nema vibre kad klikneš dvaput na tu ikonicu..
Printable View
nema vibre kad klikneš dvaput na tu ikonicu..
Meni još uvijek ne nudi update na 5.0 ni OTA ni Kies (T mobile). Ono što je čudno da mi na Kies-u piše da je verzija G900FFXU1ANH6, a na mobitelu piše G900FFXU1ANK1 i kada u alatima Kies-a stisnem nadogradnju programske opreme Kies se zamrzne. Zna li netko zašto?
Probaj reinstalirati Kies...Ruku na srce,ali to je poprilicno smece od programa (jos ove zadnje verzije koliko-toliko rade),no trenutno si osuđen na njega jer je pitanje kad ce pustiti OTA...
Ponovo sam instalirala Kies i sada mi ponudi update ali kad stisnem dalje kies se zasivi i ništa se ne događa tj. zamrzne se.
Jel imas slucajno memory karticu u njemu?Ako da,probaj je ukloniti pa ponovno...ili ga pusti "smrznutog" par minuta,morao bi krenuti...
I to sam pokušala tj. odspojila sam karticu (nisam vadila) i isto radi. Još ću pokušati restartati računalo i izvaditi karticu pa možda to riješi problem.
Ništa od toga nije riješilo problem. Kies se smrzne i ni nakon 10 min ne započinje s skidanjem softwera.
Jel mi moze neko desifrirati status wifi-ja? Prema ovome iz print screena ispada da je wifi cijelo vrijeme upaljen, zar ne? A ugasio sam ga jutros i upalio oko 18h. Na poslu mi je spojen na mobilnu mrezu. Sto bi mogao biti uzrok/razlog? Hvala.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...58eb92925a.jpg
@mdgrgic:
Imate vi ovo na Samsungu?
http://fs01.androidpit.info/userfile...d-4-3-wifi.jpg
Isključi opciju ako postoji i trebalo bi biti sve ok.
Ugaseno je to. Sve sam provjerio...
To s wifi-jem se meni desavalo na s3. Sve do hard reseta. Od tada nije. Probaj napraviti reset
A ocito je to jedino rjesenje. Izbjegavao sam reset nakon update-a. Al morat cu. Hvala na sugestijama.
Meni je uvijek,ali baš uvijek ritual da nakon velikog updatea odmah idem u recovery i full wipe...Prije sam znao pustiti i koristiti "po starom", ali to nikad nije dobro završilo :)
Mislim da cu i ja to morati napraviti,,,,stalno mi se javlja prozor da je Google play service stoped a opcenito mi je dojam da je petica sporija od 4.4...da li je i Vama tako?
Nope...kod mene je obrnuto...Da se razumijemo, L na S5 nije nikakav wow niti ista posebno. No sitne kozmeticke promjene i bolje performanse su mi dovoljno da budem zadovoljan. Novi,redizajnirani touchwiz je ionako rezerviran za S6 :)
pozdrav...
evo ja sam prije nekoliko dana na galaxy s5 skinuo lollipop, najvise zato jer se najavljivao kao duzi vijek baterije... medjutim to nije tako.. mob mi nesto vise trosi bateriju.. i npr, preko noci kad mi ostane sa upaljenim wifijem, do jutra od 100% dodjem na 55% baterije. (cca 8-9 h)
Da li netko ima slican problem?
Jel problem napraviti downgrade na kit kat?
postoji ručni downgrade.. registriraš se na sammobile stranicu, skineš zadnju kitkat verziju za europu i flashas preko programčića odin.. kad postupak flashanja završi, kad se telefon boota, trebaš držati vol+ i home tipku da se boota u recovery. kad si u recoveryju moraš napraviti full reset na tvorničke postavke, znači full wipe data cache, factory reset. sve će ti se izbrisati, sve postavke sve što je na telefonu. bit će kao kad si ga kupio, dakle automatski upgrade na 5.0 je moguć a da ti postavke ostanu, dok je downgrade na 4.4.2 moguć samo ručno preko programa odin i postupkom koji sam opisao..
evo recimo slovenski firmver 4.4.2 zadnji.. neznam koja te verzija zanima, hrvatska t-com, vip, itd..
http://www.sammobile.com/firmwares/d...1ANG5_SIO.zip/
Puno ti hvala imart.. ne znam koristim otkljucani telefon na tomatu, koliko to ima veze.. Budem probao za koji dan kad se vrtim kuci :)
I meni se čini da više troši, a svakako je postao malo sporiji, odnosno sporije reagira na dodir ekrana.
Mislim da ću se vratiti na staro.
Vratio sam na 4.4.2 i ipak je mobitel postao brži (kao ranije).
Ujedno napominjem da 5.0 nema mogućnosti da se potpuno isključi i zvuk i vibracija (što mi je ipak ponekad bilo važno, ali ipak ne toliko da se vratim na 4.2.2).
Evo da dopisem par stvari. Jos se nisam vratio kuci da bi napravio downgrade. Uglavnom... napravio sam opet reboot uredjaja i solidno se produzilo trajanje baterije. Takodjer obratit pozornost na google now jer se meni sam aktivirao a ne koristim ga. Neke aplikacije i igre mi ne rade fluidno kao ranije unatoc updateu za 5.0... nadam se da ce se to doraditi. Uglavnom sad mi se i ne radi downgrade jer mislim da je baterija otprilike kao i ranije.
Ici ce uskoro opet update sigurno tak da polako .. Za S4 odmah su uveli 5.0.1..
Zadnjih dana mi nesto brutaln9 trosi bateriju. Nekako mi se cini da je problem u facebook-ovom messengeru. imate li vi slicnih problema? Koja je najbolja besplatna app, za koju ne treba root koja prati potrosnju baterije i razloge istog. Hvala
imaš prvo u postavkama baterije vidi pa onda dalje..
http://www.pohrani.com/f/K/Sp/4mr46NAG/2.jpg
Ne znam iz kojeg razloga mi face i pripadajuci messenger brutalno koriste bateriju. Sinkronizacije su ugasene. Zato sam mislio ak ima neka ok aplikacija za koju ne treba root.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...c6db909486.jpg
ja te dve apk uopće ne koristim al su poznati potrošači..
Facebook aplikacije, kako god ih zvučno nazivali i prenazivali, su oduvijek, otkad postoje, bile katastrofalno pisane i stravični žderači svih dostupnih resursa. Povećanje hardverskih mogućnosti telefona čini se pomaže jako slabo ili nikako. U principu ih treba izbjegavati ako je ikako moguće. Moja preporuka barem.