...bolje nemoj.....:)........:lol:
Printable View
...bolje nemoj.....:)........:lol:
pa naravno da necu, brinem se ja za vase zdravlje, vama bi nabio koplekse, a cure bi poludile i nebi me mogle izbiti iz glave!
ne seri coma :D .... sad me bas zanima!:D ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa naravno da necu, brinem se ja za vase zdravlje, vama bi nabio koplekse, a cure bi poludile i nebi me mogle izbiti iz glave!
= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
Trebala si napisati "talk to The Hand" :rolleyes:
@gog: postaj onu hulk sliku buahahaha! :D :D :D
... no naj se ljutit salila sam se.....evo necu vise..... :angel:
i idem ispravit ono.. :)
Gle ne vjerujem stvarno je ispravila :)
BAD BUBBLES!!1 :)
no frx coma razbu nisam ni shvatio kao uvrijedu, pa kako bi me ti mogao uvrijediti? :rolleyes:
creative & bubbles- nebum vam još rekla koja sam, ali nemrem vjerovat da niste pogodile...ili možda jeste....pričekat ću još malo....da vidim šta wb kaže, pa gog, pa tomo, pa nered, pa coma, pa svi ostali....
bubbles-ako imaš nešto lijepo to treba pokazat.....i ja se toga držim...
čelavi- kaj čim ti je gog javio da smo te komentirale odmah si došao na forum....? ili je to šesto čulo...:D
..andrea je br.1 definitivno.....
ja isto kazem 1
gog ajd stavi bicepse da te mogu proglasit totalnim seljom i čobanom! Al obavezno prije obuci neki triko... ono s potkošuljom ti je već isfurano... ;D
btw bubbles sori al ja ne volim baš vidjet nabildanu curu... ma ja sam ti konzerva...:) više volim ono - tanka, meka... (npr. cura s fitnesa a ne iz teretane). Al na sastanku si mi bila baš super, jedva čekam ljeto i ljetne sastanke... ;)
wb- izjasni se još ti....
gog pa dobro izgledaš u onoj potkošuljici....mogao bi nabaciti koju slikicu malo razgolićen...ajde....možda i wb svoju bačvicu pokaže...:D :p
hmm...= Citat =:
Poslao: creative
ne seri coma :D .... sad me bas zanima!:D ;)
Jao ma nije samo zbog toga :rolleyes:= Citat =:
Poslao: andrea
čelavi- kaj čim ti je gog javio da smo te komentirale odmah si došao na forum....? ili je to šesto čulo...:D [/B]
S tim da se piše, ako već pišeš sa naškim znakovima, Ćelavi a ne Čelavi. KTNX ;)
ok ćelavi....znala sam da si dobio dojavu...pa nije te dugo bilo na forumu
jel to mozda znaci da stavljas?:D= Citat =:
hmm...
ali gle, stvarno...neces me moci izbiti iz glave! to je za tvoje dobro
chelavi, pa naravski da cu ispravit ..ne bi ja stela da se tak simpa decec ljuti na mene malu sirotu...
well andrea..ja bi rekla da si broj dva.....haljinica i badic od broj jedan vuku na tebe...al nekak su mi maglenke premale...
wb..pa vecina ljudi ne voli vidjet nabildane cure il decke... stvar ukusa.... ja volim vidjeti lijepo izdefinirano zensko tijelo sa vidljivim misicima al ne napuhanim...
jel gog stavio golisavu eeeeeee to idem odma provjerit
well gog, a di su one obecane teretana slike..daj nemoj bit skrt.... nek malo i nama curama sline cure hehe
Ma di ću se na tebe ljutit :) evo, čak ni nemam pojma što si ispravila/ćeš ispraviti :rolleyes:= Citat =:
Poslao: Bubbles
chelavi, pa naravski da cu ispravit ..ne bi ja stela da se tak simpa decec ljuti na mene malu sirotu...
eee aj da to provjerimo!:D= Citat =:
ali gle, stvarno...neces me moci izbiti iz glave! to je za tvoje dobro
gog ajde i ti...vidis da zenske navaljuju...
nebudite pizde...hihihihi:D :D :D :D
Da, da, ajde momci bhehe
A onda možda par slika vas dvojice u strasnom zagrljaju?
Sve za djevojke... :rolleyes:
:lol:
Ovaaaj...dato mi je na znanje da se na ovom forumu stvarno ne tolerira postanje na krivi topik, što sam u svojem prevelikom neiskustvu napravio.
Komentirao sam gogovu sliju u potkušulji tamo gdje je postana, i iako sam imao dobru inspiraciju ne da mi se rekreirati taj post jer to više nije to.
Uglavnom, zanima me od kuda ova čudna praksa? Zašto se ne bi komentiralo kod slika?
...kaj koristiš DSL....
ja sam broj jedan....pa kak niste skužili....tako divna glatka tamnoputa koža....mislim stvarno.... :cool:= Citat =:
Poslao: Bubbles
[B]well andrea..ja bi rekla da si broj dva.....haljinica i badic od broj jedan vuku na tebe...al nekak su mi maglenke premale...
/B]