kad odem na uređivanje teme imam samo promjenit pozadinu i uštedu energije, a u uštedi enerdije mogu birati vrijeme i sat ili tekst
Printable View
Imam pitanje.....
ka spojim aparat (n73) sa kablom ne prepoznaje mi ga na kompu.... ja vi mi se onaj tupi zvuk kao da ga je spoji i odma da ga je odspoijo....a na mobu nema onog znakica gore desno da je spojen... ali recimo radi kad ga samo koristim kao mass sotorage i isto tako radi i kad ka ukljucim kao Media player....
ali da bude spojem PC Suite.....NE....
a sto je najjaca stvar do nema dugo je radiol savrseno bez ikakvih problema...
pa me zanjima jel imao tko takva ili slicna iskustva da mi pomogne....jer nemogu mu sad nadogradit software....a stvarno bi trebo...:)
hvala!
to se meni stalno dogadjalo i dogadja se sa N80.kad ga spojim,kao da i nije spojen,vec moram rukom namjestati da bude kontakta.to je vjerojatno zato sto se stalno kabel ukapca pa se to sve sjebe od koristenja.:mad:
i sta da radim....
hocu updateat software i nemogu jer mi se nece spojit kao PC Suite....ali sve ostalo funkcionira bez ikakhih problema , znaci nemoram ga nista malo pomicat rukama da uhvati konekciju
kad ga spojim sa kablom i odaberem ps suite (jer imam namjesteno da me svaki put pita kad spojim kabal) on na mobu na ekranu napise da je PC Suite mode activated i onda mi se na kompu taj glupi zvuk izbaci "tump tump tump" katastrofa, a na mobitelu mi se ne pojavi onaj znakic ko inace kad je spojen sa kablom (ali kad ga spojim PictBridge onda ima znakic)
I sta sad da radim????
POMOĆ!!!!
Hvala!
jesam i nista.....ma neznam sta sve nisam probo napravit, strava, ali nije mi jsano do pred 3 dana je sve radilo normalno, a imam mob vec 7-8 mj....
i sto pura i kom i mob restarto i ps suite reistaliro....:notworking: stvarno vise ne znam sta bi....svajan sam posto vise.....:mad:
ja sam morao rukom pridrzavati kontakt.pokusaj posuditi od nekoga kabel.mozda je bas do kabela!!
i ja isto moram na konektoru stisnit kabl da bi ga komp prepoznao
meni se isto nešto slično događalo. svwe je radilo ok i onda odjednom ga više pc suite nije prepoznao. reinstaliram sve i onda ga prepozna al čim malo maknem mob se odspoji. da bi na kraju ja sa kistom očistil kontakte na mobu i sve dobro ispuhal i sad sve radi ok kao i prije. nema štekanja niti odspajanja a pc suite ga odmah prepozna.
da li je bolje teme i programe instalirati na memoriju telefona ili na memorijsku karticu?
Pa bolje je instalirati na memoriju telefona, jer ti programi koji su na memoriji telefona se brze pokrecu ;) Ali ako nema mesta, dobra je i memorijska kartica ;)
ok, thx
ja sam mislio da brze radi ako je na mobu instalirano :)
ma na karticu će sve onda :D
ja sve rokam na karticu i nema problema.malo mozda sporije otvara,ali naviknuo sam se vec.
Ma sve na karticu! Naravno da malo brže radi kad je na internoj memoriji ali to je sve neznatno.
Pitanje...tražim Bemused za N73! postojili uoće taj programčić?
imam stari za stare symbiane ali ne mogu pronać za nove...
Evo ovo nije bemused ali radi na istom principu http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=71065
ma jesam....cuda sam napravio i nista...meni kabal radi savrseno nista se ne odvaja kad pomicem mob sve radi osim pc suite samo njega ko da ga ne prepoznaje, ali ostale tri funkcije rade normalno.... jednostavno mi nije jasno.....dans ce mi frend dofurat drugi kabal pa cu vidjet.
imam ti ja taj program..... kud da ti ga posaljem
evo imam i ja pitanje! kakva je kvaliteta izrade? jel osjetljiv display? koliko je brz/spor da li s 2gb radi ok? kakav je soft? zvuk? je li soft slićan E50?