Davno sam ispao iz tog WM filma, ali sto nije da trebas naci neki program koji pokrece sve JAVA aplikacije, pokrenuti njega, pa onda iz njega otvoriti .jar ili .jad aplikaciju. Za akve programe savjetujem ppswarez
Printable View
Davno sam ispao iz tog WM filma, ali sto nije da trebas naci neki program koji pokrece sve JAVA aplikacije, pokrenuti njega, pa onda iz njega otvoriti .jar ili .jad aplikaciju. Za akve programe savjetujem ppswarez
pozz
Dal netko zna di se kod nas može nabaviti baterija za tytn2 večeg kapaciteta, trenutno imam Dynapack 1350mAh i rekla je svoje za manje od godinu dana :(
Malo sam procackao po netu,ali nema bas konkretnih odgovora.
Mislim si ovako nabaviti ovaj fon,tek tolko,kakav je touch na njemu? Da li je prevelik i nezgodan za koristenje,radi li touch flo 3d na njemu i slicno?
Najvise me zanima, ide li Android gore?
Touch na windowsima je dosta loš (bez stylusa). Touch Flo i SPB Mobile Shell malo to popravljaju, ali samo na home ekranu dok ostatak ovisi o aplikaciji.
Touch Flo 3d ne radi baš najbolje (400MHz procesor nije baš dovoljan), ali Touch Flo 2d radi dobro (samo sam manje efekata nego 3d)
Kada sam zadnji put pokušavao (pred oko 6 mjeseci), android je na njemu radio zadovoljavajuće. Ja sam imao problema sa ekranom i mikrofonom, no mislim da je to iznimka jer se drugi korisnici nisu žalili. Također, na Androidu touch radi puno bolje (zanimljivo je što su i performanse samog OS-a bolje od win), ali se ipak vidi razlika između rezistivnog i kapacitivnog ekrana.
Hvala na odgovoru,daj mi reci jos samo jel bolji touch od lg ku990 jer njega trenutno imam.
Nisam probao taj LG, ali vidim da isto ima rezistivni ekran pa bi trealo biti otprilike isto. Jedino što bi moglo biti bolje kod LG-a je što nema udubljeni ekran (zna smetati kod korištenja onscreen tipkovnice itd.)