:lol:= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
di bi dosli kad bi demolirali svaki ST auto u Zagrebu, ne stignes.
Printable View
:lol:= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
di bi dosli kad bi demolirali svaki ST auto u Zagrebu, ne stignes.
ohohoh, malo smo bahati, ha? znaš ti dobro šta to znači i sčilaj se malo...= Citat =:
Poslao: smogovac
,po piksi?teško...
ljudi dosta of topika. Tema se zove 'di izlazite 2'.
danas idem s curama u kino gledati Gotiku.
sutra valjda nekam van
ne znam ko je tu bahat bijeli dječače..
ja idem sa burazom oko ponoći alija gledati
ma ko je vidio izlazit petkom navečer kad imaš forum i kad si se vratio sa kartanja s ekipom i naravno neizbježnog roštilja uh još me trbuh boli!!!:D
ja sam bio s dragom, najdražom na cugi i taman krenuo doma kada me frend nazvao da ima neki auto ludi pa da se idemo đirati, bravo hgt 170-180 konja, otišli u Mango Mambo jer nas vjerojatno ne bi pustili u papayu s obzirom da je bio sportivo, popili par cugi i evo došao doma...
btw, auto je stvarno divlji, đirao sam ga malo i zaključio da to nije za mene, ubio bih se prije ili kasnije ;D
u mango mambo!?!?!?!?!?!?!?!
koliko ti ono imaš godina gog?
tam nebi ušao na cugu navečer da sam neznam kak žedan,
tko zna možda si tamo bio kao kod doma;D
gle, znam ja da tamo klinci izlaze ;D ali kad smo već bili u blizini, a papaya je bila out of the question... btw, sad ću 22, za cca tjedan dana...
A što se tiće mjesta za izlaske otvorit ću sad jedan malo drukčiji thread...
ma netrebaš pa dječji vrtići već imaju svoje mjesto:notooth:
gog, auto ima ti 150 ks..ima strašan zvuk,jelda...
evo tu budete uskoro izlazili PIRANHA BAR
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/piranha.jpg
kaj si ti tolko zapeo az njih jel dobivas proviziu?
jucer se voziko sa frendicama , na kraju otiso u aqvarius, opet mi se skoro frendice potukle s nekom s vrbana...
ta jooj.
ne samo vas želim obavijestiti o novom klubu!
moram ih i reklamirat jer ću tamo možda i radit
e gog jučer sam navečer imao utakmicu na šalati i stojim ja pored mango mamba kad ono klinci počnu vikat pa kad će gog doći?;D
zavrsio u bestu, ne pitajte kako. poludio sam na onoj partijani, fala k... da sam se pokupio doma brzo
ja sam se sa frendovima dogovorio da cemo zapiciti u tropic bar, nasli smo se na trgu i dvojici frendova se neda ici tak daleko, i sada kuda cemo, sta cemo i na kraju otisli u cine star pogledati nekakav film
@smogovac, može biti, ne znam točno, to je valjda tip zabrijao zbog spulje i ne znam čega da ima više konja ;D auto se dobro čuje, ali i čupa cestu, jednom riječju, strava... ;D
@damgol, tako obično biva gdje god da se ja pojavim ;D ;D
da kad si faca i vršnjaci te vole;D ;D ;D
nevjerovatno i danas u nedjelju sam isonekam...prvo sam se voziko bezveze po gradu pa poslje do lake citya...onda doso do naplatnih kucica na jarunu dam liku karticu onu i 100 kn okrnem glavu prema frendu lik se zdere " DAJ MI PET KUNA!!"
sta samse prepo...kao nema sitnog je ispalo.onda iso na rotor, fulo traku...jebe me jos malo to sranje.morat cu uzet instrukcije i cjel idan se vozit po rotou u krug ( po mogucnosti po onoj najljevijoj traki :) )
pozdravi ju od mene= Citat =:
Poslao: gog
ja sam bio s dragom, najdražom na cugi
btw bila u petak u kinu i na narodnoj, pa u subotu kod frendice prespavala, a u nedjelju doma pospremanje i navečer cugica....
užas pa ne samo da gledaš obn nego još i ideš slušat narodnjake:Puke:
dobro gle nemoj potezat tu temu, libo te kaj ja slušam.
evo ga opet onaj prepoznatljiv takozvani
"andrea obrambeni stil";D
peace sister:five:
nisi bio tu kad je bilo prepucavanja kaj se narodnjaka tiče, i došli smo do zaključka da nećemo potezat tu temu na taj način. eto sad znaš.
nisam priznajem.........
a i bolje da nisam jel bi imao kaj za reći na tu temu:notooth: