a gdje bih pisalo nego na mobitelu,
ispod baterije najčešće..... :fish:
Printable View
Dajmo ljudi malo ozbiljnosti.
Cavtat, ako si stvarno prćkao po telefonu, i da nas oslobodiš svake sumnje u vjerodostojnost tvojih postova, bilo bi dobro da učiniš npr. slijedće: Stavi mob na novine Slobdna Dalmacija, Jutarnji, 24ata itd uslikaj s tim olimpusom ili čime god hoćeš, ili na standy ekran napiši nešto što ćemo prepoznat. npr pozdrav ekipi sa cafea ili pozdrav bilo kome od članova foruma....
I nemoj sad reć da je buraz odnio telefon........
P.S. Di ga je kupio, kad je dao 8k kuna za njega?
Znači "Made in Finland" je kvalitetnija verzija :)
Dobro, nećemo se ljutiti ako čovjek i nije imao N95.
A, osim svega, gledajući po nekim stranim forumima, opet "tresla se brda".
pa mozda covjek stvarno zajebo,sta ga odma napadate!!!
Otkud to, pa najbolje je iz Finlanda, tam je pravi proizvodjac nokia!!
I imam pitanje : Jel je ko naso u hrvatskoj (u VIP-u ili T-Mobilu) orginal mobitel iz svoje zemlje, ja sam dosad promijenio 8 mob, i svi su iz Kine, a jedan koji sam kupio u Njemačkojm, NEC bio je orig!!! :fish:
Istina, sve Nokije kojima na poleđini piše Made in Finland, do sada su se pokazale jako izdržljivima.
Nego, sumnjam da bi N95 uz AF mogla praviti baš katastrofa fotke.
Ja sam od uvjek pazio na to odakle mi je mob.Jer bog zna kaj ti mogu uvaliti.
Nego inace daj na metni sliku od n95 nokie.?
učinit ću ono što je rekao drug mile
da me tu neki d**** ne ismijava
kupio ga je u royaltona u beogradu
tamo doće oko 1650€
btw
plaća se kešom i daju ti popust na količinu;)
i još nešto da vas pitam na mom(bratovom) uređaju piše MADE IN FINLAND
što bi to trebalo značit:rolleyes:
u royaltonu je 922 EUR,a u intercomu 850 EUR.kad ga je tvoj brat kupio kad je bio tako skup?
Cena u Royaltonu jeste 922E ali od danas,kada je stigao a to je bilo pre nekih
pet dana cena je bila 1500E,na tu cenu i ako pise da ide PDV on se NE uracunava ako placate kesom,znaci cena je ta koja pise na sajtu(to vazi za sve firme cije cene vidite na mobilnisvet.com).
Ako je tvoj brat uzeo telefon u Royaltonu,trebalo bi na njemu da pise made
by nokia(a ne made in finland),zato sto je Royaltone uvezao tih par n95 iz Singapura a tamo se prodaju N95 made by nokia(za Azijsko trziste).
Pozdrav.
Neka me netko ispravi ako sam u krivu, no cisto sumnjam da se ti mobiteli bas i proizvode u Finskoj, nekako mi se cini neisplativo.
Imam E61 iz Mobisa na kojem pise Made in Finland pa su valjda svi iz Mobisa (ili samo oni skuplji) "bolji".
Mislim da je krajnje neozbiljo od Cavtat_racinga da stavlja tu neke skroz druge slike i da nezna šta ja slikao danas...
Bilo bi jednostavno da kaže ili da nije imao taj mob ili da nije slikao sa njim...a ne da tu stavlja ko zna šta...
No dobro, dosta o tome...
Back on topick: sad kad je došao u prodaju, zanima me koliko uistinu traje baterija. ili je na onih jedva 8sati što je Drug Mile davno prije posta... :spin:
evo na mojoj n73 pise made in finland(kupio sam ga na crnjaka u zagrebu)
Ja sam davno imao 6110 na kojoj je pisalo made in germany I bila je OK.
Ovo made by nokia mi ne ulijeva povjerenje, pogotovo zato jer je namijenjeno msovnom trzistu Azije (bez Japana) koje je maje zahtijevno, manje sofisticirano I manje osjetljivo na "sitnice".
Slicno je svojedobno bilo se Ericssonima T28 koji su dolazili iz Malezije I bili su pravi krs u odnosu na one svedske.
Tako da devedestpetice made by nokia vrijede realno kurca ne vrijede za te novce.
Za made in finland ja bi dao max 750 eura, a za ove singapurske niti 500. Cisto onako subjektivno.
Ljudi, jos jednom lijepo molim bez vrijedjanja, u svim dijelovima foruma, pa tako i u ovoj temi. Ne vidim razloga zasto bi netko zbog ispada koje je najlakse sprijeciti riskirao da pobere kaznu.
Ove se izricito odnosi na:
Chief_Wolfinjo
cavtat_racing
atlantique
Svako daljnje vrijedjanje biti ce kaznjeno sa min 14 dana udaljavanja sa foruma.
Inace mogu nadodat sto se tice samo GPS software-a na N95 zove se SMART2GO i ja sam si ga stavio na svoju N73 i mogu rec da programcic ima najdetaljniju kartu Hrvatske na symbian OS.
Jel smart2go funkcionira samo sa GPS-om ili se moze pregledavati i bez njega?
I nista od slika N95?
Tako sam i mislio