Nema na cemu ;)
Oprezno sa shoppingom da ne nabijes racun :D ;) (p.s. instaliraj aplikaciju koja prati popuste pa mozda "ubodes" neku na snizenju ili cak i besplatno)
Printable View
Nema na cemu ;)
Oprezno sa shoppingom da ne nabijes racun :D ;) (p.s. instaliraj aplikaciju koja prati popuste pa mozda "ubodes" neku na snizenju ili cak i besplatno)
Nisam šopingholičarka :p
Imala sam pik na ovu aplikaciju nekih godinu i pol. Nedavno sam se sjetila da će uskoro snijeg i da sam si jako željela tu aplikaciju. S obzirom da sam hodala sa ITjevcem on se ponudio da će mi ju kupiti. Ali nikada nije. *****. Sad sam si ju sama kupila :D rofl
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
Uuu ovaj forum cenzurira proste riječi,preslatko!
Pičkica rofl
Sram ga bilo :D
Mislim, bivseg...
A čuj. Lijepše je kad si sve sam priuštiš :pp
Istina. Slazem se (iako je lijepo nesto dobiti) :D
Btw. Koja aplikacija je u pitanju?
https://youtu.be/sd8p6ChyprE
Ova :loooovvveeee
Po meni najljepši i najbolji live wallpaper s tim da bih se usudila reći i najkvalitetnije napravljen.
Toliko sam vec kombinacija isprobala da je to čudo :D
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
Btw nisam baš nešto od poklona. Ja kažem hoću to i to. Vrlo jednostavno. Ne cmizdrim ako ne dobijem baš to i to. Više cmizdrim na druge stvari :D
Lijepo izgleda.. :)
Koliko $?
Ostalo cu pitat na chat temi :D
Ne znam. Mislim da je bio 6 kuna. Sad je na akciji :D
I onda ne pratis jer nisi sopingoholicarka :D ;)
2 americka dolara, rijeseno, ajmo dalje.
Mislim sa mi od aplikacije titra ekran. Jel to moguće?
Jel mob padao? Mozda je to
Nope. Nikad mi nije pao jos. Zapravo jednom mi ga je malecka izbila iz ruke dok sam pricala na njega onako u prolazu ali je to bilo daaaavno. Prije godinu dana sigurno. I vise.
Meni na zenin mob treperi ekran nakon pada. Nema nikakvog ostecenja. Jednostavno treperi. Al ne uvjek. Nekad danima "netrepne"
Ovaj treperi samo dvije trecine i to donje dvije trecine ekrana. Ostatak normalno radi :O
To ti je do moba 100%
Svaki ekran titra, brže ili sporije, jer regulacija LED osvjetljenja radi na bazi impulsa 0 i 1 odnosno isključeno i uključeno. Pitanje je samo hoće li to nečije oko vidjeti ili neće i na kojoj boji će se najviše vidjeti. Ako vidiš tako nešto, znači da LED driver koji regulira osvjetljenje nije dobro optimiziran. Može se riješiti novim softverom ili zamjenom modula, ovisi o proizvođaču.
Kaj je moguće da ove godine Play Store nema nikakvih popusta za black friday
Ovako, navukao sam se na igru Flight simulator. Inače ne igram igre zbog baterije prvenstveno, ali avijacija me privlači. Ne sjećam se kada sam s većim guštom igrao neku igru, još od Commodorea 64.
Uglavnom, sinoć je došao nekakav update za igru i sada se ne miče s početnog zaslona. Što raditi? Na predzadnjoj sam fazi i ne dolazi u obzir da brišem memoriju, odn da krećei ispočetka jer je igram već mjesec i pol.
Ikakva rješenja?