a za šta ti treba sync, za kontakte ili??
a za šta ti treba sync, za kontakte ili??
Tako je, kao i za kalendar. Pošto ne želim to googlu odavati, odnosno ne želim to stavljati na google acc.
koliko sam ja upućen nećeš nać nijedan froyo da ti radi sa syncom
Imam jedan problem. Imam na mobu VillainROM Sense 2.1 i kamera ne radi kako treba, prvo jednu sliku uslika sasvim normalno, ali se onda sve zablokira a kamera i dalje radi normalno, kad izadjem iz kamere vise se ne mogu vratiti, samo me izbaci, jedina pomoc je resetiranje...
to sam i ja imao...ja mislim da ti je problem u količini memorije.ja sam prije svakog korištenja kamere "očistio" memoriju pa je radilo...inače to je razlog zašto sam i prešao na chocolate enclair umjesto villain rom-a
Dali postoji hr meni za android? Na mobu mi je 2.1 soft
Ne postoji.
:coffee:
Gdje se moze pogledati koliko telefon ima sati/minuta razgovora?
Molim pomoc Imam hero 2.2.sa villainRom i nesto mi se zablokiralo,izbrisao mi se imenik ,uglavnom,htjela bih restore na oficijalni rom,2.1, ali ne mogu nikako.Pokusala sam izbrisati sve i vratiti na tvornicke postavke ali ni na koji predlozeni nacin ne mogu.Idem u setings,privacy,factory reset i kad to potvrdim nista se ne desi,tj.imam tamni ekran i natpis hero.kad izvadim bateriju sve iznova....poludit cu . Pliz pomagajte Sto da radim?:cry: Pokusala sam i vanjsim tipkama :home,power i vidim droide na skejtu i stisnem menu i opet nista..:angry:
ljudi dali ima tko link za froyo 2.2 (official), stavio sam na mob FroydVillain-1.5.0 i Floyo-1.01, ali nisam zadovoljan. Najbolji mi je htc-ov sluzbeni, ali ga na xda developersku nemogu pronaci.
Hvala unaprijed :)
Samo ako imaš instaliranu neku aplikaciju koja mjeri.
http://shipped-roms.com/index.php?ca...oid&model=Hero
nije mi jasno zašto mi neko briše postove, a fino sam čoviku reka da se ne nada froyu za hero
malo su prenadobudni modovi
neznam ni ja zasto su obrisali. Skuzio sam te :)
Imam jos pitanje, dali moram recovery image raditi uvjek kada stavljam novi custom gore?
Jedan recovery imam, kako ga mogu natrag restorati taj image na fon. Ako ga restoram dali ce sve biti jednako kao što je bilo kad sam napravio image?
Preporucite jedan dobar custom baziran na froyu (kad vec nema sluzbeni). Sprobao sam froydvillian i nije me odusevio.
Ispricavam se ako sam postavio "banalna pitanja" nov sam u ovome svijetu pa me sve zanima :)
ja upravo testiram cronos rom, čini mi se neloš mada mislim da neće bit toliko dobar kao froyo 1.01
nije mi jasno šta ti se ne sviđa na tom romu
evo samo za whistlera, prvi froyo sa sense ui
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=816944
Hvala, vidio sam neki dan da je portan. Ali necu stavljati sve dok ne proradi wlan.
Dal vama radi market dobro? meni ne zeli skinut aplikacije, tj rijetko kada skine i ako skine moram po pet puta otvarat i zaustavljat download. ILi mi jednostavno nestane sa notifikacije da se skida i neam niceg. Trenutno je na mobu FROYO_2.2_Special_Edition_v2 , ali mi je i prije sa romom poceo to raditi
je je, malo jebe market danas
daj mi reci šta ti ne odgovara na 1.01 jer je meni on i dalje daleko najbolji rom još posebno sad kad sam napokon naša odličan dialer koji radi isto ka htc-ov na 2.1
Nije los, nemogu poslati prazni sms (treba radi provjere stanja na raćunu). Čudan mi je onaj red od 5 ikona u meni-u. Ima nekih bugova, recimo ukljucim da zelim zvuk pri otključavanju i zaključavanju moba, ali se nista ne cuje. Jos mi se dosada pokazao najbolji FroydVillain-1.5.0 ali je problem sto ni on također nemoze poslati prazni sms. Bas sam u fazi trazenja i stavljanja custom romova na mob :D
ali je daleko najbrži rom outthere
dosta ti je pogledat kojom brzinom rotira ekran, nijedan drugi rom nije ni blizu a to mi je puuuno bitnije nego zvuk pri otključavanju i zaključavanju
Već 2 dana mi neće ništa instalirat sa marketa katastorfa.
Ma poludic ću od toga marketa :D , niti jedan live wallpaper na viliamrom12 mi ne radi. Također ne radi niti na ostalim romovima, ima li tko iskustva s time?
na cronosu ti radi live wallpaper ali neznam šta će ti to
Imam na heroju FroydVillain-1.5.0 a imala sam prije Froyo-2.2. i bilo mi sve ok. Mogla sam pomocu RomMenagera mjenjati romove ali.... kad sam instalirala ovaj nista vise ne mogu. Kad pokusam zamrzne mi se ekran sa hero logom. STA NE VALJA?