KAD ĆE SLJEDEĆI?!?!?!?!?!?!?!??!?!???!??!?!
Printable View
= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
@eminem ... pogle malo subject
...ma znam ja koja je tema...
Sorry, preslabo poznam smajlije - pise 'funny' !!! :cry: A Mlinovi i nisu tak los kvart, naravno u Zagrebu! I tu bas nema puno mlinara, kao i tresnji na tresnjevci. Valjda je nekad bilo!! Ha, Ha= Citat =:
Poslao: andrea
to je da za sastanak? zašto pobogu prdiš?:D
P.S. Da je ZA sastanak (bez pu-pu)
onda kad ce sljedeci, ajde neka bude u toku sljedeceg tjedna, jer skola pocinje 12.
coma, ti na slijedeći sastanak forumaša smiješ samo doći sa sestrom... veli mi frend da ti je sestra totalno zgodna, pa nam ju moraš dofurat da mi to provjerimo uživo (koliko god ja vjerovao frendu :) ).
ne moraš se bojat, vidio si da smo WB, gog i ja dobri dečki, tomo ima curu koju jaaaaako voli ;) , a nereda ćeš već nekako riješit da ti se ne petlja oko sestre ;D
znas ti da je ona tvoja (necemo je imenovati) imala rodjendan bas na dan proslog sastanka, kada smo bili u pivnici!?
daj reci koji frend, neki bivsi miocanin?
a gle, neću ti reć koji frend, nije to nit bitno... moram mu zaštitit identitet.
nemoj mi sad s teme skretati... dogovor je da kad dolaziš na slijedeći sastanak, dolaziš sa sestrom pa kad se ti napiješ pošaljemo te doma (još ti i prijevoz sredimo da ne moraš pješke; mjehuriću, bilježim se sa štovanjem :japan: ) a sestru ćeš ostavit s nama jer ona kao starija ne mora doma do ponoći ;D
ti fakat mislis da bi ja nju vama ostavio? puko si totalno! a i tako i tako mene nebi mogli poslati doma jer se ja nebi napio, jer nikada ne pijem alkoholna pica!
otom..potom..:D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
nikada ne pijem alkoholna pica!
kaj meni ovdje niko ne vjeruje?!?!!?? smrc
bumo vidli coma....bit će prilike....
nego, glupo mi je cugat s vama kad će na kraju ostati wb,tomo i gog a svi drugi će otići doma....ako pijemo, pijemo svi i ostajemo svi do kraja....a kraj je...cca kad sunčeko izađe možete domeka....
ok, kaj se mene tice moze
znam:)
moze
ja predlazem da sljedeci sastanak organizira coma, ipak je on organizirao novu godinu!! :)
jel se slazete ??
ti to ozbiljno? ulaz 100kn
:lol:
kaj se ti smiješ sezam...i ti da si se nacrtao....:D
davajte prijedloge za mjesto za sljedeci put
...za mjesto i vrijeme...možda se i ja uspijem dovuć :D (al sumnjam da oću)...
ja ću samo reći da ne volim mjesta gdje ima milijun ljudi....
eminem ima da dovučeš dupence, isto kao i sezamović:D
Tesko, jako tesko. :D
znam ja zakaj bigb hoce da coma organizira.... ;)
A što nebi vi iz Zg napravili turneju po Jadranu, pa obišli nas u Rijeci, Splitu... :)