hmm...na mom E66 baterija se razgoropadila tek nakon cca. mjesec dana.... neko zakašnjelo formatiranje ??? :-))
malo mi to čudno djeluje ali tako je, .., ne bi trebali očekivati potpun kapacitet prvih tjedan , dva ... tek kasnije
Printable View
hm, hm.... nešto slično sam imao i ja na N73, ovo sa instal. program. Pisalo se po forumu o tome. Koliko se mogu prisjetiti, radi se o nekim zaostacima izbrisanih programa. U svakuom slučaju, nije mi smetalo, u pogledu ispravne funkcionalnosti mobitela. Osim malo iritantno što se palilo pri svakom paljenju mobitela.
Problem sam riješio formatiranjem mobitela, a tako i mem. kartice, probaj to napraviti te mislim da bi se tako trebao riješiti problem, kako i problem oko
= Citat =:
problem je da zablesira dok prebacujem muziku preko mass storage ili pc suite, jednostavno neće otvorit folder s muzikom pa je potreban restart...
Joj baš mi se neda formatirat nakon tolko programa stavljenih gore... Al dobro, probat ću pa javim. Zahvaljujem :)
Novi problem. Nakon instalacije quick officea i još nekih bezveznih aplikacija mob blokira. jedva se upali, loše radi i nema gumba za meni. :S
edit: neće se ni rotirat.
1. Jel netko uspio postavit shortcut ili tipku prečaca za zaključavanje tipkovnice?
jer inače uvijek stišćem onu gore tipku za palit pa.....
2. Jel se može ikak namjestit da se kamera pali na onu tipku sa strane ili baš mora biti iznimka od mobitela?
Napokon sam rijesio svoje probleme sa bateriom, formatiro karticu i mob, preimenovo onaj file sta se prije spominje i sad nakon 24 h upotrebe nije mi se ni jedna crtica potrosila i potrosnja kad ju mjerim je stabilna a ne skace kao prije, sad san napokon zadovoljan. Pozdrav
[quote=smandic;844923]Instaliraj NTorch lite
Instalirao sam NTorch lite ali sada je problem kada pokrenem taj program ne mogu pristupiti kameri, dobijem poruku da kameru koristi drugi program i to je to!
predpostavljam da ukucavaš uvaj kod *#7370# ako te pita za još kakav to je sigurnosna zaštita, ajmo to tako nazvati. Tvornički je 12345, a ako si je mjenjao onda moraš sam znati.
inače gubiti se sve: poruke, kalendarski zapisi, bilješke... napravi si buck-up ili sinkronizaciju sa PC-em.
pogledaj par postova unazad, bilo je činimi se govora
Pitanje... taj cardrunner se pojavi tek kad instaliram Garmin. ZNači da po toj logici kad nema garmina, baterija treba trajat po 3-4 dana. a meni s njim i bez njega traje 1 dan. Sad sam preimenovao taj fajl pa ćemo vidjet...
čitao sam malo postove vezane za E 66 i ustanovio da mi pati od iste boljke; kratko trajanje baterije. Zasad sam ubio sve one procese, preimenovao cardrunner i opet isto.
Međutim, prijatelj ima taj isti mobitel nekih 2 mjeseca i kaže da mu traje baterija 3-4 dana, tako da mislim da nema straha, doći će na svoje.
Tomu se i ja nadam jer su nam simptomi isti :)
jel se moze kako namjestit da mob pamti vise brojeva u call logu/zapisniku? pamti mi nekih 10-tak brojeva i onda brise...
edit: ok skuzio sam, samo se kad se uđe u zapisnik stisne navigacijska tipka desno i dode do onog velikog loga, koji pamti sve dolazne i odlazne informacije.
:D imam 6 godina symbian i nisam ni znao da ovo postoji :D
Evo procitao sam cijeli ovaj thread i obzirom da mi se neda zafrkavati sa ubijanjima procesa napravio sam ono najjednostavnije, promjenio da koristi samo gsm mrezu, maknuo ono svjetlo koje cijelo vrijeme svijetlucka, ostavio sam da svijetli za propusteni poziv ili poruku, te izbrisao onaj cardruner.dll. I sada mi je u jedan dan potrošio samo jednu crticu na bateriji a inace bi trajala jedva dva dana. E sada imam jedno pitanje, kako iskuljuciti da automatski trazi WiFi? Vidio sam da se i to spominje ali ne mogu naci gdje se i kako to radi?
Pozdrav.
evo dobra vijest - prošlo tri dana, još tri crtice