Handy shell u kombinaciji s Handy weatherom. Imaš cijeli Handy pack za skinuti u mom sigu, ali Weather više ne radi tako da se ne moraš oko njega ni truditi. Shell je ok, ali brzo ćeš skužiti da ima bugova i tako...
Printable View
Handy shell u kombinaciji s Handy weatherom. Imaš cijeli Handy pack za skinuti u mom sigu, ali Weather više ne radi tako da se ne moraš oko njega ni truditi. Shell je ok, ali brzo ćeš skužiti da ima bugova i tako...
Još uvijek njegove original, dok ne skupim malo love pa kupim one nokia s 3.5mm adapterom.
Prije nego se odlučiš na 3.5mm slušalice i adapter, probaj prije kupnje isprobati kako ti se čuje ta kombinacija. Kod mene, a i još jednog člana (HCSC) se čuje šum pri tihim dionicama pjesmi. Isprobao sam razne slušalice sa raznim adaperima, otvarao mob i mjenjao 2.5mm konektor ali ništa ne pomaže. Na betu isto ima sličnih 'pritužbi'. Nije strašno loša situacija i vjerojatno se taj šum jače čuje u mom slučaju s in-ear slušalicama, al eto čisto da znate... Razmisli i o bluetooth slušalicama.
Jel tko probao nokia-ad61 adapter na e71?
http://cgi.ebay.com/Nokia-AD-61-3-5m...item4a9bdc4e44
Da ne otvaram bezveze novu temu, razmišljam o kupovini E71 jer mi se jako dopala, ali i E52 mi se dopala također, koji je po vama bolji? Ako se ne varam po funkcijama su tu negdje.
Funkcijama su gotovo isti, E52 ima 3,5mm, E71 nešto bolji kameru ajmo reći makar nijedna nije nešto sjajno. Ovo ostalo je zapravo isto i to je već postao neki standard. Na kraju će ti se sve svesti na to trebaš li full qwerty ili ne. Malo je zajebano tipkati jednom rukom na E71, al sa dvije je zarazno. Da danas kupujem mob bio bi to E55 - isti vrag ko E52 osim tipkovnice. I btw E71 ipak ima malo veću masu pa ako nisi naviknuo, spadat će ti gaće :)
Kod E71 mi se jako izrada sviđa jer planiram imat mob iduće 2 godine sigurno pa mi je bitno da je dobro složen, a ona je i još odlično izgleda.. E da, ikone u izborniku se daju promijenit kad stavim novu temu ili ostanu iste i da li je moguće instalirati feature pack 2 koji ima E52 jer vidim da E71 ima feature pack 1, ali i nešto iz feature packa 2..joj kaj sam ga zakomplicirao;D
Kod mene je oko 9mj. i nemam u planu nikakvu zamjenu jer me sasvim dobro služi. Za kvalitetu izrade ti mogu samo potvrditi da si u pravu, a prema iskustvima i E52 je na istom nivou po tom pitanju. FP2 nažalost ne ide preko updejta i ne vjerujem da će ikada biti moguć na E71. A ikone se naravno mjenjaju ovisno o temi. Ako budeš koristio teme za E seriju onda će ti sve ikone biti zamjenjene, u suprotnom će ti biti zamjenjene samo standardne ikone tipa music player, galery, folderi itd.
Mislim da ću ipak uzet E71, hvala ti na informacijama..
Jkel neko pokušao ubaciti temu sa neta?
Meni kod svake javlja grešku
ja sam instalirao podosta tema sa neta (neke sam na kraju maknuo jer mi se ne sviđaju i ostavio samo 1 ili 2)
Pročitaj si [OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
zasigurno ćeš naći svoj problem i rješenje za njega
XLR, može jedan odgovor na sljedeće pitanje? Ja koristim crnu nokiu e71 i iskreno govoreći, smeta me me proboj svjetla na dodiru tipkovnice i displey-a! Ne znam da li je ista situacija i s sivom e71!? Istina je da ostatak izrade je uglavnom zadovoljavajući. Sad ne znam da li ti imaš crnu ili sivu verziju e71 i da li se susrečeš s tim problemom? Mene ta pojava strašno iritira, a ne znam da li će biti ista situacija i s nokiom e72, koja mi je nevjerojatno zapela za zapela za oko zbog tehničke dorađenosti u odnosu na e71 (kamera, optički miš, 3,5 mm jack za slušalice... da ne nabrajam!
I još jedno pitanje za sve korisnike e71. Kod igranja igrica na e71 primjetio sam kako se ne može smanjiti ''volume'' pojedinih igrica što je ponekad iritirajuče. Znači igraš ili ''mute'' ili s ''defult volume game'' bez mogučnosti samopodešavanja. Da li postoji rješenje za isto ili se moram pomiriti s tom situacijom. Pitam, jer su me sonyericsson telefoni razmazili totalno (imaju opciju samokontrole ''up/down volume'' )!!! :hm:
Ja sam imao srebrnu E71, i ako se ne varam, isti stvar je bila kao i tebi
imao sam i bijelu masku na E71 i isto je bilo malo lufta.
stavio sam među masku na E71 i isto ima malo lufta di to svjetlo "probija"
Mislim da bi samo trebalo malo "pomaknuti" tipkovnicu prema displeyu i onda nebi bilo problema.
E sad, da li će E72 imati isti takav problem, teško je reći napamet. trebalo bi vidjeti nekoliko E72-ki i onda bi se možda moglo nešto reći.
Sa sivom nisam imao tih problema, ali sa crnom jesam. Već sam negdje napisao da sam zalijepio komad crne izolirke duž tog dijela i 'uklonio' smetnju. Guranje tipkovnice mi nije pomoglo jer se ona uvijek vrati u taj položaj nakon nekog vremena.
Imam ja pitanje...Gledao sam malo koju nokiu uzet,al mislim da ono što ima e72 nije potrebno,a E52 nema qwerty a naviko sam se na tipkovnicu i ima hrpu bugova te je aluminij po meni tanji i lošiji...I sad ja odlučio da uzmem E71 pa me zanima koju boju mi preporučate (meni je favorit bijela) te Vas odmah pitam da li u vipu ima bijela ili samo siva?
redoslijed boja (moj izbor)
1. crna
2. srebrna
3. bijela
imao sam bijelu masku na mobitelu i stvarno nije ništa posebno. fora izgleda, jer ih je malo.
Ja bih na tvom mjestio kupio skroz crnu E71 (mislim da nju imaju u vip-u) :)
edit:kupio crnu i zaljubio se nakon pola sata :love::drunk::bigjump:
Imam problem (dal je to uopce problem :S) sa e71. Dakle, kod pisanja teksta tam na dnu tipkovnice (zadnji red) poslije spacea di je točka i zarez mi sa tim tipkama radi upitnik i zagradu, dok sa onim tipkama iznad njih radi , i .
U cem je tu problem? :(
Soft -> 300.21.012
RM-346
To se i ja pitam. Ovo što si opisao je layout za našu regiju i ne vidim gdje je problem. Ako imaš HR tipkovnicu onda je to u redu:
http://www.imagesforme.com/upload/75ff7f37.jpg
e ocito je u tom problem. Ja imam drugaciji layout. :( Nekakve nejmacke znakove sta ja znam.
Ugl, se da samo ta tipkovnica kupit, pa da to netko postavi? Il mogu ja sam ak niej tak tesko.
Jel ti mob kupljen u njemačkoj ili si na njega stavljao njemačku masku/tipkovnicu? Jer originalno njemački mob nema isti layout kao naš osim ako mu ne promjeniš product kod (umjesto njemačkog staviš recimo balkanski ili slovenski).
Vezano samo za tipkovnicu, koliko sam pročitao Mobis ne prodaje tipkovnicu van kompleta. Čak ni na ebayu nisam naletio na tipk. sa HR layoutom. To bi ti mogao biti malo veći problem sada.
Lakšu stvar koju možeš napraviti je promjeniti product kod nazad na njemački i updejtati firmware. Time bi trebao dobiti njemački layout koji odgovara tipkovnici, ali gubiš HR znakove i jezik (ali engleski je uvijek tu).
da, njemacki je model, a balkanski product code. Radije stavim normalnu tipkovnicu, a ne da mijeanjm oept product code (gubim jezik i tako).
Jel ovo ok? http://cgi.ebay.com/Replacement-Whit...item4a9bd67270