To je ja mislim verzija samo za Motorolu Milestone.
Nisam siguran. Rade skini app sa mog linka koji sam ti dao ;)
@Zeljko: :doublefacepalm:
Printable View
Probao sam, super radi i dosta je precizno.
bez natezanja molim
Jel ima gdje za skinut NAVIONICS (mediteran) za froyo (2.2) . Jednu sam našao ovdje , ali ne radi , odnosno navodno ne radi na froyo 2.2 .
Poz!
Imam HTC Wildfire i vrlo sam zadovoljan (iako se još upoznajem sa mogučnostima telefona) sa njime nakon prelaska sa Nokia-e ali.....problem je da nemogu urediti imenik kao što sam imao na Nokia-i N80 -npr. da pod određenim imenom i prezimenom mogu imati upisana 2 ili više mobilna broja, 2 ili više fiksna broja,email adresu,adresu stanovanja itd.
Vidio sam da se kod nekih HTC uređaja to može napraviti (1.ode se na ime 2.pritisne -edit contact 3.i tada se pokažu mogučnosti koje sam imao na Nokia-i) ali na mojem Wildfire-u nemože. Mogu samo brisati upisano ime-prezime i broj,a ne upisivati dodatne detalje!?
Da li postoji kakva android aplikacija za instalirati,koja bi mi pomogla riješiti taj problem...???? Ili...????
Hvala!
http://www.google.com/contacts i uređuj(naravno ako si syncao kontakte pa su tu). Nakon što uređiš syncaj opet.
Facebook sync. Onaj sa sivom ikonom koristim i zadovoljan sam. Neki drugi su mi poduplavali kontakte.
Zanima me ima li neka aplikacija koja mjeri koliko koja aplikacija troši internet prometa(3G)?
Ne znam da postoji neka koja bi pratila baš pojedinu aplikaciju...
Ovisno o tome koju bi "pratio", možda možeš izvesti sa 3G Watchdogom.
On lista ukupnu potrošnju interneta (ovog koji nije WiFi), vidiš koliko potroši u nekom kraćem vremenu (kada niti jedna druga ne koristi internet)- pa možda dobiješ predodžbu koliko inače aplikacija troši.
EDIT: mrcina- ma znam...
Nisu tamo poduplavali nego ubacivali pola "novih" jer imaju drugačija imena nego u imeniku.
Mislim, rješio sam to- ali FaceBook Sync mi radi kako treba (kako sam si zamislio :D).
dali pored kučice gdje pišeš tel broj imaš crveni plus i zeleni minus, ako imaš plus ti je da dodaš broj tj. novu kučicu a minus da obrišeš.
Ovako jel zna netko par dobrih appova, po mogucnosti da imaju widget za rezultate nogometnih i kosarkaskih utakmica?
Naisao sam na googleov app, scores, no ne svida mi se, ruzno su ga napravili i nepraktican je, ali ima widget pa ajde, nekaj mu mogo oprostit.
može li itko za ovaj swype dodati landscape mode za rezoluciju milestonea ili bar nekako isključiti onu poruku što se pojavljuje stalno za rezoluciju?
http://cafe.mobil.hr/threads/68947-A...l=1#post942052
na ovaj swype mislim. hvala.
decki jel zna netko da li se moze kod handcent sms aplikacije iskljuciti da kad ti dodje poruka da ne bude na ekranu odmah tekst i sve...???
Naravno da se moze. Pa pogledaj malo po opcijama... :rolleyes:
dal postoji aplikacija da bi mob kosritio kao web kameru??????
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=68873
Malo prvo potraziti drugi put...
imas na marketu ROCK PLAYER UNIVERSAL verzija 1.1,47 po meni najbolji video player za android .osim sto podrzaje divix..ima tu podrske za poprilican broj formata,a slag na tortu je i podrska za titlove (naravno i nase ć,š,ž) u opcijama treba izabrati windovs 1250.................program se od placene verzije razlikuje jedino po logou R u livom kantunu.(kad se plati nema ga..i po uvodu gdje triba stisnut tipku try..no to su sitnice koje se daju prozvakat jer je player No.1
ak imas negdi skinut crackirani jos bolje al i ovakav je ok
Jel zna netko neku aplikaciju za bolji raspored tipkovnice da lakše mogu pisat.