poštom, sve 5 :wave:
Trgovao s Matrixcoreom- prošlo sve 5 s njegove strane
Ali ja sam naknadno utvrdio da sam previdio ovjeru na jednoj garanciji (za koju se ispostavilo, nakon sto sam ga kontaktirao, da je njegova) pa to upravo rjesavam.
Evo ovako, javna izjava i isprika na komplikaciji :( , koju cu rjesiti na obostrano zadovoljstvo :deal:
Trgovao s članom BM0021. Ja poslao mob,on preuzeo. Još čekam da novci stigni,ali sigurno je sve ok.
BM0021 -------10/5
trgovao s dariomb.u roku od 30min sve rijesili.preporucam
iwek...dosao,prodao,sretan ja,a nadam se i on(makar mu je prijatelj bio),od dogovora do trgovine sve u roku od 30min skoro
red dwarf - kupnja sve 5 savrseno.
trgovao sa clanom nokman, sve smo dogovorili lako i brzo, odmah se nasli, sve proslo odlicno!
isto tako za svaku pohvalu i clan McLaren(trgovali prije tjedan dana), nije sve islo tako brzo jer je bilo dosta komplikacija u tele2 centru, trebali se naci oko 15h, na kraju se nasli oko 20h, sve odlicno, preporucam
trgovao sa clanom El-ninom svaka cast decku sto je imo strpljena i sto je reko bilo je..Mobitel sam dobio u savrsenom pakiranju i u savrsenom stanju.El-nino cestitam.
10/10
ne znam jel se radi o n73. ali zelim reci nesto posto pbreaker ne zeli reci.
Dakle oni su se dogovorili za danas da mjenjaju p990i(od pbreakera) i n73(od el nina). i Tako kako imam pb-a na msn--u, reko mi je vec u srijedu da se dogovorio i da samo čeka subotu. Jučer navečer je razočarano na msn-u rekao da ga je El nino zajebao. On se nije usudio reći. Ali ja cu reci sljedeće:
Modovi nemogu raditi sranje i jebat* ljude kako žele,molim da poštuju obične korisnike jer oni nisu ništa posebno,eto tolko. Molim da ovo nitko ne shvati kao neku prijetnju il tka nest. :hrv:
Neam ja pojma sta ti i PB brijete ja sam vidio uzivo covjeka i reko sam sta mislim o njemu..Nebi se ni meni dalo zajebavati s klincem pa cekati da dodje paket pa dok on novce uplati i to.Ja nekazem da sam ja nesto stariji nego radje bi s ovakvim kakvi smo mi oci u oci...
El nino owna a ti nemoj prdit po njemu jer ga nikako neznas
DOVIDJENJA
ovako kao prvo ti si mlađi od mene i el nino i ja smo se planirali naci i riješiti zamjenu u 4 oka no sve smo se dog da u sub ja dolazim u zg i riješimo zamjenu no on je samo najednom postavio temu da mijenja n73 što mi je bilo čudno zašto i sad najednom mi kaže da ima za neku zamjenu da ako s njim propadne onda sam ja na redu...s time da smo se mi dog prije nego je on postavio uopće temu......:banme:
Prvo, trgovao sa marinom i zbilja svaka čast čovjeku. Zaboravio mi je donijeti USB kabel, CD i 50kn, vjerovao sam mu na riječ da će donijeti sljedeći dan. Sljedeći dan mi se javio, sve smo sredili, zbilja svaka čast!!! 10/10
Drugo, ja se nisam s pbreakerom dogovorio ništa, nego sam mu rekao da bi mogli mijenjati mob u subotu. Zatim sam stavio mob u oglasnik, da vidim hoće li biti kakva bolja ponuda na kaj je on pošizio. Naime, sa pbeakerom se nisam dogovorio ništa fiksno (datum, vrijeme, mjesto i sl.), što znači da mi nitko ne oduzima pravo da čekam drugu ponudu. Rekao sam čovjeku preo PM-a da ću mu se javiti u petak navečer i ako ne prodam mob, mijenjamo sigurno. Pošto sam riješio mob, lijepo sam mu javio da je mob riješen i nisam ga za*ebavao. To kaj je dotični član silno htio N73 i sada ovdje ispoljava frustracije, to nije moj problem. I ovo nema veze s tim kaj sam moderator.
Nema veze, al ne volim kad s netko opravdava, a nema argumenata. Činjenica je da se nisam s pbreakerom ništa fiksno dogovorio, nego da bi mogli mijenjat i da ću mu javit u petak dal da dođe il ne dođe u Zagreb, kaj sam i napravio...
trgovao sa supertovar sve super prošlo poslao mi je poštom mob sve lijepo upakirano i sve 5
Zadovoljan više nego, pošto sam namjeravao i tako uzimat novo kućište za 6600 nisam ni pitao slike nego odma uzeo telefon .... a došao mi fon kao nov (mala pukotinica na originale maski riješena sa 1 kapi supergluea ,plus jedna komplet crna maska netaknuta i HRPA programa na mem. cardu što me najviše i najugodnije iznenadilo .... vraća mi se vjera u kupovanje preko oglasa ocjena 5/5 :respect:
Trgovao sa trials051 riješeno u expresnom roku bez ikakvih muljaža i problema, momak je od riječi! :respect: :drink: :wave: :beer:
Moja druga uspješna prodaja na ovom forumu :crazy: :respect: , prodao sam i Play Station 2 u Slavoniju odnosno zamijenio isto sve 5 i jako brzo, mislim da bi ljudi pri ikakvom trgovanju sa forumašima ovo trebali gledat prvo!
Trgovao s clanom Red Dwarf , s moje strane sve u redu pakovanje za pohvalu mobitel u odlicnom stanju kao sto je i rekao, otpakirao sam ga jedno 15 minuti, s moje strane 10/10 , ja se nadam da ce s njegove strane biti sve u redu kad stgne sutra i nemojj zamjerit na pakiranju :)
Trgovao opet s članom dubrava. Ja uplatio novce na račun,on poslao i prije nego su novci sjeli. Pošta je malo kasnila, čini se da poštari ove dane nisu radili posao. btw. mobovi rade,čitavi su.sve super.
10/5 :)
poslovao s clano Tito Puentes sve oke preporucam 5/5 ;)
Poslovao s kolegom forumašem Boss212.
Čovjek je stvarno OK, odmah je prihvatio svotu za koliko sam prodavao mob. Nije bilo cjenkanja niti pogađanja cijene.
Svakako preporučam!
Ocjena 5/5! :thumbup:
Preporuka Manijaku10/5
sve kako je dogovoreno :respect:
trgovao danas s Hoc-om.. nasao se s burazom na trgu expresno brzo je stigao za pohvalu pa je mene morao cekat, pa sam stigao i na dinamo odigrat...
mobitel je u odlicnom stanju bas kako je rekao, sve 5 i svakako preporuke za trgovinu :thumbup:
također poslovo s kolegom dubrava tj.moj brat direktno a ja više indirektno,onako nije važno,imaš moju preporuku,mob čak bolje izgleda nego na slikama ,svaka pohvala 10/5
trgovao sa članom predator prije cca sat vremena ... sve 5 .. brzo i bez ikakvog filozofiranja. sve preporuke
Poslovao s Vatrogascem, sve pet, preporuke :thumbup:
poslovao sa Qwasy6 sve super prošlo....
Trgovao s clanom mortal,sve 5,super zapakirano...
Poslovao sa clanom RedKinG ponovo 5/5 preporuca ;)
Trgovao jučer sa članom Dubrava,......brzo i efikasno..........sve preporuke......5/5,..........jako zadovoljan,................:beer:
Trebao trgovati sa članom Compov. vezano za cafe.mobil majice.
Po dogovoru, ja sam mu par dana nakon 1.8. poslao novce. točnije 8.8., i bio je dogovor da će on meni poslati majicu, čim mu uplatim.
No to se odužilo, i eto, rekao sam mu prije par dana(koji tjedan) da do kraja 10.mj želim vidjet ili novce ili majicu.
do dana današnjega, 2.11., ja svoju majicu nisam dobio, a niti sam dobio novce. a to je puna 3 mjeseca otkad su trebale majice bit štampane.
Nažalost, nisam jedini koji nije dobio ni majicu ni novce, ima na više na forumu.
Zbog toga, ocjena trgvanja sa Compovom je 0/10
I moja preporuka:
Nemojte nikad trgovati sa Compovom, ako kaže da vi njemu pošaljete novce,a da će on vama nešto drugo poslat, ili obrnuto.
Prvo tražite da on vama pošalje novce/robu, a onda vi njemu.
Zbog svega navedenog, ja više NIKAD neću imati nikakvog posla sa članom Compov
:angry: :thumbdown
ne kužim,ako vas je toliko članova shebao,zkj netko nešta ne poduzme?
ja sam isto čeko dosta majcu al je compov poslo nakraju nije zajebo tako da ne vjerujem ni da će vas koji ste mu uplatili zajebat, on je stlno u nekoj gužvi kolko sam ja skužio
Trgovao s KiX12... Sve prošlo kako je dogovoreno i u najboljem redu... Preporučam...:kitty:
Trgovao sa clanom gljiva1000! sve proslo 5 :) momak je cak bivsi "kolega" iz skole :)
ocjena 5/5