Izvorno postao
Đuka
Da, na žalost, VIP ima jako loš odnos prema postojećim korisnicima - iako tvrde suprotno, ne znam samo na temelju čega to tvrde.
Postojeći korisnici koji su od samih početaka u VIP-u nemaju apsolutno NIKAKVIH pogodnosti, zapravo imaju manje pogodnosti od korisnika koji prelaze sa drugih mreža.
Izgleda da nisu naučili jednu od osnovnih stvari marketinga - da je 10 puta lakše zadržati postojećeg korisnika nego dobiti novog.
Ja sam bio pretplatnik 9 godina, kao i dva člana moje obitelji - jedan član od samog početka, 12 godina, i drugi 7 godina.
Prije nekoliko mjeseci je bila akcija da novi poslovni pretplatnici dobiju 50% popusta na mjesečnu naknadu (za Sve za tim tarifu) ako prvi puta potpišu poslovni ugovor.
Logično sam pretpostavio da mogu prebaciti svoju privatnu pretplatu (na kojoj mi je istekao ugovor) na moj obrt, potpisati poslovni ugovor na 2 godine i dobiti Sve za tim za 50% mjesečne naknade kao što je i reklamirano - čak sam kasnije i na ime obrta dobio taj letak.
Došao u VIP centar da bi mi tamo rekli da nemam pravo na popust, odnosno da mogu dobiti popust samo ako ugasim trenutni broj koji koristim jer njihov sustav tako radi da me moraju prvo totalno izbrisati pa kasnije dodati kao "novog" korisnika, što jednostavno nisam mogao vjerovati .. pa sam zvao korisničku podršku i zatražio odgovor e-mailom - jer sam očekivao pozitivan odgovor, pa sam to planirao iskoristiti ako mi ne priznaju popust.
I oni su mi potvrdili da nemam pravo na popust, odnosno - mogu ostvariti popust samo u slučaju da ugasim trenutni broj telefona (koji koristim 9 godina) i potpišem potpuno novi, poslovni, ugovor - zbog formalnosti. Dakle, morao bih mijenjati broj, to jednostavno nisam mogao prihvatiti jer broj koristim 9 godina, i tu mi je pukao film, prebacio sam sva tri broja na bonove i prešao u drugu mrežu.
Sva sreća pa sam prešao u drugu mrežu jer trošim isto a plaćam duplo manje.