Pozdrav.
Napravio sam ovo sinoc i do sad sve sljaka kak treba, mislim da cak i nesto bolje..
Izbrisao sam nepotrebne app, stavio potrebne i sve je u redu..
Malo je drugaciji izgled al cini mi se da je funkcionalniji od Eclaira..
Printable View
Pozdrav.
Napravio sam ovo sinoc i do sad sve sljaka kak treba, mislim da cak i nesto bolje..
Izbrisao sam nepotrebne app, stavio potrebne i sve je u redu..
Malo je drugaciji izgled al cini mi se da je funkcionalniji od Eclaira..
ste dobili Sony Ericcson na marketu umjesto my apps?!
@mglg: Da, nakon updatea Marketa dosao je SE umjesto My apps. My apps mozes pokrenuti tako da stisnes onaj skroz lijevi gumb, pa My apps...
Pozdrav, zanima me jedna stvar. Updejtan je na 2.1 android putem seus-a međutim nešto mi neštima .. U Postavkama-> Zvuk i prikaz -> Povratne informacije o dodiru te mi je uključena opcija ; <<Vibriraj prilikom pritiskanja tipki odabira i prilikom određenih interakcija s korisničkim sučeljem" >> međutim meni te tipke ne vibriraju osim na virtualnoj tipkovnici i otključavanju telefona gdje vibriraju. Sve tipke za odabir i iz glavnih menija ne vibraju na dodir također. Zna netko u čemu je kvaka i što napraviti.Postoji li kakav app za tak šta?
Pa ne pise bezveze "prilikom odredjenih interakcija".
Mislim da je to kod svih tako, nisam jos cuo da bi netko htio da mu vibrira bas na svaki pritisak na bilo sto...
ma preko kurca su i 2.1 radili. nisu u stanju 2.2 dat tak da ne čudi da ne radi. ko zna šta još ne radi
neznam u odnosu na 1.6 nevidim baš neku razliku osim BT i još par sitnica...danas full napunita baterija, pogledao preko youtuba par klipova i već pala na 85%..inače...ok..za te pare čist ok android. iznenadilo me lijep video snimak na njemu.
Što se tiče tog vibra feedbacka, meni ne radi i dalje uz upaljenu opciju, a znam da je na 1.6 fino radilo (govorim za tipke s glavnog izbornika odnosno gadget tipke iz uglova te sve tipke iz menija)
Ima na marketu app Kickback ali to je stvarno iritantno gdje na svaki pritisak trese mob, :D
usput kad je vec netko spomenuo gifove... imam xperiu x8 i nezeli ucitati gifove.. u cemu je problem???
ODG.
Jel si probao samo jedan gif fajl da stavis na mobitel ili sa vise?
Mozda je bio problem u tom jednom fajlu, posto mi je malo cudno da X8 nece citat gif...
Ako nije to probaj da instaliras neki editor za slike, on bi sigurno trebao da cita gif fajlove.
Bok
xda developers tamo imas sve.
...ne znam jel ovo pravo mjesto i dali vec postoji tema (nisam uspio naci), ali vidio sam na YT-u i guglu da ljudi stavljaju android 2.3.3 na X8 pa me zanima kako ga staviti na x8, koje su prednosti, mane i tako to :D
hvala unaprijed !
edit:
....našao sam rjesenje..... mozes brisat post, koliko vidim ja ga ne mogu obrisat
Pozz svima.
Ev imam problem jedan, prije tjedan dana sam uštekao svoju Xperiu
u laptop od cimera i pokupio mi je tonu virusa,uspješno sam ih pobrisao..
ali..sad kad uključim mob na svoj komp i uđem u storage card nema foldera
koji su prije tamo bili (my pictures i dr.) dok mi u xploreru na mobitelu sve fino
pokazuje WTF?? Živcira me to,ne mogu muziku stavljati kako treba..ma ništa više ne valja
Pomoć dobrodošla...kako da ponovno oživim te foldere da se prikazuju i u xploreru na kompu?
EDIT :: I zaboravio sam navesti da se na kartici kad se otvori na kompu nalazi samo .menc datoteka
---> EncFiltLog.menc i onak lokot na datoteci (Enkriptirano?) [IMG]
forum.xda-developers.com
Ukratko, ne sluzbeno i ne jednostavno.
Preporučujem da ovo pročitaš: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921652 :)
Dobro nemojte se odmah ljutiti.
Inače jedno pitanje što je bolje uzeti X-8,Samsung I5800 ili Samsung S5830
Uff... Ovo nije tema za ovakve rasprave, postoji cijeli podforum za usporedbe modela.
Hi x8 znalci :) Evo prvi put sam se malo poigrao androidom od brata koji ima x8... E sad da ne kopam po forumu jer mi knap vrijeme, njegov je 2.1 update, nije ništa root-an! Mene sada zanima kako na njega prebaciti neku .apk aplikaciju i da je se instalira u ovom slučaju igra?? Usb-om je prebacim u file "Others" (kao što je to bilo na onim SE-ima) ali u mobitelu nigdje te fileove ne nalazim i kako igru da instaliram tj. taj .apk koji sam prebacio?
Treba ti neki file manager (npr) i onda s njim pronađeš taj .apk i instaliraš ;)
Potražite novi rom na XDA, GingerDX. CM7, Android 2.3. i radi :)
Jel radi kamera?