Pozdrav,
zanima me moze li se besplatno otkljucati Nokia 5230 kodirana na T-Mobile i kako. Molim samo ako netko ima provjerenu metodu. Google mi nije pomogao :google:
Hvala :smurf:
Pozdrav,
zanima me moze li se besplatno otkljucati Nokia 5230 kodirana na T-Mobile i kako. Molim samo ako netko ima provjerenu metodu. Google mi nije pomogao :google:
Hvala :smurf:
Ako si mislio u kućnoj radinosti, zaboravi...
da, mislio sam na kucnu radinost...zaboravljeno :P
gdje otkljucati nokiu c3-00 u Osijeku??
čitam tu da za večinu mobitela kažete da se nemogu kod kuće dekodirat, a ja našo na youtube-u video, i to više njih koji objašnjavaju kak se to radi, čak i skinuo software taj bb5 easy service tool (BEST).
eo link http://www.youtube.com/watch?v=rAtVsvkVDdE
Hvala unaprijed na odgovoru, iskustvima i savjetima
i da, nadam se brzom odgovoru jer bi već sutra trebao otključati nokiu N8
Lijep pozdrav svima!
Molim vas da mi napišete kako mogu otključati mobitel koji je kupljen u T-Mobile dućanu s T-Mobile karticom na Tele2 mrežu?
Želio bih ga prebaciti na Tele2 mrežu, ali je naravno potrebno dekodiranje.
Većina ljudi govori da to nije problem i da netreba otići kod servisera koji se kuži u dekodaciju pa vas molim da mi detaljno objasnite kako se to radi tako da uštedim te novce koje ću nekom dati.
Ako nema baš nikakvog načina, onda ću otići i dat da to riješi "stručnjak".
Hvala svima koji mi pomognu!
Većina ljudi je u krivu i statistički se većina ljudi ne može kužiti u "dekodaciju". Zaključno, nećeš uštediti novce.
Odavno ovdje ništa nije pisano pa evo ako može neko da pomogne:
-djevojčica dobila na poklon nokiu 2730 classic iz Danske za koju se ispostavilo da je zaključana na neku mrežu 3,
-obzirom da otključavanje košta u Bosni ovog telefona 60km pokušamo putem interneta kontaktirati podršku mreže 3 u Danskoj i oni prvi radni dan pošalju besplatno ključ.
E ali sada je problem što telefon ne prihvata kod jer je više puta pokušan utipkati pogrešan ključ.
Ima li za ovo ikakvo rješenje?
Takođe sam pokušao sa ažuriranjem softvera ali neda ažuriranje bez orginalne sim kartice(mreže na koju je zaključan) ni kad upišem balkans kod.
Zahvalan na svakoj pomoći da obradujem djevojčicu.
Ako upit nije na dobrom mjestu molim administraciju da ne galami na mene nego premjesti tamo gdje treba.
Ovaj mob je na listi onih koji se mogu dekodirati po nešto višoj cijeni (to si vjerojatno vidio u prvom postu). Sjećam se da je kod starih Nokija bila fora ako nekoliko puta pogrešno upišeš kôd, mob se onda može otključati jedino preko opreme kod unlockera. Lako moguće da to i danas vrijedi tako da ne bi bilo loše da potražiš lokalnog unlockera.
Nokia 5130 XpressMusic - Tele2
Evo molim da me netko uputi gdje u Splitu ili Zagrebu mogu otključati ovaj telefon i koja je okvirna cijena?
Bio u jednom servisu i rekli su da nema šanse.
p.s. Na forumima se priča da je Tele2 malo problematičan jer na svojim uređajima mijenjaju tvorničke kodove mobitela ... (Master Security Code,itd ...)
To nema nikakve veze, jer je zbog načina na koji se otključava (BF) to nebitno.
Molim vas da li mi neko moze pomoci idem na put pa bi morala tamo mijenjati karticu ali ne mogu jer je mob kupljen u bh telecomu da li mi neko moze dati code za dekodiranje
telefon je Nokia 5230 na bh telecom Imei (obrisan) hvala puno jako mi je hitno!!!!!!!
Nitko, ni uz najbolju volju, ti to ne može riješiti na taj način...(izuzev BH telekoma)
Pozdrav dragi forumaši!
Od jedne tvrtke dobila sam Nokiu C1-01 na poklon, no prihvaća samo 098 karticu, a ja imam 091 broj i htjela bih staviti vip karticu u ovu nokiu, vdim da ima znalaca po tom pitanju koji znaju dekodirati mobitel pomoću samo jednog koda pa bih bila zahvalna ako bi mi netko pomogao i dekodirao :) i jedan mali problem je što sam prije odlaska na forum tri ili četiri puta unijela neke kodove s kutije, a procitala sam kako se pogrešan kod ograničenja smije unijeti samo 4 puta a 5. put je gotovo, je li to istina? :S Hvala unaprijed nekoj dobroj dušici :)
Bok, tinablr, mozes li mi reci kako si dekodirala svoju nokiu C1-01? moja je zakljucana na tele2 :( anyone? help!
Je l moguce da je cijena otkljucavanja Nokie 5130 XpressMusic 250 kuna!?
Molim vas pomozite mi... :( Imam nokiu 5230 koja je dekodirana na jednu mrezu i lupetala sam tamo neke kodove sto sam izracunala na internetu pomoci IMEI-a i sad mi se trajno zakljucao tel...molim vas recite mi da li postoji nacin da ga sama otkljucam,jer mi se bas i ne daju pare za servis...molim vas pomozite mi... Hwala unapred!!!
Gdje si to upisivala, pod kod telefona ili...?
Pa kad sam upalila telefon ukucala sam na tipkovnici (touch screen tipkovnici gde se bira broj) #pwCODE# i tako vise od 3 puta i sad mi na ekranu izbacuje kad hocu opet to da uradim da nije dozvoljeno...
Plz neka mi neko pomogne... Stwarno mi je wazno...
A da li znate koliko ce me kostati sve to? :(
Jesi li probala napraviti hard reset? Isključi mobitel, stisni i drži zelenu slušalicu i kameru, zatim stisni power tipku, drži sve to 15-ak sekundi pa onda vidi hoće li raditi. Ako ne, onda bi morao pomoći flash firmwarea pomoću JAF-a s uključenom factory reset opcijom.
Napomena: oba postupka brišu sve podatke s memorije telefona.
Owo sa power tipkom ne mogu jer mi je sjebana power tipka,ali kako se radi to sa flash firmwarea? Hwala unapred...
Flashanje nece pomoci...