imam n95 8gb sa v 20.0.016 moze li mi neko kazati i ukratko objasniti kako da odradim GPS za besplatno koriscenje na ovom modelu.Koje programe trebam skinuti i gde ih ubaciti na telefon i odakle ih skinuti.Pozdrav
Printable View
imam n95 8gb sa v 20.0.016 moze li mi neko kazati i ukratko objasniti kako da odradim GPS za besplatno koriscenje na ovom modelu.Koje programe trebam skinuti i gde ih ubaciti na telefon i odakle ih skinuti.Pozdrav
tema se nalazi točno ispod ove :comp:
link: Garmin Mobile XT
Interesovao bi me tomtom ako ima neki link da se skine
Iskljućim sve diverte i kada idem zvat, čim stisnem zovi, dobijem poruku da Note: Active diverts!
Kaj to znaći? Šta mi je to ostalo ukljućeno?
Ovisi na kojoj si mreži - vjerojatno automatska sekretarica ili ako dobivaš one poruke tko je zvao.
na vipu sam.
sekretarica nije ukljućena, ali dobivam poruke tko me zvao!
Ta poruka se uvijek pojavljuje i nema te šta zabrinjavati. Meni se pojavljivala na svim symbian mobitelima i nikad me to nije optrečivalo :)
ok, puno ti hvala na pomoći.
trebaš otić na http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=254578
i tamo su ti sve upute i linkovi. ja sam isprobao na svojoj n95 8GB i radilo je , samo bateriju crpi ko lud (točnije ako zaboravite isključit mali programčić GPSd-koji pokrećete prije tom-toma da bi se spajao preko unutarnjeg GPS-a).
sada imam garminmobileXT i adriaroute i radi savršeno (nakon 2 sata vožnje samo jedna crtica na bateriji manje).
:respect:
Znam da sam malo OFF ali bolje nego da otvaram novu temu....
Moj N95 je već 12 dana na popravku (pod garancijom).
Mogu li 15. dan tražit novi uređaj jer u jamstvenom listu piše da su obavezni unutar 15 dana popravit ili zamjenit uređaj sa novim. Kad sam ga nosio rekli su mi da će bit gotov za 15-ak dana.
Ima li tko dobar savjet????
Pa očito možeš ako tako piše
Ali ne ide 45 dana od popravka uređaja tj ako ga ne poprave u tom vremenskom roku daju ti novi ?= Citat =:
Mogu li 15. dan tražit novi uređaj jer u jamstvenom listu piše da su obavezni unutar 15 dana popravit ili zamjenit uređaj sa novim. Kad sam ga nosio rekli su mi da će bit gotov za 15-ak dana.
@mbasic2: pogledaj sljedeću temu, ima dosta podataka o tom roku popravka:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56786
koliko van se dugo otvara galerija, na folder slika mislim, meni se oko 20-30 sekundi, ponekad i minutu, cini mi se malo previse, ili je to normalno, i kamera je isto spora, oko 20 sec...
Koja je firm u njemu?Ako imaš veliki broj slika onda je moguće da otvaranje traje dugo.= Citat =:
koliko van se dugo otvara galerija, na folder slika mislim, meni se oko 20-30 sekundi, ponekad i minutu, cini mi se malo previse, ili je to normalno, i kamera je isto spora, oko 20 sec...
Jesi li pokušao napraviti reset mobitela ?
najnoviji (20.0.016) iman oko 700 slika, ali na k800i san ima oko 2000 pa nije bia vako spor
kakav restart? mislis ukljucit, iskljucit, jesam...
Ja imam 805 slika u telefonu i otvara za 5 sekundi, sad sam merio. Jesu ti sve na mass memory?
da, sve su na mass...
Meni je jedino malo duze otvarao kad sam ma njega stavio 200tinjak slika sa digitalca koje su imale 2.5-3mb,ali i to je bilo negdje max 10s...
Kakva je kvaliteta slidea na ovom mobu?
Evo moj danas nakon ravno 20 dana stiga sa servisa. U onom servisnom nalogu ne piše šta su radili.... Odmah sam primjetio da nema ništa ni na mass ni phone memoriji... Mislio sam da su mijenjali soft ali kad sam pogledao vidio sam da je na njemu još v20 koji sam ja stavio. Na prodajnom mjestu isto ne znaju šta je uopće rađeno na mobu nakon što 6 dana nisu znali kod koga je moj mob ni gdje se nalazi...... Mogu li kako saznat šta su radili???
Mijenjali su ti soft, samo ne postoji noviji od ovog trenutnog v20. Normalno je da je sva memorija izbrisana - zato uvjek napraviš backup.
Jel mobitel bio u ovlaštenom servisu? Ako je bio u Mobisu - odeš na njihovu stranicu pod rubriku servis, upišeš br radnog naloga i IMEI i onda ti točno ispiše što su radili, također dal je mobitel gotov i spreman za preuzimanje.
Kad sam ja imao problema - dao sam ga u dućan gdje sam ga kupio, a oni su ga onda poslali u mobis. Došao je za otprilike 15 dana. Dobio sam i servisni izvještaj gdje točno piše što su sve radili.
Da bio je u mobisa al preko dućana u kojem sam ga kupio. Dobio sam servisni izvještaj u kojem ništa ne piše . . . Na to sam mislio
Zašto je uopče bio na servisu?