Idi u servis i pokazi mob... to bi blo najbolje.
Ovlašteni servisi možeš pogledat:
www.emsc.hr
www.agramservis.hr
Printable View
Idi u servis i pokazi mob... to bi blo najbolje.
Ovlašteni servisi možeš pogledat:
www.emsc.hr
www.agramservis.hr
jesi probao jos jedamput ponovit update?
@se_help Šta je s onim servisom u Planinskoj?
@zeki: išao sam na repair opciju.
Koliko znam, EMSC vec odavno ne postoji... Kupio ih M-San.
Odlazak na www.emsc.hr to prilcno potvrdjuje - jest neki servis, ali nije EM, i nikako nije u Planinskoj.
No to je ovdje off-topic.
kupio sam neki dan xperiu x10 i nikako nisam zadovoljan, bio je na 1.5 pa sam ga digao na 1.6 misleci da ce biti eventualno malo brzi.
mob je uzasno spor ili se meni to cini, jer imao sam iphone 3gs koji je po meni 10 puta brzi.
jeli to normalno za mob s procesorom od 1ghz. jel ima kakva opcija da se malo ubrza rad. ugasim sve aplikacije koje rade u pozadini i svejedno
spor je.
haha, kupio si x10 koji je bio na 1.5.
x10 nikad nije bio na 1.5
kako misliš spor? što ti je točno sporo?
lijepo pise tamo o telefonu x10i, verzija firmwarea 1.5 i nakon updatea pise 1.6.
pa spor je recimo dok otvara neku aplikaciju, kad mu onaj pocetni menu pomicem lijevo-desno ono sve usporenu.
ti onda imaš neku vanserisku verziju. koji ti je broj međuverzije? zadnji je R2BA023
instaliraj si system panem lite pa ćeš vidjet šta ti usporava mob i koja aplikacija najviše zauzima procesor. obično face recognition zna usporit mob dok ne pregleda sve slike pa ako imaš puno slika to može bit problem.
Ma pričaš bezveze, x10 ne postoji sa 1.5 verzijom, ja imam i iphone i x10 i nema razlike u brzini, nešto brže otvara jedan a nešto drugi, ima stvari koje su bolje kod x10 a i onih koje su bolje riješene kod iphonea, ali opći dojam uključujući i dizajn i ekran prevažu na x10.
novi update je stigao
Nakon instalacije u postavkama telefona > O telefonu vidjet ćete da vam je verzija jezgre promijenjena na 2.6.29-rel te da vam broj međuverzije navodi R2BA026.
Taj update donosi još ubrzanja, pogotovo za mediascape. Sad stvarno brzo radi.
Nisam baš primjetio neke bitnije promjene u odnosu na R2BA023 al valjda je bolji.
Inače root-al sam ga X10 mini/pro metodom za 3 minute YEEEAH, samo zbog WIFI tetheringa i Titanium Backupa !
zadnjih par dana imam problema s otvaranjem gmaila...cim kliknem napise mi da je proces neocekivano prekinut i da probam ponovo i tako u krug...jesam jedini il jos ko ima slicnih..
x10 je dobar ali htc desire nosi pobedu posto sam probao oba ima 512 rama i nije neka razlika od x10 ali nema mane nijedne jeste slabia kamera ali sve pohvale x10 ima problema sa sotwerom gubi pamcenje jedina mana i neradi na androidu 2,1 nego na 1,6 a za njega izlazi update sa 2,1 u septembar x10 ima super kameru toje plus pohvala od htc desire ako neko planira da kupi fon slobodno htc desire sve pohvale koristim ga vec i plus 2 dana beterija ana x10 1 dan aka da bude dosao update 2,1 za x10 trajace baterija dutze zasada to je sve od mene pa razmislite.....
ljudi ja sam nov pa vam zelim pruziti pomoc mobitel x10 ne postoji xa 1,5 samo sa 1,6 sotwerom ili sta jevec au septembar izlazi 2,1 bice sigurno bolji i brze ce raditi ma bice exstra ali treba se cekati htc desire radi vec na 2,1 tako ima prednostx ix10 ima jos jednu prednost lepsije od svih bar se meni zato svidja i daje lepsi izgled.itd.....
Hvala na trudu ali već to dosta ljudi ovdje znaju a i puno se o tome govori u svim ovim temama... :)
pozz :)
imam jedno malo glupavo pitanje... :P gdje se spremaju slikice i muzika i slicna koje dobijem prek bluetootha i koje si skinem s kompa? :wall:
ima bluetooth folder na kartici pa se tamo sprema sve što dođe bluetoothom.
skuzila sam da ima folder, ali kad otvorim mi pise da nema podrzanih datoteka... :rolleyes: zato mi nista nije jasno :dunno: