uff, zar ništa ne može ostati tajna na ovom forumu ;D
Printable View
uff, zar ništa ne može ostati tajna na ovom forumu ;D
ali andrea on ti je kao ........ uvijek hoće repete;D
kako vi volite ici offtopic..... prestrasno. danas je petak i danas dolaze novi kandidati jel?
da valjda baš me zanima tko će doći....
A KOGA NE...! :) al to je glupost da sad nakon 3 tjedna dolaze novi.... totalna glupost. kako su tako glupi...
Nisam gledao. Tko je došao? Ima kakvih screen shotova?
vlatka i zeljko su novi stanari bb kuce.
cine se ok.
:lol::lol::lol: malo su mi "smješni"
ne vjerujem da se ponašaju kao da su pali s marsa
i da nisu prije uopće gledali šta ovi rade u kući!?!?!?
Question: kaj nisu prošli petak bili ono troje nominirani, pa je netko trebao letit van danas (jučer, 00:05 h je)? Kaj su ovaj petak nove nominacije dane, pa će tek idući tjedan nekog hitit van? Slabo pratim, pa...
E da. I ova anketa sad baš i nema nekog smisla.
...pa kako da biraju ko će van kad su prošli petak bili nominirani Marina,Krešo i Ozren...a onda su ova dvojica sama odustala i ostalo bi samo da se glasa za Marinu,a to nije imalo ama baš ikakog smisla,zar ne...
...a anketa se može uredit,to trebaju moderatori...
evo dodao sam nova imena na anketu, samo što sada svi koji smo glasali ne moežemo opet, otvorit ćemo novu za par tjedana...
na rtl-u je napokon proradio teletext!
tako je!:klap:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
a nešto mi jaakkoo izgleda kao onaj od onog nekog programa njemačkog RTL-a :thumbup:
ali jako mi se svidja sto na pocetnoj strani pise sto se trenutno prikazuje na programu + 2 sljedeca, sto je zapravo potpuno normalno svugdje na svim televizijama svjeta, samo kod nas nitko to nije uveo (hrt,nova tv)
je imala je nova to a sad ima i rtl...a jeste skužili da je ovo među najbržim temama na forumu...u mjesec dana se rastegla na 15 stranica!
nova to još uvijek ima
onda se ispricavam sto sam novu spomenuo, ali mislio sam da nema a nemogu provjerit jer mi je slika losa pa nema txta
sta ne gledat vise big brother? dosadilo ha! ccc.
Ma bez Krese u BB k'o bez Andree na forumu!!! :ban:
ma bez pinokia ko` riba bez bicikla;D
a killa imaš prav dojadilo je!Sad čitam u novinama o gay akcijama zdravka i filipa;D
rekao sam ja da će biti dosadno bez ozrena i kreše.....
A kako netko u anketi glasao za vise stanara??? Razumem da to rade moderatori,ali jedno "ime" mi bode oci!??? :throw: